1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Eurovision 2024

Eurovision 2024 - Ponturi Pariuri Eurovision Malmo - Câștigător Televoting - 11.05.2024

Curry
Curry

2024-05-10 13:22:00

Eurovision 2024

11 Mai 2024, 22:00

Croatia

Croatia

versus
Eurovision 2024 Malmo

Eurovision 2024 Malmo

2.00

Cele mai bune cote:

MrBit
L1213854VW001295
Pariază acum la MrBit

Analiză și informații pentru Croatia v Eurovision 2024 Malmo

Eurovision 2024 are loc în Suedia, în Malmö, la Malmö Arena, o sală cu o capacitate de 12000 locuri care găzduiește în aceste zile unul din cele mai importante festivaluri muzicale din lume.

Avem parte de prestații live impresionante, de jocuri de lumini fantastice dar și de punere în scenă a unor piese care au atras controverse în jurul lumii, cel mai bun exemplu fiind cel al Irlandei.

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chiar dacă România nu mai participă din raționamente financiare, în continuare vom participa la procesul de vot. Competiția va putea fi urmărită pe YouTube, pe canalul oficial al Eurovision, nu se va transmite pe TVR ca în ceilalți ani.

Croația este reprezentată în acest an de Marko Purišić a.k.a Baby Lasagna, un om care le-a redat bucuria croaților de a se uita din nou la eveniment după mulți ani de insuccese. De altfel, între 2018-2022, Croația nu s-a calificat în finală, ghinionul lor fiind spart anul trecut, atunci când cei de la Let 3 au fost clasați pe locul 13 în finală.

Cântecul are la bază povestea unui băiat care vrea să își părăsească casa părinților pentru a se pune pe picioare, pentru a fi independent însă legătura sa față de casă, părinți și chiar propria-i pisică sau vacă îi dă de furcă. Naturalețea este cea care face această piesă specială. De exemplu, în videoclipul piesei filmat premergător Eurovision, Marko nu a apelat la actori profesioniști pentru clip. Toți cei prezenți în videoclip sunt vecinii sau lumea din Umag ( locul său natal ) care au vrut să apară în acel clip.

NetBet
L1160651W000195
50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Interesant este că Baby Lasagna nici măcar nu era destinat să participe la preselecțiile din țara sa. Totul s-a întâmplat după retragerea lui Zsa Zsa, o artistă de 29 de ani din Croația, care s-a retras din competiție. Apoi, la sugestia unui prieten, Marko s-a înscris în concurs cu piesa " Rim Tim Tagi Dim ".

Lumea îl compară cu Jere Pöyhönen a.k.a Käärijä, cel care a reprezentat Finlanda anul trecut, datorită similarităților din încheierea cântecului în care mișcările celor doi seamănă destul de mult. Totuși, piesa lui Marko este mult mai complexă și asta s-ar putea să îi aducă mult mai multe voturi din partea juriului de specialitate. De exemplu, anul trecut, finlandezul a primit doar 72 de puncte din partea juriului de specialitate în timp ce la televoting a primit nu mai puțin de 467 voturi.

Baby Lasagna este un artist care se concentrează doar pe ce are el de făcut. Este unul din favoriții celorlalți prezenți la eveniment. Nu citește presa prea mult, cu atât mai mult nu urmărește în mod deosebit social media-ul. După cum a declarat și el, în acest moment, simte că nu mai concurează doar pentru el. Simte cum întreaga Croație vibrează. Și-a dat seama de acest lucru de îndată ce a văzut cum în Zagreb mii de oameni dansau pe piesa lui.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru Croatia v Eurovision 2024 Malmo

..

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Croatia vs Eurovision 2024 Malmo Pont: Croația câștigă votul publicului ( televoting )

Croația, prin Baby Lasagna, a câștigat toate rețelele sociale până acum. Marko Purišić este un tip extrem, extrem de modest, cu foarte mult bun simț dar care atunci când intră pe scenă se desfășoară ca nimeni altul. Show-ul este la superlativ, toate animalele prezentate în spatele lui în format NEON fac din prestația sa live să fie una completă. Interacțiunea cu publicul este fantastică și asta s-a văzut și în cadrul primei semifinale. Nu îmi dau seama cum va fi percepută întregul său show de juriul profesionist însă sunt ( aproape ) convins că va fi numărul 1 in alegerile oamenilor. De aceea, cota de 2 pentru ca Baby Lasagna să fie numărul 1 în preferințele publicului este una mai mult decât decentă și, în condițiile date, cred că merită încercată.

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+54.5
Câștigate
13
Pierdute
6
3
Tudor Cosma
+52.32
Câștigate
37
Pierdute
19

Cele mai recente avancronici