1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. Alte sporturi diverse »
  5. Kristoff vs Bol, Pariuri Ponturi Ciclism Turul Franței 31.08.2020. Cei doi rutieri au fost pe podium în prima etapă

Kristoff vs Bol, Pariuri Ponturi Ciclism Turul Franței 31.08.2020. Cei doi rutieri au fost pe podium în prima etapă

Marius Huțu
Marius Huțu

2020-08-30 22:42:00

Ciclism - Turul Frantei

31 August 2020, 13:20

Alexander Kristoff

Alexander Kristoff

versus
Cees Bol

Cees Bol

1.72

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Alexander Kristoff v Cees Bol

Etapa a 3-a a Turului Franței la ciclism se desfășoară luni, cu începere de la ora 13:20, pe un traseu în lungime de 198 de kilometri, între Nice și Sisteron. Pentru pariuri ne-am orientat către duelul dintre Alexander Kristoff și Cees Bol.

Francezul Julian Alaphilippe pornește cu tricoul galben după ce a câștigat etapa a 2-a.

După două zile petrecute la Nice, caravana pornește spre Sisteron, pe „Traseul lui Napoleon”, fără a avea însă dificultăți majore. Pe hartă sunt trei cățărări de categoria a 3-a și una de categoria a 4-a, ultima fiind cu mai bine de 45 de kilometri înainte de final. Cicliștii vor avea în față, probabil, o etapă „clasică” pentru Turul Franței, cu o evadare care se va forma devreme, dar la final cu o bătălie a sprinterilor.

Alexander Kristoff: Forma echipei, știri și statistici

Alexander Kristoff a câștigat prima etapă, a purtat și tricoul galben, astfel că are un moral foarte bun. Este adevărat, în runda a doua nu s-a simțit deloc bine, dar toți sprinterii au avut probleme într-o zi cu patru cățărări, deloc simple. Norvegianul a ajuns cu o întârziere de peste 28 de minute și, logic, a predat și tricoul galben.

Kristoff concurează pentru UAE-Team Emirates, dar echipa este mai degrabă la dispoziția lui Tadej Pogacar, care trage pentru un loc pe podium în Turul Franței. Norvegianul arată însă că este capabil să se bată cu cei mai buni sprinteri în Turul Franței și fără a avea la dispoziție un „trenuleț”. El are și o experiență bogată în această competiție, fiind deja la a opta prezență, având și patru victorii cu cea obținută din prima etapă.

Până la Turul Franței, Kristoff nu câștigase nicio cursă în 2020. Înregistrase doar trei clasări pe podium și alte trei prezențe în Top 5.

Cees Bol: Forma echipei, știri și statistici

Cees Bol (25 ani) a ocupat locul 3 în prima etapă a Turului Franței, câștigată de Kristoff. Ieri, rutierul olandez a avut o zi la fel de slabă ca și adversarul lui, fiind clasat printre ultimii.

Bol reprezintă echipa Team Sunweb, care are un om pe podium după ziua de ieri, pe Marc Hirschi, unul dintre protagoniștii finalului de etapă. Teoretic, olandezul ar putea conta pe mai mulți coechipieri pe finalul de la Sisteron, pentru a-l propulsa în lupta pentru victorie.

Cees Bool este la a doua participare în Turul Franței. Anul trecut nu a ajuns însă la final, abandonând în etapa a 17-a. Performanța individuală de top într-o etapă a fost locul 8. În acest sezon, olandezul are o victorie de etapă în Turul Portugaliei. Înainte de a veni în Marea Buclă, el a participat doar în „clasica” Milano-Sanremo, unde a terminat însă pe locul 137.

Cote pentru Alexander Kristoff v Cees Bol

Sam Bennett și Caleb Ewan sunt doi dintre marii favoriți la câștigarea etapei. Primul pare însă mai în formă la această oră, fiind mult mai vizibil la sprinturi (final și intermediare). Unibet oferă cota 1.60 că Bennett se va clasa mai bine.

Alexander Kristoff vs Cees Bol Pont: Duel clasare: Alexander Kristoff

Aleg experiența în acest duel, dar și „forța” pe care a degajat-o Kristoff în sprintul de la Nice din prima etapă. Atunci, Bol a avut la un moment dat întâietate, dar norvegianul i-a urmat trasa, iar pe ultimii metri a reușit să-l depășească. Kristoff a prins gustul victoriei, este în formă, are mai multă încredere și pare capabil să termine acest Tur al Franței cu cel puțin două-trei victorii. Poate al doilea succes nu vine chiar la Sisteron, dar oricum îl văd printre primii, bineînțeles, dacă va „ocoli” accidentele, oricând posibile la sprinturi.

Miza: 7/10
Cota: 1.72
Status: Pierdut

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.32
Câștigate
33
Pierdute
11
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+34.79
Câștigate
12
Pierdute
5

Cele mai recente avancronici