Share

Fallon Sherrock vs Jose Justicia - Ponturi Pariuri Darts Modus Icons of Darts, 31.07.2020

Alte sporturi diverse

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

31 Iul 2020 05:46 369 0
Logo Fallon Sherrock
Logo Jose Justicia
Fallon Sherrock
Jose Justicia
VS
14:30 31 Iulie 2020
Modus Icons of Darts

Analiză și informații pentru Fallon Sherrock v Jose Justicia

Turneul Modus Icons of Darts are loc cvasi-virtual, iar în această analiză voi detalia partida dintre Fallon Sherrock și Jose Justicia, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Modus Icons of Darts se disputa de acasă, fiecare jucător participând din propria locuință și fiind transmis live online printr-un sistem de webcams. 
Turneul este unul pe baza de invitație, aici luând parte atât jucători aflați în activitate însă și retrași din circuit. 

Fallon Sherrock: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Fallon Sherrock este o englezoaică de 26 de ani, clasată pe locul 3 BDO. 
Iar Sherrock este una dintre ele mai bune jucătoare din lume, probabil o viitoare campioană mondială. Deja are foarte multe rezultate interesante în circuitul profesionist, este foarte iubită de public, în plus ea participând la turnee masculine, unde are și rezultate, exemplul fiind Campionatul Mondial din iarnă. 
Momentan ea are  titlu la World Darts Trophy, titlu la Finder Masters, fiind și finalistă la Campionatul Mondial din 2015. 
Aici se descurcă mediu. 
Astfel ea vine după 5 victorii și 10 înfrângeri în această săptămână, începând foarte slab cu o zi pierdută la zero. 
Însă treptat ea și-a revenit, iar miercuri a terminat cu 4 victorii și 1 înfrângere, fiind cea mai buna jucătoare și având niste statistici solide. 

Jose Justicia: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î V

Jose Justicia este un spaniol de 31 de ani, clasat pe locul 82 BDO. 
Iar Justicia este mediu, un sportiv de prima suta mondială care ia parte deseori la turneele importante din circuitul profesionist. De exemplu Jose A participat în acest an la Campionatul Mondial, ajungând până în turul secund, o performanță bună. 
Însă în acest gen de turnee de acasă Justicia nu se descurcă deloc bine, el fiind foarte slab în ultimele două luni.
De fapt Jose aici a fost printre cei mai slabi jucători, iar în ultima săptămână are un palmares de 5 victorii și 5 înfrângeri. Mai bun decât precedentul, el de exemplu având aici o serie de 10 înfrângeri consecutive. 
Miercuri a fost decent, având 2 victorii și 3 înfrângeri, trecând 5-2 de Portela sau 5-2 de Brown însă pierzând 3-5 cu Marsh sau 2-5 cu oponenta de acum. 

Statistica meciurilor directe Fallon Sherrock v Jose Justicia

În întâlnirile directe scorul este 5-2 pentru Justicia, ultima având loc miercuri când Sherrock s-a impus 5-2. 

Cote pentru Fallon Sherrock v Jose Justicia

Fallon Sherrock vs Jose Justicia Pont: Fallon Sherrock reuseste sub 1.5 180-uri

Fallon Sherrock a început foarte slab această săptămână, cu o zi pierdută la zero, însă și-a revenit iar miercuri a câștigat 4 partide din 5. Asta s-a văzut și în statistici, Fallon având unele ridicate, ca număr de 180-uri având 3 cu Marsh, 3 cu Portela, 2 cu Justicia, 1 cu Keelan Kay și 1 cu Brown. Însă aceasta a fost ziua ei cea mai bună, iar în general Sherrock nu reușește multe 180-uri, media sa fiind în jur de 1. Jose Justicia pornește cu șansa a doua aici însă poate pune presiune pe oponenta sa, mai ales fiindcă are un palmares pozitiv cu aceasta. Consider astfel că Sherrock va trimite sub 1.5 180-uri pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Unibet.

Pont pariuri: Fallon Sherrock reuseste sub 1.5 180-uri

Miza: 8/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

9

Castigate:

6

Pierdute:

2

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici