1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Bauke Mollema – Guillaume Martin, Pariuri Ponturi Ciclism Turul Franței 30.08.2020. Se anunță o zi cu atacuri

Bauke Mollema – Guillaume Martin, Pariuri Ponturi Ciclism Turul Franței 30.08.2020. Se anunță o zi cu atacuri

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-08-30 00:10:00

Ciclism - Turul Franței

30 August 2020, 14:20

Bauke Mollema

Bauke Mollema

versus
Guillaume Martin

Guillaume Martin

1.85

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Bauke Mollema v Guillaume Martin

Etapa a 2-a a Turului Franței la ciclism, programată duminică, începând cu ora 14:20, se va desfășura pe un traseu în lungime de 186 de kilometri, tot la Nice și în împrejurimi. Pariul pentru această zi a fost selectat în duelul dintre Bauke Mollema și Guillaume Martin.

Norvegianul Alexander Kristoff pornește cu tricoul galben, dar are șanse foarte mici să-l păstreze având în vedere profiul etapei. Pe hartă au fost desenate două cățărări de categoria 1 și una de categoria a 2-a. În total, plutonul va avea aproximativ 39 de kilometri de urcare, astfel că n-ar fi exclus ca până la final să se facă o selecție sănătoasă. Ar fi totuși de remarcat că ambele ascensiuni din prima categorie sunt în prima jumătate a cursei.

Dar cu 33 de kilometri înainte de final este o cățărare de categoria a 2-a. De asemenea, cu 9 kilometri înainte de final există o ascensiune mai scurtă, fără a „repertoriată”, dar acolo se vor putea da atacuri. Julian Alaphilippe, Philippe Gilbert și Wout van Aert, dacă va primi liber din partea echipei, ar putea conta pe final în lupta pentru victorie. Bineînțeles, dacă nu va fi deja formată o evadare până acolo.

Înainte de a trece la prezentarea celor doi cicliști, să mai adăugăm faptul că o astfel de rundă chiar în primul weekend din Turul Franței reprezintă o adevărată premieră. În general, primele etape erau rezervate sprinterilor. Probabil că nu vom asista la o luptă directă a marilor favoriți atât de devreme, dar cu siguranță toți vor avea parte de un prim test veritabil.

Bauke Mollema: Forma echipei, știri și statistici

Bauke Mollema (33 ani) este un rutier cu mare experiență în Turul Franței, el fiind la a 10-a participare. Olandezul are ca performanță de vârf un loc 6 la „general” în 2013, având încă două clasări în Top 10. Totuși, la ultimele două participări, performanțele lui au fost în scădere, adică locul 26, respectiv 28. Ciclistul de la Trek are și o victorie de etapă, obținută în 2017.

În cursele de pregătire pentru Turul Franței, Mollema a ocupat locul 6 în Tour de l’Ain la „general”, într-o competiție câștigată de Roglic.

Apoi, în cursa de o zi Il Lombardia, olandezul a terminat pe locul 4, victoria în respectiva întrecere fiind adjudecată de Jakob Fuglsang.

Guillaume Martin: Forma echipei, știri și statistici

Guillaume Martin (27 ani) este una dintre speranțele Franței pentru a termina în Top 10 în acest an. El se află la a patra participare, iar performanțele au fost înbunătățite de la an la an. După locul 23 în 2017 și locul 21 în 2018, favoritul gazdelor s-a clasat pe locul 12 la ediția de anul trecut.

Guillaume Martin a participat la rândul lui în în Tour de l’Ain, unde a terminat pe locul 8. Deși a avut un timp mai slab la „general” decât Mollema, francezul l-a învins totuși în două din cele trei etape.

Dar principalul reper înaintea Turului Franței îl are în Critérium du Dauphiné, unde a ocupat locul 3 în clasamentul general. Un rezultat care atrage destule priviri chiar și înaintea acestei runde.

Cote pentru Bauke Mollema v Guillaume Martin

În condițiile în care Wout van Aert va fi nevoit, probabil, să rămână lângă liderii Primoz Roglic și Tom Dumoulin, Julian Alaphilippe ar avea o șansă mai mare să câștige acest duel, pentru care Unibet oferă cota 1.50.

Bauke Mollema vs Guillaume Martin Pont: Duel clasare: Guillaume Martin

Guillaume Martin a demonstrat în Criterium du Dauphine că poate ține pasul cu grupul favoriților, acel loc 3 a fost obținut grație unei evoluții foarte bune pe cățărări. Nu este exclus ca pe ultimele două ascensiuni ale zilei să fie atacuri, favoriții să răspundă, iar pe Martin îl văd lângă cei mai puternici oameni. Francezul este în creștere, urmărind traseul lui din ultimii ani.

Miza: 6/10
Cota: 1.85
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+104
Câștigate
46
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici