1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Boris Koltsov vs Keane Barry - Ponturi Pariuri Modus Icons of Darts, 01.07.2020

Boris Koltsov vs Keane Barry - Ponturi Pariuri Modus Icons of Darts, 01.07.2020

Tudor Cosma
Tudor Cosma

2020-07-01 04:11:00

Modus Icons of Darts

01 Iulie 2020, 12:50

Boris Koltsov

Boris Koltsov

versus
Keane Barry

Keane Barry

1.53

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Boris Koltsov v Keane Barry

Turneul Modus Icons of Darts se dispută cvasi virtual, iar în această analiză voi detalia partida dintre Boris Koltsov și Keane Barry, urmând să conclucionez cu pariul aferent. 
Modus Icons of Darts se dispută respectând normele de social distancing, fiecare jucător participând din propria locuință și fiind transmis live online. 
Turneul este unul invitațional, luând parte aici jucători aflați în activitate însă și retrași din circuit. 

Boris Koltsov: Forma echipei, știri și statistici

Boris Koltsov este un rus de 31 de ani, clasat pe locul 96 PDC. 
Iar Koltsov este unul dintre sportivii buni prezenți aici, deși el nu are foarte multe turnee reușite în circuitul profesionist și ajunge destul de rar în fazele finale. 
Însă Boris este constant, de exemplu având două prezențe consecutive pe tabloul principal la Campionatul Mondial. 
Aici este destul de bun. 
Boris a participat întâi într-un turneu mai puternic, A Night at the Darts, acolo având câteva victorii mari, de exemplu cea cu Nijman. 
Iar aici are 31 victorii și 19 înfrângeri, fiind printre cei mai buni jucători din serie. 
Koltsov vine după o zi de luni medie, câștigând 3 partide și pierzând 2, trecând 5-3 de Justicia sau 5-2 de Parletti însă fiind învins 2-5 de Adams și 2-5 de oponentul de acum, pierzând astfel clar ambele meciuri grele. 

Keane Barry: Forma echipei, știri și statistici

Keane Barry este un irlandez de 17 ani, clasat pe locul 128 PDC. 
Iar Barry este un uriaș talent, considerat viitorul mare star al darts-ului mondial, un sportiv care deși este atât de tânăr deja impresionează.
Keane este campionul mondial la juniori BDO, având în palmares un alt titlu important la World Masters Youth. Momentan el nu a făcut trecerea complet spre circuitul profesionist, fiind și foarte greu la această vârstă, mai ales că nu are tour card. 
El a jucat însă în PDC UK Q School, acolo ajungând până în finală, jucând practic meciul decisiv pentru acest tour card. Din păcate pentru el oponentul a fost Scott Waites, un mare campion care a făcut trecerea spre PDC, așadar nu avea cum să câștige acest meci. 
Aici se descurcă de minune, Barry având 16 victorii și 4 înfrângeri, câștigând 3 zile consecutive. 
Așadar Keane și-a dominat cam toți oponenții, deși evident unii dintre aceștia sunt legende ale sportului. Însă Barry vine după o zi de luni în care a câștigat 4 meciuri și a pierdut 1, trecând de exemplu 5-4 de Adams. 

Statistica meciurilor directe Boris Koltsov v Keane Barry

În întâlnirile directe scorul este 1-0 pentru Barry, aceasta având loc luni când Keane s-a impus 5-2. 

Cote pentru Boris Koltsov v Keane Barry

Boris Koltsov vs Keane Barry Pont: Boris Koltsov sub 2.5 180-uri

Boris Koltsov este un jucător solid, care aici are un palmares pozitiv și care domină mulți oponenți. Însă din punct de vedere al 180-urilor nu impresionează. De exemplu luni a avut 1 cu Justicia, 0 cu Adams, 1 cu Parletti, 0 cu oponentul de acum și 2 cu Jarred Cole. Așadar de fiecare dată sub linia setată aici. Keane Barry este cel mai în formă sportiv de aici, venind după 3 zile consecutiv câștigate, dominându-și clar majoritatea oponenților, de exemplu câștigând 5-2 cu cel de aici. Așadar poate pune presiune de adversar. Consider astfel că Boris va trimite sub 2.5 180-uri, pronosticul meu mergând pe această idee la o cotă oferită de Betano.

Miza: 6/10
Cota: 1.53
Status: Castigat

Salut. Sunt Tudor, activez in domeniul pariurilor de peste 15 ani, avand perioade in care am lucrat pentru clienti internationali. Domeniul meu de specialitate este tenisul, un sport pe care il urmaresc cu regularitate, zilnic analizand trenduri si statistici. Ma axez pe cautarea de "value bets", aceasta fiind calea cea mai sigura catre un profit pe termen lung. Totusi, trebuie inteles faptul ca i ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici