Share

David Evans vs Andy Jenkins - Ponturi Pariuri Modus Icons of Darts, 30.06.2020

Alte sporturi diverse

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

29 Iun 2020 17:58 279 0
Logo David Evans
Logo Andy Jenkins
David Evans
Andy Jenkins
VS
17:00 30 Iunie 2020
Modus Icons of Darts

Analiză și informații pentru David Evans v Andy Jenkins

Turneul Modus Icons of Darts are loc cvasi virtual, iar în această analiză voi detalia partida dintre David Evans și Andy Jenkins, urmând să concluzionez cu pariul aferent. 
Modus Icons of Darts respectă normele de distanțare socială, fiecare jucător participând din propria locuință și fiind transmis live online printr-un sistem de webcams. 
Turneul este unul invitațional, aici fiind prezenți jucători aflați în activitate însă și retrași.

David Evans: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

David Evans este un englez de 30 de ani, clasat pe locul 7 BDO. 
Iar Evans este un sportiv de top, care se află în maximul carierei sale deși evident în viitor poate crește și mai mult. Însă David deja are sferturi de finală la Campionatul Mondial, obținute chiar în acest an, în următorii ani putând să își adauge trofee importante în palmares. 
Iar aici și-a demonstrat valoarea aproape săptămânal. 
El de fapt a câștigat prima săptămână, apoi mergând în A Night at the Darts unde iarăși a fost foarte bun și a câștigat multe zile. 
Acum are 26 victorii și 14 înfrângeri, fiind printre cei mai buni sportivi din această lună, venind după o săptămână reușită ținând cont că a câștigat 6 meciuri consecutive. 
Miercuri a evoluat ultima oară, câștigând 3 partide și pierzând 2 însă fiind constant bun, ambele înfrângeri venind la limită, în leg decisiv. 
În rest s-a impus 5-2 cu Edhouse sau 5-4 cu Adams. 

Andy Jenkins: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V Î

Andy Jenkins este un englez de 49 de ani, fără clasament. 
Iar Jenkins este un sportiv mediu, care are o carieră interesantă în spate, el până la urmă având semifinale la Campionatul Mondial și semifinale la World Grand Prix. 
Însă Andy nu are trofee importante în palmares și este greu de crezut că le va obține în viitor, până la urmă el fiind un sportiv care nu mai evoluează des la un nivel înalt sau pe scene importante. 
Aici nu a câștigat vreo săptămână, fiind în general modest și terminând la mijlocul clasamentului. 
Acum are 22 victorii și 22 de înfrângeri, venind după o zi de vineri destul de slabă în care a câștigat 2 partide și a pierdut 3. 
A trecut 5-3 de Cole sau 5-2 de Sherrock însă nu a avut nicio șansă cu Adams, pierzând 0-5, fiind învins de Barry tot la zero. 

Statistica meciurilor directe David Evans v Andy Jenkins

În întâlnirile directe scorul este 5-4 pentru Evans, ultima având loc miercuri când Jenkins s-a impus 5-4. 

Cote pentru David Evans v Andy Jenkins

David Evans vs Andy Jenkins Pont: David Evans castiga

David Evans este unul dintre cei mai buni jucători prezenți aici, el având multe zile câștigate și dominand majoritatea oponenților. Vine după o săptămână bună în care a avut 6 victorii consecutive, pierzând însă cu oponentul de acum 4-5. Meciul a fost însă echilibrat iar Evans în general arată un nivel mult mai înalt. Andy Jenkins este mediu, asta văzându-se inclusiv în palmaresul său de aici. Andy poate face meciuri foarte solide însă în general nu este constant, venind după o zi de vineri în care a pierdut două meciuri cu scorul de 0-5, având niște statistici modeste. Consider astfel că Evans este favorit, pronosticul meu mergând pe victoria sa la o cotă oferită de Betano.

Pont pariuri: David Evans castiga

Miza: 6/10

Cota: 1.50

Adaugat de: Tudor Cosma

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Tudor Cosma

Ponturi:

9

Castigate:

5

Pierdute:

3

Anulate:

0

Salut! Sunt Tudor, lucrez in domeniul pariurilor de 10 ani, iar in ultimii 4 ani am devenit profesionist, lucrand pentru clienti internationali. Sunt specializat pe tenis, fiind un domeniu pe care il urmaresc cu regularitate, insa recent sunt interesat si de snooker si ciclism, sporturi cu o popularitate redusa cel putin in Romania. Nu uitati ca pariurile depind de foarte multe variabile si nimic nu este absolut in aceasta meserie. Va urez succes!

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici