1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Khabib Nurmagomedov - Justin Gaethje - Ponturi pariuri UFC 254, 25.10.2020, după ora 00:00. Luptă pe nisipul fierbinte din Emirate

Khabib Nurmagomedov - Justin Gaethje - Ponturi pariuri UFC 254, 25.10.2020, după ora 00:00. Luptă pe nisipul fierbinte din Emirate

Caramavrov
Caramavrov

2020-10-22 16:36:00

Ponturi UFC

24 Octombrie 2020, 22:40

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov

versus
Justin Gaethje

Justin Gaethje

1.91

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru Khabib Nurmagomedov v Justin Gaethje

Pontul pentru Khabib - Gaethje îl puteți citi la final, meciul e sâmbătă noapte, 24 octombrie, spre duminică dimineața, și se va disputa la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite, într-o gală care începe la 22.40 (ora României)

Khabib Nurmagomedov revine în UFC după mai bine de un an de absență. Rusul în vârstă de 32 de ani, campion al UFC la "ușoară", se va bate cu Justin Gaethje (SUA), deținătorul centurii interimare la această categorie. Meciul lor va stabili practic regele categoriei și face parte din distribuția UFC 254.

Nurmagomedov se întoarce acolo unde a câștigat ultimul meci din MMA, pe 7 septembrie 2019, în fața lui Dustin Poirier.

Lumea artelor marțiale mixte aștepta cu nerăbdare revenirea lui Nurmagomedov. Rusul, neînvins în 28 de partide, o adevărată fiară de fiecare dată când a intrat în cușcă, anunțase în vară că se retrage din sportul care l-a consacrat. Rămăseseră însă multe lucruri de pus la punct, chiar și bani considerabili, așa că nu a fost nicio problemă în perfectarea confruntării cu Gaethje.

Ultimul meci programat al lui Nurmagomedov a fost cel din aprilie 2020, când ar fi trebuit să se bată cu Tony Ferguson. Restricțiile impuse însă de pandemia de coronavirus l-au blocat pe Khabib în Rusia, astfel că Tony Ferguson, fost campion interimar la "ușoară", a fost nevoit să se reorienteze. Așa a apărut în ecuație Justin Gaethje, care a reușit, pe 9 mai, într-o gală desfășurată fără spectatori în Jacksonville (Florida, SUA), să furnizeze surpriza: victorie prin TKO.

Meciul de la finele acestei săptămâni a venit astfel firesc, între cei mai buni luptători ai categoriei.

Khabib Nurmagomedov: Forma echipei, știri și statistici

Khabib Nurmagomedov (30 de ani) este primul rus din istorie care a câștigat titlul mondial UFC. Se întâmpla în 2018 (victorie la puncte cu Al Iaquinta), la șase ani de la intrarea în UFC.

Încă de la debut s-a impus ca un luptător spectaculos, fiind una dintre atracțiile artelor marțiale mixte. Khabib nu a pierdut niciun meci în carieră și nu s-a ferit niciodată de adversari. Întotdeauna a dorit să se bată cu cei mai buni, pentru a dovedi că nu are rival.

Una dintre cele mai savurate victorii ale sale a fost cea cu Connor McGregor. ”Cred că McGregor a înțeles după meciul cu mine că nu el a fost adevăratul campion mondial la ușoară. El a luptat doar cu doi sportivi de această categorie și unul dintre ei l-a bătut. Când a câștigat centura, erau cel puțin șase ușori mai buni ca el”, a declarat rusul.

Nurmagomedov este un specialist al luptei la sol. Experiența căpătată în sambo, judo și lupte libere îl ajută să aibă un arsenal de procedee care pot pune capăt luptei prin abandonul adversarului. Opt dintre meciurile disputate de el s-au încheiat în acest fel.

Rusul nu mizează prea mult pe lovituri de picior, iar la lupta cu pumnii nu are explozia unui boxer, dar atunci când îi intră o lovitură poate face ravagii.

Palmares Nurmagomedov: 28 meciuri, 28 victorii - 8 KO, 10 submission, 10 puncte.

Justin Gaethje: Forma echipei, știri și statistici

Justin Gaethje are 31 de ani și poate fi considerat și el un luptător cu experiență, chiar dacă și-a făcut debutul în UFC în urmă cu trei ani, în 2017. Este un pic mai înalt decât Nurmagomedov (1,80 m, față de 1,78 rusul), dar acest aspect are doar o mică împortanță într-o încleștare precum cea din cușcă.

Americanul născut în Arizona este obișnuit să fie outsider și să răstoarne calculele hârtiei, așa cum s-a întâmplat și cu Ferguson.

Gaethje s-a mișcat foarte bine în meciul cu Ferguson. A demonstrat că poate duce o luptă de la un capăt la celălalt, lovind variat, cu ambele brațe. Mizează mult pe aceste lovituri, deși trecutul său din luptele libere îi încredere și pentru lupta la sol.

Palmares Gaethje: 24 meciuri, 22 victorii - 19 KO, 1 submission, 2 puncte / 2 înfrângeri.

Statistica meciurilor directe Khabib Nurmagomedov v Justin Gaethje

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Khabib Nurmagomedov v Justin Gaethje

Cota pentru Sub 4,5 runde în meci este de 1.75 la agenția de pariuri Betano.

Dacă voi credeți că lupta se va încheia înainte de limită, puteți opta pentru "Va merge până la capăt - Nu", cotă 1.45 pe Unibet.

Khabib Nurmagomedov vs Justin Gaethje Pont: Nurmagomedov câștigă prin KO, TKO, DQ, imobilizare sau orice altă formă de oprire.

Justin Gaehtje este un sportiv cu inimă mare, dar nu a întâlnit până acum un luptător atât de puternic precum Khabib Nurmagomedov. Dacă rusul este bine pregătit fizic (și dacă meciul nu se închide cu o lovitură norocoasă a americanului), luptătorul rus are prima șansă la victorie în această confruntare.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici