Share

Pont Cupa Mondială la rugby, Grupa B: Africa de Sud - Canada, la ce scor câștigă Springboks?

Alte sporturi

Cota: 1.49

Adaugat de: Matei Udrea

07 Oct 2019 12:59 358 0
Logo Africa de Sud
Logo Canada
Africa de Sud
Canada
VS
13:15 08 Octombrie 2019
Cupa Mondială la rugby - Grupa B

Analiză și informații pentru Africa de Sud v Canada

Africa de Sud - Canada, partidă contând pentru Grupa B din Cupa Mondială la rugby, programată sâmbătă, de la ora 13,15, în orașul japonez Kobe, încheie, pentru selecționata Sprinboks, meciurile ușoare la această ediție a competiției. Sudafricanii vor câștiga la scor, acest lucru e clar, singura dilemă fiind proporțiile acestuia. Pentru canadieni, acest joc este însă doar precursorul adevăratei confruntări de la Mondiale, cea cu Namibia.
Analiza pariului poate fi consultată mai jos.

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Africa de Sud: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Africa de Sud (locul 2, 10 puncte, punctaveraj 119-29) este sigură de calificarea în sferturile de finală, dar prima poziție în grupă nu o mai poate obține. Meciul cu Canada va fi unul de antrenament pentru jucătorii mai puțin folosiți. Antrenorul Rassie Erasmus a făcut 13 schimbări în echipă față de victoria la scor cu Italia, dar chiar și așa Africa de Sud posedă o forță deosebită. În teren a fost păstrat căpitanul Kolisi, acesta urmând să aibă rolul de a conduce această echipă secundă. Sudafricanii par să performeze însă oricum, pentru că aceasta este a treia “rotație” a echipei: 13-23 cu titularii contra Noii Zeelande în primul meci, 57-3 cu rezervele contra Namibiei în al doilea meci, 49-3 cu Italia cu titularii în al treilea meci, acum vor fi introduse din nou rezervele.

Echipa Africii de Sud: Du Toit, Brits, Koch, Snyman, Mostert, Kolisi, Smith, Louw, Reinach, Jantjies, Nkosi, Steyn, De Allende, Gelant, Willemse.

Canada: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î Î

Canada (locul 4, 0 puncte, punctaveraj 7-111) este în pragul celei mai slabe participări din istorie la turneele finale ale Mondialelor. În 2015, când au fost în grupă cu România, au reușit să înscrie 58 de puncte în cele 4 meciuri, pe când acum au doar 7 înscrise și perspectivele să mai adauge cine știe ce la zestre contra Africii de Sud sunt minime. Canadienii au pierdut cu 7-48 contra Italiei, în primul meci din Grupa B, apoi cu 0-63 contra Noii Zeelande. În ambele cazuri, dezastrul a venit după pauză, ceea ce arată o anumită fragilitate fizică. Pentru partida cu Africa de Sud, canadienii au operat și ei 6 schimbări în echipă. Marea miză a turneului a devenit pentru ei ultimul joc, cu Namibia, care, dacă-l vor câștiga, le va salva sezonul.

Echipa Canadei: Buydens, Quattrin, Ilnicki, Olmstead, Baillie, Rumball, Heaton, Ardron, Mack, Nelson, Merwe, Hearn, Trainor, Hassler, Coe.

Statistica meciurilor directe Africa de Sud v Canada

Africa de Sud a jucat până acum de două ori cu Canada, câștigând ambele jocuri. La Mondiale a existat o singură confruntare, în 1995, când sudafricanii au învins cu 20-0.

Cote pentru Africa de Sud v Canada

Africa de Sud are cota 1,52, la Unibet, pentru o victorie în repriza a doua cu minimum 26 de puncte diferență. N-ar fi nicio surpriză, ținând cont că în primele două jocuri Canada a pierdut a doua repriză cu 7-31 contra Italiei și 0-35 contra Noii Zeelande. Pariul pe mai multe eseuri înscrise în repriza a doua are cota 1,75. Din nou, n-ar fi ceva neobișnuit, pentru că neozeelandezii le-au dat canadienilor 4 eseuri în prima repriză și 5 în a doua, iar italienii – 2 în prima repriză și 5 în a doua.

Pont Africa de Sud vs Canada: Africa de Sud câștigă la minimum 46 de puncte diferență

Chiar și cu echipa a doua, Africa de Sud este capabilă să câștige la o diferență mare, așa cum au procedat și cu Namibia. Canadienii sunt într-un moment nefast, echipa a pierdut la scor mare primele două jocuri din Grupa B și par vulnerabili mai ales după pauză. Mizăm la acest meci pe o victorie a Africii de Sud la minimum 46 de puncte diferență. Pariul are cota 1,49 la Unibet.

Pont pariuri: Africa de Sud câștigă la minimum 46 de puncte diferență

Miza: 7/10

Cota: 1.49

Adaugat de: Matei Udrea

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Africa de Sud vs Canada: Africa de Sud -40.5

Canada este o reprezentantivă slabă pentru această Cupă Mondială de Rugby, a pierdut la diferențe uriașe ambele partide de până acum. Cu Noua Zeelandă nu a fost o mare surpriză diferența de 63 de puncte, canadienii având 0 pe tabela de marcaj. Nici cu Italia reprezentanții frunzei de arțar nu au avut vreo șansă, au pierdut la o diferență de 41 de puncte, adică fix cât ne trebuie nouă pentru înverzirea acestui pont. Chiar dacă Africa de Sud va alinia mai multe rezerve, nu văd o problemă în atingerea și depășirea acestui handicap, așa cum sud-africanii au făcut-o și cu Namibia (57-3) sau cu Italia (49-3). După cum se vede, formația din Africa de Sud primește greu puncte de la echipele mici, dar marchează foarte mult, așa că o diferență de peste 40 de puncte ar trebui să fie ușor realizată de către Springboks.

Pont pariuri: Africa de Sud -40.5

Miza: 10/10

Cota: 1.33

Adaugat de: Admin

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Pont Africa de Sud vs Canada: -47,5 handicap Africa de Sud

Va fi o joacă de copii pentru Africa de Sud, care este deja calificată și care are mai multe clase peste Canada, chiar și cu echipa de rezerve. Canadienii au pierdut la o diferență de 41 de puncte cu Italia, așa că n-ar fi deloc o surpriză să piardă la 48 cu Springboks (încă un eseu transformat), mai ales că potențialul lor fizic ține doar o repriză. În partea a doua, favorita va defila, dar va fi diferență destul de mare și de la pauză. Africanii au bătut la 46 de puncte Italia și la 54 - Namibia, cu ultima jucând tot cu rezervele, ca și în meciul de azi.

Pont pariuri: -47,5 handicap Africa de Sud

Miza: 6/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Caramavrov

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Matei Udrea

Ponturi:

17

Castigate:

11

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici