1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Vocea Romaniei

Echipa Irina Rimes vs Echipa Brenciu Rose - Ponturi Pariuri finala Vocea Romaniei, 15.12.2023

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2023-12-10 18:39:00

Vocea Romaniei

15 Decembrie 2023, 20:30

Echipa Irina Rimes

Echipa Irina Rimes

versus
Echipa Brenciu Rose

Echipa Brenciu Rose

2.05

Cele mai bune cote:

Superbet
L1160659W000328
Pariază acum la Superbet

Analiză și informații pentru Echipa Irina Rimes v Echipa Brenciu Rose

Vocea României este unul dintre cele mai longevive showuri de televiziune din România, având o istorie de peste un deceniu. Momentan ne aflăm în ediția a 11-a, în finală, așadar în ultimul episod al sezonului. 
"Vocea" este un format cumpărat în regim de franciză, el fiind introdus în multe țări importante, fiind popular în Statele Unite, Marea Britanie sau Germania. Inițial, formatul a fost inventat de John de Mol, un neerlandez, prima ediție "The Voice" fiind așadar în Olanda. 

Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive.

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

În general au fost 4 jurați, însă în acest sezon avem 5: Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley, Theo Rose și Horia Brenciu, aceștia făcând parte din aceeași echipă și stând pe același scaun. 
Concursul este structurat într-un mod deja cunoscut. Începe prin faza Audițiilor pe nevăzute, când concurenții trebuie să întoarcă cel puțin un scaun pentru a merge mai departe. Urmează faza Confruntărilor și Knockout, în aceasta antrenorii fiind cei care aleg câștigătorii. 
Din faza live, doar publicul decide prin vot. 
Momentan ne aflăm în finală, ultimul live, unde mai sunt doar 4 competitori, câte unul din fiecare echipă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Vlad Musta mi se pare cea mai bună voce din concurs, însă aceasta este evident o afirmație subiectivă, arta fiind până la urmă imposibil de comparat într-un mod obiectiv. Însă, Musta cred că rezonează cu multă lume, iar momentul din semifinală cred că se va dovedi decisiv și în vederea finalei. Până la urmă, publicul votează în funcție de momentele din trecut, nu neapărat pentru prestația din finală. 
Vlad este un nume cunoscut în România, deoarece deja a câștigat un concurs pe talente, The Four. Este obișnuit cu presiunea unei finale, iar acest lucru poate să se dovedească decisiv. 
Are propriul band, lucru care îl ajută iarăși, deoarece îi crește popularitatea. 
Dacă ne referim la concursul în sine, Musta mi s-a părut că a avut 3 momente foarte bune. În primul rând în audiții, când a întors toate cele 4 scaune, alegându-l pe Smiley. Acel moment are 263k vizualizări pe Youtube. 
A fost eliminat de Smiley în faza Knockout, însă a mers în echipa Irinei Rimes, alături de care a declarat că dorește să câștige competiția. Până acum totul merge conform planului. 
În acea fază a avut 257k vizualizări. 
Cel mai puternic moment mi s-a părut săptămâna trecută, în semifinală, când a cântat "Purple Rain". A fost momentul serii din punctul meu de vedere, iar pe Youtube a strâns deja, în 2 zile, 76k vizualizări. Acest număr este mai mare decât al tuturor celorlalți competitori. 
Astfel, cred că o să fie votat masiv și astăzi. 

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Melisa Antonesi este la rândul ei o competitoare puternică. Însă, nu mi se pare la fel de populară. Melisa a câștigat luptele din echipa Theo Rose și Horia Brenciu, fiind ultima concurentă a lor. Iar acest lucru mi se pare că s-a întâmplat corect, nefiind o surpriză. 
Melisa a impresionat la audiții, iar pe Youtube a strâns nu mai puțin de 290k vizualizări la acel moment, mai mult decât adversarul din echipa Irinei Rimes. 
Însă, treptat, mi se pare că Antonesi și-a pierdut puțin din popularitate. 
Numerele în ceea ce privește vizualizările au rămas destul de bune. 70k în primul live sau 42k pentru momentul din semifinală, când a interpretat piesă "Memory". Însă, aceste numere sunt sub cele ale competitorilor. 
Mai este o variabilă, anume echipa. Are avantajul faptului că are doi antrenori, pe Horia Brenciu și pe Theo Rose, însă nu cred că aceștia vor genera multe voturi. Rămâne de văzut ce momente vor fi alese în finală, deoarece cred că Melisa este emotivă, așadar ar putea avea unele dificultăți de a gestiona presiunea. 

Cote pentru Echipa Irina Rimes v Echipa Brenciu Rose

Superbet
L1160659W000328
Încasează 60 RON FREEBET la Superbet FĂRĂ DEPUNERE, FĂRĂ RULAJ și FĂRĂ LIMITĂ la câștig sau la retragere!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Echipa Irina Rimes vs Echipa Brenciu Rose Pont: Head to head: Melisa Antonesi vs Vlad Musta: Vlad Musta câștigă

Vlad Musta are multe atuuri, deoarece deja a câștigat o competiție de talente, The Four, este obișnuit cu presiunea și are propriul band. Aceste lucruri vor genera voturi. Apoi, momentele sale din concurs au fost constant bune, în special în semifinale, când a interpretat piesa "Purple Rain". Deține recordul de vizualizări pe Youtube dacă ne raportăm la semifinală, având cu peste 30.000 de views mai mult decât oponenta din acest duel. Melisa Antonesi este o voce bună, sensibilă, însă cred că faptul că este emotivă poate să ducă la probleme în finală, presiunea fiind mare. În plus, dacă ne uităm la cifre, ea pare cea mai puțin populară dintre cei 4. Consider astfel că Vlad Musta va termina mai sus decât Melisa Antonesi, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Superbet.

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Alin Buzărin
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
2
Grigore Cartianu
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+275.89
Câștigate
43
Pierdute
20

Cele mai recente avancronici