1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Vocea Romaniei

Echipa Tudor Chirila vs Echipa Brenciu Rose - Ponturi Pariuri finala Vocea Romaniei, 15.12.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-12-10 21:48:00

Vocea Romaniei

15 Decembrie 2023, 20:30

Echipa Tudor Chirila

Echipa Tudor Chirila

versus
Echipa Brenciu Rose

Echipa Brenciu Rose

1.80

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Echipa Tudor Chirila v Echipa Brenciu Rose

Vocea României a ajuns la cel de-al 11 sezon, fiind una dintre cele mai populare și longevive emisiuni de divertisment din țară. A debutat în 2011, iar de atunci și-a menținut publicul, ediție de ediție având peste 1 milion de telespectatori. 
Formatul este unul cumpărat din regim de franciză, prima oară fiind introdus în Olanda, "The Voice of Holland". Ulterior, "Vocea" a devenit principala emisiune de divertisment muzical în țări precum SUA sau UK. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

În general există 4 antrenori, în jurul lor fiind construit concursul. Fiecare își creează echipa în Audiții, iar apoi fiecare probă înseamnă cel puțin o eliminare din echipa respectivă. 
În acest sezon avem 5 antrenori jurați, anume Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Horia Brenciu și Theo Rose, ultimii doi fiind pe același scaun, implicit în aceeași echipă. 
Sezonul începe cu proba audițiilor pe nevăzute, apoi urmează Confruntările și etapa Knockout, când antrenorii sunt cei care decid cine merge mai departe. 
Din etapa live, doar publicul hotărăște, prin vot. 
În momentul de față suntem în Finală, așadar au mai rămas doar 4 concurenți, câte unul din fiecare echipă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Alexandra Căpitănescu reprezintă echipa Tudor Chirilă, fiind categoric cea mai bună concurentă a sa. Astfel, era normal ca ea să ajungă până în finală, fiind considerată printre favoritele la titlu. 
Alexandra a impresionat încă din audiții, ea fiind de fapt cea care a deschis sezonul. Acest lucru înseamnă multe, în principal faptul că producătorii au considerat că ea poate să se impună în acest sezon și să atragă publicul. 
Ultimul lucru s-a și întâmplat, deoarece Căpitănescu este una dintre cele mai populare concurente pe internet. Audiția sa cu piesa "Welcome to the Jungle" are nu mai puțin de 447k vizualizări pe Youtube, un record în această ediție de "Voce". 
Nu doar acel moment este popular. În primul live, cu piesa "Niciun glonț" are 126k, iar în semifinală, cu piesa "Like a prayer", are 54k, fiind a doua din acea seară după Vlad Musta. 
Trebuie să vorbim și despre atuurile Alexandrei. În primul rând, ea este obișnuită cu scena, deoarece a mai participat la emisiuni de talente, anume X-Factor și Românii au talent. Pe atunci era un copil, acum având o voce mai matură și fiind stăpână pe sine. 
Apoi, Alexandra mi se pare o artistă completă, adăugând teatru în momentele sale, lucru care prinde la public. 
Nu în cele din urmă, antrenorul ei, Tudor Chirilă, mi se pare un avantaj. El este câștigătorul ultimelor două ediții, știind foarte bine cum să aleagă momentele din finală și pe cine să aducă drept invitat. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Melisa Antonesi este în echipa Theo Rose și Horia Brenciu. La rândul ei mi se pare că s-a calificat meritat în finală. Poate nu are vocea mai bună decât Sîrghi, competitoarea din semifinale, însă Melisa mi s-a părut întotdeauna sensibilă, lucru care impresionează publicul. 
Rămâne de văzut dacă această fire a sa, faptul că este emotivă, va avea vreun rol în finală. 
Melisa a avut multe vizualizări pe Youtube în proba Audițiilor pe nevăzute, nu mai puțin de 290k. Deși numărul este mare, trebuie să remarcăm că este cu peste 100.000 mai mic decât al adversarei din acest duel. 
Dacă ne raportăm la celelalte faze, vedem că Antonesi are 70k în primul live, apoi 44k în semifinală. O să mă raportez la această semifinală, când a avut o prestație bună cu piesă "Memory". 
Chiar și în aceste condiții, are cu 10.000 de vizualizări mai puțin decât oponenta ei. 

Cote pentru Echipa Tudor Chirila v Echipa Brenciu Rose

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipa Tudor Chirila vs Echipa Brenciu Rose Pont: Head to Head: Alexandra Căpitănescu vs Melisa Antonesi - Alexandra Căpitănescu câștigă

Alexandra Căpitănescu este printre cele mai puternice voci din concurs, o competitoare populară încă din audiții. De fapt, piesa pe care a cântat-o atunci, "Welcome to the Jungle", deține recordul pentru cele mai multe vizualizări pe Youtube în această ediție. Apoi, Alexandra deja a participat la unele concursuri, este cunoscută și se simte foarte bine pe scenă. Adaugă joc actoricesc momentelor sale, un atu. Un alt mare avantaj este antrenorul, deoarece Tudor Chirilă știe să aleagă bine momentele din finală, fiind câștigătorul ultimelor două ediții. Melisa Antonesi este sensibilă, însă acest lucru poate să fie negativ într-o finală tensionată. Ea este populară, însă sub oponenta din acest duel. De exemplu, în audiții are cu peste 100.000 de views sub ea, iar în semifinale, vinerea trecută, are cu 10.000 mai puțin. Consider astfel că Alexandra va termina mai sus decât Melisa, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+84.8
Câștigate
55
Pierdute
32
2
Gabriel Morariu
+63.71
Câștigate
34
Pierdute
14
3
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9

Cele mai recente avancronici