Share

Fallon Sherrock vs Martin Adams - Ponturi Pariuri Modus Champions Series, 24.05.2020

Alte sporturi diverse

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

24 Mai 2020 02:47 278 0
Logo Fallon Sherrock
Logo Martin Adams
Fallon Sherrock
Martin Adams
VS
18:30 24 Mai 2020
Modus Champions Series

Analiză și informații pentru Fallon Sherrock v Martin Adams

Turnul Modus Champions Series se dispută la distanță, iar în această analiză voi detalia partida dintre Fallon Sherrock și Martin Adams, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Modus Champions Series respectă normele de social distancing, fiind un turneu care se dispută doar duminica, fiecare jucător participând de acasă și fiind transmis live online. 
Turneul este unul invitațional, aici în general fiind marii campioni. 

Fallon Sherrock: Forma echipei, știri și statistici

V Î V Î V

Fallon Sherrock este o englezoaică de 25 de ani, clasată pe locul 3 BDO. 
Iar Sherrock, precum oponentul ei, este una dintre cele mai iubite sportive din darts, în general toată sala ținând cu ea. Participă des la turnee masculine, fiind și acolo destul de solidă mai ales dacă ne gândim la parcursul ei la Campionatul Mondial din iarnă. 
În plus Fallon are un palmares bun, câștigând World Darts Trophy, apoi având titlu la Finder Masters și fiind finalista la Campionatul Mondial în 2015.
În ultima vreme a jucat în Modus Icons of Darts, fiind medie, de exemplu vineri având 3 victorii și 3 înfrângeri. 
Astfel Fallon a trecut 4-2 de Koltsov sau 4-2 de Warburton, pierzând 1-4 cu Jarred Cole sau 1-4 cu Justicia. 
Iar aici săptămâna trecută a terminat cu 1 victorie și 2 înfrângeri, pierzând clar atât cu oponentul de acum, 2-5 cât și cu marele Phil Taylor, 3-5. 

Martin Adams: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Martin Adams este un englez de 63 de ani, clasat pe locul 22 BDO. 
Iar Adams este una dintre legendele acestui sport, un jucător care are o bază foarte mare de fani și este cunoscut în toată lumea că "Wolfie", având și o celebrare în acest sens. 
Martin este în plus un mare campion, de fapt fiind de 3 ori campion mondial, având 3 titluri la World Masters și 2 la Finder Masters. 
Adams a jucat în A Night at the Darts, acum de curând participând în Icon Modus of Darts unde se descurcă din ce în ce mai bine. 
Astfel Adams a avut ieri acolo 5 victorii și 1 înfrângere, trecând de Fitton 4-2 sau de Jenkins 4-3, arătând un joc foarte solid.
Iar aici săptămâna trecută a terminat cu 2 victorii și 1 înfrângere, trecând 5-2 de oponența de acum, în plus având statistici ridicate, de fiecare dată peste 90 puncte/3 săgeți. 

Statistica meciurilor directe Fallon Sherrock v Martin Adams

În întâlnirile directe scorul este 5-4 pentru Sherrock, ultima având loc săptămâna trecută când Adams s-a impus 4-0. 

Cote pentru Fallon Sherrock v Martin Adams

Fallon Sherrock vs Martin Adams Pont: Martin Adams castiga

Martin Adams este o legendă, de 3 ori campion mondial, un sportiv care nu mai participă des la turnee importante însă acum este într-o formă de top. De exemplu ieri a câștigat 5 partide din 6 în Modus Icons of Darts, trecând ușor de Fitton sau Jenkins. Iar aici săptămâna trecută are două victorii în trei partide, de fiecare dată statisticile sale fiind peste 90 puncte/3 săgeți. Fallon Sherrock este și ea o mare campioană, "The Queen of the Palace" având o bază vastă de fani. Însă forma sa este medie, vineri având 3 victorii și 3 înfrângeri, în plus pierzând 0-4 ultimul meci cu oponentul de acum. Consider astfel că Adams este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: Martin Adams castiga

Miza: 4/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

7

Castigate:

5

Pierdute:

0

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici