Share

Pont Dinamo Moscova - Uralochka Ekaterinburg. Volei feminin din Champions League

Alte sporturi diverse

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

20 Noi 2019 23:32 784 0
Logo Dinamo Moscova Volei
Logo Uralochka Volei
Dinamo Moscova Volei
Uralochka Volei
VS
18:00 21 Noiembrie 2019
Volei - Liga Campionilor

Analiză și informații pentru Dinamo Moscova Volei v Uralochka Volei

În prima etapă a Grupei E din Champions League față în față se vor afla reprezentantele Rusiei, Dinamo Moscova și Uralochka Ekaterinburg. Partida este programată joi, la ora 18:00, în continuare puteți citi analiza ei. La final veți găsi pontul oferit. 

Participă gratuit la concursul PredictorX pentru a câștiga o parte din premiile lunare de 5,700RON CASH!

Dinamo Moscova Volei: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V V

Campioana Rusiei a început prost noul sezon din întrecerea internă. După 5 etape, Dinamo Moscova are doar un succes și vine după înfrângerile cu Lokomotiv Kaliningrad și Zarechie-Odintsovo, adversare cu care în mod normal nu are nicio problemă. Echipa lui Yuri Panchenko știe că are la dispoziție un sezon întreg pentru a-și pune la punct situația în campionatul din Rusia, însă în acest sezon obiectivul este Final Four-ul Champions League. Anul trecut, moscovitele au pierdut în sferturile de finală din Liga Campionilor cu Vakifbank, astfel că au de luat o revanșă. 

Uralochka Volei: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V V

Uralochka a început bine noua ediție de campionat - are 4 victorii în 5 etape și este la egalitate cu liderul Lokomotiv Kaliningrad. Moralul este unul excelent după succesul categoric de pe teren propriu în fața uneia dintre marile rivale, Dinamo Kazan: 3-0. În deplasare, Ekaterinburg are succese pe linie. În cel mai recent meci direct cu Dinamo Moscova, Uralochka s-a impus chiar pe terenul adversarelor de joi, cu 3-1: 25-17, 25-23, 17-25, 25-18. Acea partidă a avut loc în urmă cu o lună de zile, mai exact pe 19 octombrie. Nu a fost singura victorie din acest an la Moscova: Ekaterinburg a mai reușit una în luna aprilie, cu acea ocazie a fost 3-2. 

Statistica meciurilor directe Dinamo Moscova Volei v Uralochka Volei

Dinamo Moscova a câștigat 3 din ultimele 5 meciuri. Dintre acestea, doar unul s-a decis în 3 seturi. 

Cote pentru Dinamo Moscova Volei v Uralochka Volei

Deși gazdele pornesc cu prima șansă, anticipez un meci echilibrat. Pentru o miză moderată puteți încerca și +1,5 seturi pentru echipa oaspete, la o cotă de 2,10. 

Dinamo Moscova Volei vs Uralochka Volei Pont: Peste 3,5 seturi

Patru din ultimele cinci confruntări directe au avut 4 sau 5 seturi. Dinamo Moscova este favorită, însă jocul nu îi dă speranțe prea multe la un succes categoric. Ekaterinburg știe ce are de făcut pentru a repeta victoria din urmă cu o lună de zile. Rivalitatea e mare, iar diferența de valoare nu este chiar atât de uriașă pe cât ar lăsa cotele să se înțeleagă. Consider că vom avea cel puțin un set câștigat de fiecare parte, astfel că pontul meu merge spre un peste 3,5 seturi la total. Succes!

Pont pariuri: Peste 3,5 seturi

Miza: 9/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Gabriel Morariu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Morariu

Ponturi:

2

Castigate:

0

Pierdute:

2

Anulate:

0

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici