Share

Gerwyn Price vs Dimitri Van Den Bergh, Ponturi Pariuri Darts World Matchplay, 22.07.2021

Alte sporturi diverse

Cota: 1.53

Adaugat de: Robert_Cristian

22 Iul 2021 13:05 168 0
Logo Gerwyn Price Gerwyn Price
Logo Dimitri van der Bergh Dimitri van der Bergh
VS
22:30 22 Iulie 2021
Darts World Matchplay

Analiză și informații pentru Gerwyn Price v Dimitri van der Bergh

Turneul World Matchplay este considerat de mulți ca fiind cea mai importantă competiție din darts după Campionatul Mondial ce se desfășoară, conform tradiției, de fiecare dată la cumpăna dintre ani. Aflat la cea de-a 28-a ediție, turneul este dotat cu premii totale în valoare de 700.000£ și a adunat la start toate numele grele, cu Gerwyn Price și Peter Wright, ultimii doi campioni mondiali, ținând capul de afiș.

Al doilea sfert de finală al serii și cel asupra căruia ne vom îndrepta atenția în momentele următoare îi va avea ca protagoniști pe galezul Gerwyn Price și belgianul Dimitri van der Bergh, iar pronosticul meu pentru acest meci îl veți putea afla în momentele următoare.

Gerwyn Price: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Gerwyn Price este un galez în vârstă de 36 de ani, liderul mondial și principalul favorit al ediției din acest an de la World Matchplay. Campionul mondial în exercițiu a revenit în circuit după o scurtă perioadă în care s-a confruntat cu probleme de ordin fizic, dar nu a avut nevoie de prea mult timp pentru a se readapta, evoluând la un nivel bun în evenimentele de tip Players Championship. Deși nu a fost considerat principalul favorit la câștigarea competiției de către bookmakeri la startul turneului, galezul este unul dintre jucătorii care au arătat cel mai bine până acum, în primele două runde obținând victorii categorice atât contra lui Jermaine Wattimena, scor 10-4, cât și contra lui Jonny Clayton, scor 11-3, câștigând ultimele 8 leg-uri consecutive împotriva compatriotului său.

În cele două runde, galezul a înregistrat un average de 98.84 cu doar 7 aruncări de 180 de puncte reușite pe durata a 28 de leguri, ceea ce echivalează cu o medie mai mică decât cea obișnuită a sa de pe parcursul sezonului.

Aspectul care a arătat cel mai bine în jocul său până în această fază este legat de reușitele la duble, nu doar procentajul de reușită fiind la înălțime, cât și valoarea închiderilor, Price reușind cinci închideri de cel puțin 100 de puncte până acum, având o medie mai mare decât orice alt jucător din acest punct de vedere.

Turneul World Matchplay nu este unul de bună amintire pentru galez, de altfel aceasta este prima sa prezență în sferturile de finală pentru campionul mondial en-titre

Dimitri van der Bergh: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Dimitri Van der Bergh este un belgian în vârstă de 27 de ani, ocupantul poziției a opta în ierarhia mondială PDC. Van der Bergh este fost campion mondial în perioada junioratului și unul dintre cei mai promițători tineri jucători din circuit. Spre deosebire de alți componenți ai generației sale, belgianul a reușit să se ridice la nivelul așteptărilor până în prezent, ștacheta fiind ridicată chiar și mai sus în ceea ce privește evoluțiile sale grație rezultatelor din ultimele sezoane.

Van der Bergh încă nu s-a calificat mai departe de faza optimilor de finală în cel mai important turneu din lumea acestui sport, Campionatul Mondial, dar și-a demonstrat valoarea în alte turnee de anvergură, inclusiv la World Matchplay, aici unde este campionul en-titre. Triumful de anul trecut reprezintă, totodată, cel mai important succes al carierei de până acum pentru tânărul belgian la profesioniști.

Campania de apărare a titlului a debutat printr-o victorie confortabilă pentru el, învingându-l în prima rundă pe sud-africanul Devon Petersen, scor 10-5, partidă în care a înregistrat o medie 94.6 cu 6 aruncări reușite de 180 de puncte. Ulterior, Van der Bergh a etalat cea mai bună performanță a unui jucător la ediția din acest an de la World Matchplay prin victoria în fața lui Dave Chisnall, scor 11-8. Dacă împotriva lui Petersen a ieșit în evidență eficiența foarte bună la duble și felul în care a reacționat sub presiune, cu Chisnall punctajul a fost unul impresionant, belgianul reușind nu mai puțin de 14 punctaje maxime pe parcursul a 19 leguri, iar average-ul său pe primele 9 săgeți a atins 119.86 de puncte.

Statistica meciurilor directe Gerwyn Price v Dimitri van der Bergh

Cei doi s-au întâlnit de 11 ori în toate competițiile, galezul impunându-se de nu mai puțin de 8 ori. În competițiile majore aceasta este cea de-a patra dispută directă, bilanțul fiind favorabil lui Price și la acest capitol, 2-1 în trei dueluri anterioare

Cote pentru Gerwyn Price v Dimitri van der Bergh

Gerwyn Price a câștigat 8 din cele 11 dueluri directe anterioare contra lui Van der Bergh, iar pentru un nou succes, Unibet pariuri sportive vă oferă o cotă de 1.67

Gerwyn Price vs Dimitri van der Bergh Pont: Dimitri Van der Bergh peste 9.5 aruncări de 180 de puncte reușite

Cel de-al doilea sfert de finală al serii este, cu siguranță, capul de afiș al sferturilor de finală în Winter Gardens Arena. Gerwyn Price este liderul mondial și campionul mondial în exercițiu, în vreme ce Van der Bergh este campionul en-titre la World Matchplay și unul dintre cei mai talentați tineri jucători din circuitul profesionist. Van der Bergh a înregistrat cifre foarte bune până acum în ceea ce privește average-ul și punctajul obținut, lacunele din jocul său fiind evidențiate mai degrabă la procentajul de reușită la închidere. În prima rundă belgianul a reușit 6 aruncări de 180 de puncte pe durata a 15 leg-uri, iar cu Chisnall a etalat un joc extraordinar din punct de vedere al scoringului, înregistrând nu mai puțin de 14 reușite de 180 de puncte pe durata a 19 leg-uri și o medie de 119.86 puncte cu primele trei săgeți. Van der Bergh a demonstrat de ce este considerat unul dintre cei mai buni aruncători de 180 de puncte din lume și de ce este văzut de fani ca un "big time player", nivelul său de joc crescând în momentele importante ale acestot turnee majore. Având în vedere că până acum a avut probleme în ceea ce privește procentajul la duble, Van der Bergh va avea nevoie de o nouă evoluție foarte bună la triple pentru a-i putea ține piept liderului mondial, în fața căruia a pierdut 8 din cele 11 dueluri directe. Pronosticul meu va merge pe cel puțin 10 reușite de 180 de puncte pentru Dimitri Van der Bergh, mergând și pe ideea unei partide lungi în acest format best of 31

Pont pariuri: Dimitri Van der Bergh peste 9.5 aruncări de 180 de puncte reușite

Miza: 10/10

Cota: 1.53

Adaugat de: Robert_Cristian

Status: Castigat

Robert_Cristian

Ponturi:

24

Castigate:

16

Pierdute:

8

Anulate:

0

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal... citeste mai mult

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici