1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Gerwyn Price vs Dirk van Duijvenbode

Gerwyn Price vs Dirk van Duijvenbode, Ponturi Pariuri PDC World Darts Championship, 29.12.2021

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2021-12-29 12:54:00

PDC World Darts Championship

29 Decembrie 2021, 22:30

Gerwyn Price

Gerwyn Price

versus
Dirk van Duijvenbode

Dirk van Duijvenbode

1.80

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Gerwyn Price v Dirk van Duijvenbode

Ziua de ieri de la Campionatul Mondial de darts a fost una plină de evenimente în care am asistat la eliminarea unuia dintre capii de serie, Joe Cullen, de către debutantul olandez Marijn Kleermaker, în ciuda unui average cu 6 puncte mai mare în favoarea englezului, Rob Cross și Daryl Gurney au fost implicați în cel mai bun meci al anului, încheiat printr-un checkout de 170 de puncte al lui Cross în setul decisiv, iar Michael Van Gerwen a furnizat cel mai mare șoc de până acum, fiind nevoit să se retragă din turneu după ce a fost depistat pozitiv pentru covid-19.

În sesiunea de seară vor debuta primele meciuri din cadrul optimilor de finală, iar meciul asupra căruia ne vom focusa în continuare îl va avea în centrul atenției pe liderul mondial și deținătorul titlului mondial, galezul Gerwyn Price, în disputa sa cu olandezul Dirk van Duijvenbode. Această partidă este programată în jurul orei 22:30, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Gerwyn Price: Forma echipei, știri și statistici

Gerwyn Price este liderul mondial, deținătorul trofeului și principalul favorit la cucerirea titlului mondial. "The Iceman" este fost jucător profesionist de rugby, abia în 2014 debutând în circuitul profesionist de darts, însă ascensiunea sa a fost una rapidă, la doar doi ani de la debut deja reușind să acceadă în top 32 mondial. În 2018 avea să-și câștige în premieră locul în Premier League în urma unui sezon foarte bun la finalul căruia și-a adjudecat și primul turneu major al carierei la Grand Slam of Darts.

Galezul a câștigat 22 de titluri în carieră, 7 în turnee majore, dar cel mai important succes a venit în urmă cu 12 luni, atunci când trecea de Gary Anderson cu scorul de 7-3 pentru a pune mâna pe cel mai prestigios trofeu din circuit, titlul mondial.

În 2021, Price nu a impresionat în competițiile de anvergură, însă și-a păstrat poziția de lider mondial datorită constanței arătate în circuit, fiind mai tot timpul prezent în fazele avansate ale marilor turnee. Singurele succese ale sezonului au venit la Players Championship 21, după o finală câștigată cu scorul de 8-7 în fața lui Damon Heta, respectiv la Hungarian Darts Masters, în urma unui succes cu scorul de 8-2 în finală contra lui Michael Smith.

Asemenea lui Van Duijvenbode, Price a fost și el implicat într-un meci foarte tensionat în runda precedentă împotriva belgianului Kim Huybrechts pe care l-a învins în legul decisiv al setului decisiv. Acea partidă a fost singura de până acum la această ediție de Campionat Mondial ce a necesitat un sudden death leg. Liderul mondial a înregistrat un average de 92.04, cu 8 reușite de 180 de puncte și un procentaj de 47.62% la închidere.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Dirk van Duijvenbode: Forma echipei, știri și statistici

Dirk van Duijvenbode este un olandez în vârstă de 29 de ani, ocupantul poziției a 17-a în clasamentul mondial. Anul trecut, chiar la debutul în Alexandra Palace, Van Duijvenbode avea să ajungă până în faza sferturilor de finală, fiind implicat în partide încheiate în set decisiv în trei din primele patru runde. Iată că nici la această ediție scenariul nu este unul diferit în ceea ce-l privește. După un prim tur liber, olandezul a debutat în fața lui Boris Koltsov de care a trecut cu dificultate, scor 3-2, pentru ca ulterior să aibă din nou nevoie de o manșă decisivă pentru a dispune de englezul Ross Smith, scor 4-3. Dirk a fost protagonistul unei reveniri senzaționale și așteptată de foarte puțini având în vedere cursul jocului. Smith s-a aflat în complet control timp de trei seturi și jumătate, dar în ultimul leg, când avea nevoie de 66 de puncte pentru a închide partida cu un neverosimil 4-0, englezul a ratat ținta, nu și-a lăsat nicio săgeată de meci, iar Van Duijvenbode l-a pedepsit apoi, adjudecându-și setul al patrulea și prelungind partida. Din acel moment, evoluția scorului a fost întoarsă la 180 de grade, olandezul câștigând 10 din ultimele 12 leguri ale partidei pentru a completa o revenire senzațională.

Van Duijvenbode a înregistrat un average de 91.71 de puncte, cu 10 reușite de 180 de puncte și un procentaj de 32.69% la închidere, toate aceste cifre statistice îmbunătățindu-se treptat pe durata ultimelor patru seturi.

În cazul unei victorii în această seară, olandezul își va egala cea mai bună performanță de la Campionatul Mondial, accederea în faza sferturilor de finală, performanță reușită chiar în sezonul precedent.

Statistica meciurilor directe Gerwyn Price v Dirk van Duijvenbode

Price a dominat întâlnirile directe, impunându-se de 12 ori din 13 ocazii contra lui Van Duijvenbode. Singurul succes al olandezului a venit chiar în acest sezon, în luna iunie, 6-3 în cadrul Players Championship 16.

Cote pentru Gerwyn Price v Dirk van Duijvenbode

Gerwyn Price are un avantaj clar din punct de vedere mental asupra adversarului din această seară pe care l-a învins de 12 ori din 13 dispute directe anterioare.Casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 1.53 pentru un succes al lui Price la cel puțin două seturi diferență.

Gerwyn Price vs Dirk van Duijvenbode Pont: Dirk van Duijvenbode va avea cele mai multe aruncări de 180 de puncte

Așa cum menționam și în analizele anterioare, Dirk Van Duijvenbode este un jucător pe cât de talentat, pe atât de inconstant în evoluții. Fluctuațiile frecvente din jocul său și-au lăsat amprenta asupra evoluțiilor și în acest turneu, dar trebuie totuși să admirăm tăria de caracter de care a dat dovadă pentru a depăși două momente dificile și pentru a câștiga două partide consecutive în set decisiv. Capitolul la care Van Duijvenbode rămâne constant este cel al aruncărilor de 180 de puncte. Lider mondial al sezonului din acest punct de vedere, cu o medie de 0.38 astfel de reușite per leg, olandezul nu a făcut excepție nici în primele două partide, reușind 8 astfel de aruncări contra lui Boris Koltsov în 5 seturi, respectiv 10 pe parcursul a 7 seturi contra lui Ross Smith. De cealaltă parte, Price este și el un bun scorer, însă nu la fel de prolific, media sa în sezon fiind de doar 0.29 punctaje maxime per leg, iar în acest turneu a avut 3 reușite în 4 seturi contra lui Ritchie Edhouse, respectiv 8 în 7 seturi contra lui Kim Huybrechts. Cu toate că nu mă aștept să vedem o dominare din partea vreunuia dintre jucători din acest punct de vedere, olandezul rămâne jucătorul mai bun atunci când vine vorba de aruncările de 180 de puncte, iar valoarea în cotă este de partea sa. Cred că Van Duijvenbode va avea cele mai multe punctaje maxime în meci, pronosticul meu mergând pe această idee pentru o cotă de 1.80. Am selectat acest meci din oferta Betano pariuri sportive.

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

Cele mai recente avancronici