1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Tony Ferguson vs Justin Gaethje - Ponturi pariuri UFC. Începe lupta în Florida

Tony Ferguson vs Justin Gaethje - Ponturi pariuri UFC. Începe lupta în Florida

Caramavrov
Caramavrov

2020-05-08 15:10:00

Ponturi UFC

10 Mai 2020, 08:00

Ferguson

Ferguson

versus
Justin Gaethje

Justin Gaethje

2.20

Cele mai bune cote:

NetBet
L1160651W000195
Pariază acum la NetBet

Analiză și informații pentru Ferguson v Justin Gaethje

Marea promoție Ultimate Fighting Championship (UFC) iese la suprafață cu un eveniment desfășurat fără spectatori în Jacksonville (Florida, SUA), pe 9 mai (10 mai în România). Cea mai importantă întâlnire a UFC 249 este cea dintre americanii Tony Ferguson și Justin Gaethje, pentru titlul interimar la categoria ușoară. Învingătorul ar urma să-l întâlnească pe campionul mondial Khabib Nurmagomedov.

UFC is back in business, împinsă probabil de la spate de nevoi financiare, dar și de faptul că programul începe deja să se suprapună cu evenimentele următoare. UFC 249 ar fi trebuit să se desfășoare pe 18 aprilie, la New York, dar a fost amânată.

Cum la New York virusul face ravagii, gala a fost mutată în Florida, după ce s-a speculat că ar urma să aibă loc pe o insulă. Conform programării inițiale, pe 9 mai ar fi trebuit deja să aibă loc UFC 250, care între timp a fost împinsă pe 6 iunie.

La finalul analizei veți regăsi și un pariu.

Ferguson: Forma echipei, știri și statistici

Inițial, Ferguson ar fi trebuit să se lupte în acest meci cu Khabib Nurmagomedov, campionul mondial en titre, dar rusul nu și-a mai putut părăsi țara după restricțiile impuse de criza sanitară. În aceste condiții, a fost găsit un înlocuitor de ultim moment în persoana lui Justin Gaethje. Un înlocuitor, nu însă un surogat!

Tony Ferguson are 36 de ani și deține în acest moment recordul de meciuri consecutive fără înfrângere: 12 la număr. Americanul supranumit ”El Cucuy” nu a mai fost învins din 2012, atunci când a pierdut în fața lui Michael Johnson la puncte.

Bine proporționat pentru categoria ușoară, 1,80 metri înălțime, alonjă de 1,94 metri, Ferguson este un luptător care își folosește foarte bine brațele, fiind totodată greu de lovit. Are un palmares frumos, cu 25 de victorii (12 KO, 8 submission, 5 la puncte) și 3 înfrângeri, construit într-o carieră începută în 2008.

În 2017, el a câștigat titlul mondial interim la ușoară, pe care l-a pierdut anul următor fără luptă din cauza unui operații de reconstrucție la genunchi.

Ferguson este mai tehnic și extrem de mobil, calitate pe care o pune în evidență și în lupta de la sol, dar păcătuiește prin faptul că se lasă uneori descoperit, fiind expus loviturilor adversarului.

Palmares Ferguson: 28 meciuri, 25 victorii – 12 KO / 8 submission, 3 înfrângeri.

Justin Gaethje: Forma echipei, știri și statistici

Justin Gathje este cu cinci ani mai tânăr decât Ferguson și are aceeași înălțime (1,80 m), dar cu un ecart la capitolul alonjă, doar 1,78 m. Are de asemenea un palmares pozitiv, cu 21 de victorii (18 KO, 1 submission, 2 la puncte) și 2 înfrângeri.

Între cei doi adversari de duminică dimineața există o legătură: ultimul adversar învins de ambii a fost David Cerrone, ”cowboy”-ul distrus și de McGreggor.

Gaethje este un mic buldog, mai puternic și mai rapid decât Ferguson. Lovește mult, dar și primește pe măsură.

Dacă meciul ar fi avut loc pe 18 aprilie, cum era programat inițial, mai mult ca sigur Ferguson ar fi pornit ca mare favorit, pentru că ar fi avut în spate toată pregătirea de la posibilul duel cu Nurmagomedov. Pauza forțată a mai echilibrat balanța.

Palmares Gaethje: 23 meciuri, 21 victorii – 18 KO / 1 submission, 2 înfrângeri.

Statistica meciurilor directe Ferguson v Justin Gaethje

Cei doi nu s-au mai întâlnit până acum.

Cote pentru Ferguson v Justin Gaethje

Ferguson este favorit, având o cotă bună la victorie pe Unibet: 1.54. Un pariu pe selecția "Sub 2,5 runde în meci" are cota 1.75 la agenția Betano.

Ferguson vs Justin Gaethje Pont: Tony Ferguson câștigă prin KO, TKO, DQ/Puncte

Ambii luptători preferă să domine și să controleze lupta, punând presiune pe adversar, dar Tony Ferguson are prima șansă la victorie. Tehnica superioară îi va permite să găsească o soluție pentru a se impune în fața lui Gaethje. Mergem pe o șansă dublă, victorie înainte de limită sau la puncte, fără submission, ținând cont de backgroundul lui Gaethje din lupte.

Salutare! Numele meu e Florin Caramavrov, sunt jurnalist de sport din 1993, am lucrat la Fotbal Plus, Sport XXI, Sportul românesc, Gazeta sporturilor, Prosport. Acum am site-ul meu - SPORTescu.ro. De asemenea, sunt invitat permanent al emisiunilor sportive de la ProArena (fost Sport.ro) de peste 10 ani și am realizat și prezentat pentru Pariurix.com peste 100 de emisiuni cu informații sportive pen ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici