1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. David Gaudu vs Nairo Quintana

David Gaudu vs Nairo Quintana, Ponturi Ciclism Turul Franței, 21.07.2022

Marius Huțu
Marius Huțu

2022-07-20 23:16:00

Ponturi ciclism - Turul Franței

21 Iulie 2022, 14:30

David Gaudu

David Gaudu

versus
Nairo Quintana

Nairo Quintana

1.90

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru David Gaudu v Nairo Quintana

Turul Franței la ciclism programează joi, de la ora 14:30, etapa a a 18-a, cu final în ascensiune la Hautacam. Pentru pariuri ne îndreptăm atenția către duelul dintre David Gaudu și Nairo Quintana.

Etapa de joi va însemna și ultima mare bătălie în munți în actuala ediție. Plutonul va avea de parcurs o distanță de 143,2 kilometri, între Lourdes și Hautacam. În a doua jumătate a cursei sunt prevăzute trei cățărări, două de categorie specială și una de categoria întâi. Ascensiunea finală este în lungime de 13,6 kilometri, cu rampă medie de 7,8%. Principalul reper al zilei va fi fără discuție duelul dintre Jonas Vingegaard și Tadej Pogacar. Danezul pornește cu un avans de 2 minute și 18 secunde, iar dacă va face din nou meci egal cu slovenul, va fi greu să mai piardă tricoul galben până la Paris.

Pariază la Winner pe Turul Franței cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

David Gaudu: Forma echipei, știri și statistici

David Gaudu este pe locul 5 în clasamentul general, la 7 minute și 57 de secunde de liderul Jonas Vingegaard. Rutierul în vârstă de 25 de ani de la Groupama este la cel mai bun Tur al Franței din carieră, după locul 13 în 2019 și locul 11 în 2021. De asemenea, el este și cel mai bun francez din ierarhia generală.

Fără doar și poate, David Gaudu se gândește la locul 4 înaintea acestei zile, având 4 secunde de recuperat față de Nairo Quintana. Mai mult nu se poate deocamdată, dar pentru un tânăr de 25 de ani este deja o performanță notabilă. Francezul a avut patru clasări în Top 10 în actuala ediție, fiind văzut mai tot timpul în grupul favoriților.

Miercuri, în prima etapă mare din Pirinei, Gaudu a venit pe locul 7. După sosirea la Peyragudes, David a mărturisit că „Valentin Madouas îmi salvează fundul de fiecare dată”. Acesta este și aliatul lui numărul 1 pe munte. Înaintea cursei spre Hautacam, Gaudu a evidențiat că partea mentală va juca un rol substanțial.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 6 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Nairo Quintana: Forma echipei, știri și statistici

În vârstă de 32 de ani, Nairo Quintana a fost una dintre surprizele plăcute ale actualei ediții în Turul Franței. Columbianul a revenit la o formă decentă, după câțiva ani în care a dezamăgit. Îm prezent, ocupă locul 4, fiind la 7 minute și 53 de secunde în spatele danezului. Un Top 5 ar fi un rezultat foarte bun pentru el, având în vedere că nu a urcat mai sus de locul 8 la ultimele 5 ediții. În 2021, Nairo s-a clasat pe locul 28. De-a lungul celor nouă prezențe în Marea Buclă, sud-americanul a avut două locuri 2 în 2013 și 2015 și un loc 3 în 2016.

În actuala ediție, ciclistul de la Arkea a adunat trei clasări în Top 10. El a sosit pe locul 2 în etapa a 11-a, încheiată la Serre Chevalier. Quintana are în palmares trei victorii de etapă în Turul Franței, dar ultima a fost realizată în 2019.

În etapa de miercuri cu finalul la Peyragudes, Quintana a sosit pe locul 10, ajungând cu o întârziere de 3 minute și 32 de secunde față de Pogacar și Vingegaard.

„A fost o etapă foarte, foarte grea. Viteza a fost incredibilă. Am fost cu grupul lui David Gaudu și până la urmă suntem pe locul 4 în clasamentul general”, a spus Quintana, care se gândește chiar la podium în această ediție. Va trebui însă să atace, pentru că Geraint Thomas are un timp mai bun cu aproape 3 minute. În plus, britanicul este mai bun și la contratimp, tip de etapă care va avea loc sâmbătă.

Statistica meciurilor directe David Gaudu v Nairo Quintana

În etapa de miercuri (a 17-a), David Gaudu i-a luat 5 secunde lui Nairo Quintana la final. A avut un zvâc mai bun pe final.

Cote pentru David Gaudu v Nairo Quintana

Tadej Pogacar este obligat să iasă la atac și joi. Miercuri, slovenul a câștigat etapa, dar nu a câștigat timp în raport cu Vingegaard. Campionul en-titre are o cotă de 1.60 la Unibet pariuri sportive că se va clasa mai bine decât danez și îm această etapă.

Pariază la Winner pe Turul Franței cu 50 lei FREEBET FĂRĂ DEPUNERE

David Gaudu vs Nairo Quintana Pont: David Gaudu vs Nairo Quintana. David Gaudu se clasează mai bine în etapa a 18-a

David Gaudu are o echipă care îl sprijină foarte mult în actuala ediție a Turului Franței, iar francezul va căuta să mai urce o poziție după finalul la Hautacam. Quintana a avut un parcurs decent, puțini au fost cei care îl vedeau în Top 5, dar este greu de crezut că mai are suficiente resurse pentru a declanșa un atac. Și chiar dacă îl va da, ultima cățărare arată înfiorător și îi va fi greu să țină ritmul constant până la final. Gaudu are în Madouas un om care îl poate ajuta să revină în cazul în care ar avea ceva dificultăți. La final, francezul poate câștiga secunde prețioase în raport cu columbianul.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici