1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Florian Hempel vs Stephen Bunting

Florian Hempel vs Stephen Bunting, Ponturi Pariuri PDC World Darts Championship, 28.12.2023

Robert Bozdogescu
Robert Bozdogescu

2023-12-28 03:06:00

PDC World Darts Championship

28 Decembrie 2023, 14:40

Florian Hempel

Florian Hempel

versus
Stephen Bunting

Stephen Bunting

1.45

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Florian Hempel v Stephen Bunting

Și în acest an, Alexandra Palace din Londra va fi gazda celei mai importante competiții din dartsul profesionist, PDC World Championship, o competiție ce se desfășoară timp de două săptămâni și jumătate și care, conform tradiției, va face trecerea dintre ani, primele partide debutând în 15 decembrie 2023, ultimul act urmând a se desfășura în data de 3 ianuarie 2024.

După trei zile de pauză, competiția se va relua cu primele partide din faza șaisprezecimilor de finală, fază a competiției în care meciurile se vor disputa după sistemul best of 7 (primul la 4 seturi). În continuare ne vom opri asupra duelului ce-i va avea ca protagoniști pe germanul Florian Hempel și pe englezul Stephen Bunting. Această partidă este programată de la ora 14:40, ora României, iar pronosticul meu îl veți putea afla la finalul analizei.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Florian Hempel: Forma echipei, știri și statistici

Florian Hempel este un jucător german în vârstă de 33 de ani, ocupantul poziției a 59-a în clasamentul mondial. Dacă Max Hopp, una dintre marile speranțe ale nemților încă din perioada junioratului, a cam dispărut din circuit, aceștia au în continuare câțiva reprezentanți la cel mai înalt nivel, Martin Schindler, Gabriel Clemens și Florian Hempel fiind cei trei germani prezenți în faza șaisprezecimilor de finală în Alexandra Palace. Atât Schindler cât și Clemens s-au recunoscut învinși ieri de doi englezi (Scott Williams, respectiv Dave Chisnall), iar acum Florian va avea o misiune la fel de grea pentru a menține speranțele vii pentru suporteri nemți.

Hempel este un jucător fără prea mare experiență la cel mai înalt nivel, fără vreun titlu cucerit în circuitul PDC și doar cu cinci participări în turneele majore înaintea acestei ediții de Campionat Mondial. De altfel, în 2023, germanul s-a calificat doar pentru un singur turneu major, UK Open, acolo unde avea să cedeze devreme, încă din turul secund, la fel ca și la ediția anterioară.

În ciuda unui average destul de modest în sezon, de doar 89.35 de puncte, iată-l pe Hempel surprinzând plăcut până acum prin această prezență în șaisprezecimi. În prima rundă germanul a dispus în patru seturi de irlandezul Dylan Slevin, după care l-a întors aproape incredibil pe belgianul Dimitri Van den Bergh de la 0-2 la seturi, adversarul său ratând inclusiv săgeți de meci pe parcursul setului al patrulea.

Aflat la a doua participare din carieră pe tabloul principal de la Campionatul Mondial, Hempel a ajuns pentru a doua oară în carieră în această fază a competiției, la precedenta astfel de performanță pierzând destul de categoric în fața lui Ross Smith, scor 4-1 la seturi.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Stephen Bunting: Forma echipei, știri și statistici

Stephen Bunting este un jucător englez în vârstă de 38 de ani, ocupantul poziției a 18-a în ierarhia PDC Order of Merit. Stephen a fost un jucător care a dominat circuitul BDO în trecut, trecându-și în palmares mai multe trofee, care mai de care mai importante, cel mai important dintre acestea fiind titlul mondial cucerit în urmă cu nouă ani. Acel succes avea să însemne și finalul campaniei sale la nivel inferior, imediat după Stephen luând decizia de a face tranziția spre liga mare, în circuitul PDC. Chiar dacă nu a rupt gura târgului la cel mai înalt nivel, nereușind să-și treacă în palmares vreun titlu major, Bunting rămâne un adversar redutabil pentru orice jucător de top atunci când practică cel mai înalt nivel de care este capabil.

Stephen are trei titluri cucerite în circuit și este fost jucător de top 10, fost participant în Premier League și, în general, un jucător cu un pedigree de respectat în circuit. Chiar dacă în ultimii ani nu a fost un jucător deosebit de constant, în a doua jumătate a sezonului actual Bunting a arătat mult mai bine, regăsindu-și forma chiar la timp pentru Campionatul Mondial. Recent englezul a bifat o semifinală la Grand Slam și sferturi de finală la Players Championship Finals, ambele turnee de anvergură din circuit. 

Prezent pentru a zecea oară consecutiv la Campionatul Mondial, Bunting s-a aflat în fața unui test dificil, cel puțin pe hârtie, în partida de debut în fața compatriotului său, Ryan Joyce, însă și-a surclasat adversarul la capătul unei prestații senzaționale în care a înregistrat al doilea cel mai mare average al turneului de până acum, 107.28 de puncte. În 2023, Bunting înregistrează o medie de 95.79 de puncte, cu 0.29 aruncări de 180 de puncte per leg și un procentaj la checkouturi de 38.88%, toate aceste cifre fiind depășite în runda anterioară.

Statistica meciurilor directe Florian Hempel v Stephen Bunting

Singura întâlnire din sezonul actual a fost tranșată de Stephen Bunting, scor 6-4 în cadrul Players Championship 4.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Florian Hempel v Stephen Bunting

Bunting se prezintă cu cifre mult mai bune pe parcursul sezonului actual atunci când vine vorba de punctajele maxime. Pentru ca englezul să înregistreze cu cel puțin 3 aruncări de 180 de puncte mai mult față de adversarul său, casa de pariuri Betano vă oferă o cotă de 2.00.

Superbet
L1203785W001253
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Florian Hempel vs Stephen Bunting Pont: Stephen Bunting -1.5 seturi (HA)

Stephen Bunting este un jucător cu mare experiență la cel mai înalt nivel, chiar dacă până acum englezul nu a reușit să cucerească vreun titlu major în circuit, fostul campion mondial din BDO rămâne un adversar redutabil pentru orice jucător de top din circuit atunci când practică cel mai bun joc al său. În runda de debut Bunting a dispus neașteptat de lejer de compatriotul Ryan Joyce, în minimum de seturi, înregistrând o medie de 107.28 de puncte la trei săgeți, al doilea cel mai mare average de până acum al turneului. Sigur că o astfel de performanță va fi greu de repetat, dar Bunting pare că se simte foarte bine, vine după o a doua jumătate a sezonului promițătoare, cu rezultate bune la Grand Slam și Players Championship Finals, iar Alexandra Palace este un loc care îi priește, reușind pe deplin să se hrănească din energia venită din partea publicului. Bunting are cifre mai bune comparativ cu adversarul său la toate compartimentele și este un scorer clar superior germanului, singura șansă reală a lui Hempel aici constând într-un procentaj net superior la checkouturi și la închideri cât mai mari, cel puțin în condițiile în care Bunting nu va lăsa garda jos și nu se va prezenta cu mult sub nivelul său obișnuit. Pronosticul meu merge pe o victorie la cel puțin două seturi diferență în favoarea lui Stephen Bunting, pentru o cotă de 1.45. Am selectat acest meci din oferta de pariuri sportive Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.45
Status: Castigat

Vă salut! Mă numesc Robert, sunt absolvent al facultății de jurnalism din Timișoara și fac parte din echipa Pariurix încă din 2017. Am lucrat în domeniul pariurilor sportive timp de trei ani și jumătate, pasiunea pentru sport fiind cea care m-a împins către acest domeniu. Sunt un mare împătimit al tenisului, dar urmăresc cu interes și cele mai importante competiții din fotbal și baschet.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
2
Tudor Cosma
+106.4
Câștigate
60
Pierdute
33
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

Cele mai recente avancronici