1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. NFL »
  5. Las Vegas Raiders vs New Orleans Saints – Ponturi pariuri NFL. 22.09.2020. Primul meci al gazdelor pe noua arenă!

Las Vegas Raiders vs New Orleans Saints – Ponturi pariuri NFL. 22.09.2020. Primul meci al gazdelor pe noua arenă!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-09-21 15:47:00

Fotbal american - NFL

22 Septembrie 2020, 03:15

Las Vegas Raiders

Las Vegas Raiders

versus
New Orleans Saints

New Orleans Saints

1.60

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Las Vegas Raiders v New Orleans Saints

Ambele echipe au început cu un succes în noul sezon din NFL, Raiders în deplasare la Carolina, iar Saints acasă cu Tampa Bay.

Raiders au schimbat casa și s-au mutat de pe Oakland Coliseum unde a petrecut o lungă perioadă de timp (1966–1981, 1995–2019), pe noua arenă, Allegiant Stadium din Las Vegas.

Raiders și Saints nu s-au mai întâlnit din 2016, atunci când actuala Las Vegas s-au impus la un singur punct diferență pe terenul lui New Orleans.

Partida Las Vegas Raiders - New Orleans Saints se va desfășura pe 22 Septembrie, de la ora 3:15 pe Allegiant Stadium (Paradise).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Las Vegas Raiders: Forma echipei, știri și statistici

Stagiunea trecută a fost ultima pentru Raiders pe vechea arenă, din acest sezon purtând un nou nume și evoluând pe o arenă cu totul specială.

Echipa a încheiat pe 9 și au ratat playoff-ul pentru al 3-lea sezon consecutiv, precedenta calicare fiind realizată în 2016.

La primul meci din actualul sezon, Raiders s-au impus la Carolina, scor 34-30, într-o partidă în care au bifat 23 de 1st Downs, 239 de yarzi pasați, 133 de yarzi parcurși și 4 touchdown-uri.

Formația din Las Vegas au cedat 2 din cele 4 sferturi echipei gazdă, însă diferența a fost făcută în sfertul 3, atunci când s-au impus la 0.

Josh Jacobs a bifat 3 touchdown-uri, în timp ce Nelson Agholor doar unul. Daniel Carlson a contribuit la succesul echipei cu 4 puncte extra și 2 Field Goal.

În pauza competițională, echipa a renunțat la serviciile a 3 jucători: Lynn Bowde jr. – transferat la Miami; David Sharpe – la Washington și Ken Crawley – la Arizona.

În locul lor au adus 9 jucători:

  • Raekwon McMillan – de la Miami;
  • Jordan Ross - de la Seattle;
  • Carls Nssib – de la Tampa Bay;
  • Jason Witten, Maliek Collins și Jeff Heath – de la Dallas;
  • Cory Littleton – de la Rams;
  • Nick Kwiatkoski – de la Chicago;
  • Marcus Mariota – de la Tennessee;

Josh Jacobs a realizat în primele 14 jocuri din cariera sa 1.455 de scrimmage yarzi, 10 touchdown-uri și 16.3 pase/joc.

Echipele care s-au relocat au reușit să se impună de 6 ori și să piardă 3 meciuri în istoria NFL, în startul unui sezon din 1970 până în prezent. Raiders au 2 victorii izbutite în istoria francizei.

Derek Carr a bifat 5 pase de touchdown, 6 intercepții și o medie de 10.93 pase/meci în 5 jocuri disputate în ziua de Luni.

Din 2018, de când Jon Gruden se află la cârma echipei, Raiders au câștigat un singur meci la 1 punct diferență.

Trent Brown s-a accidentat cu Panthers și va lipsi din nou în tabăra lui Raiders, însă Jon Gruden are înlocuitori, pe veteranul Sam Young sau Denzelle Good.

Brandon Parker va reveni în lot, după ce a absentat la primul joc și va face echipă alături de Derek Carr împotriva lui Saints.

Pe Raiders îi așteaptă un nou sezon incitant, în care vor avea de alergat după victorii, pentru a reuși să ajungă în playoff, însă vor avea de înfruntat și adversari dificili: New England (săpt.3), Kansas City (săpt.5 și 11), Tampa Bay (săpt.7), Atlanta (săpt.12) sau Miami (săpt.16).

Etapa următoare se vor deplasa la Boston, pentru meciul împotriva lui New England Patriots.

New Orleans Saints: Forma echipei, știri și statistici

Saints au încheiat sezonul trecut pe locul 3 în NFC, iar în playoff au fost eliminați încă din primul tur de Minnesota Vikings, scor 20-26 OT.

A fost al 3-lea sezon consecutiv pentru formația din New Orleans când au ajuns în fazele superioare.

În actuala stagiune, Saints au început cu un succes acasă, scor 34-23 împotriva lui Tampa Bay Buccaneers.

A fost reîntâlnirea a 2 veterani din NFL, Drew Brees și Tom Brady, ultimul transferându-se în actuala stagiune la Tampa Bay, de la New England.

New Orleans au început ezitant partida, cedând primul sfert oaspeților, însă au revenit în joc și s-au impus fără probleme până la final, reușind pe lângă cele 34 de puncte, 18 1st Downs, 189 de yarzi pasați, 82 de yarzi parcurși și 4 touchdown-uri.

Alvin Kamara a bifat 2 touchdown-uri, în timp ce Janoris Jenkins și Emmanuel Sanders au reușit câte unul de fiecare.

Wil Lutz a contribuit la succesule echipei cu 4 puncte extra și 2 Field Goal.

Oaspeții au ratat un Field Goal în sfertul 2 prin Succop și 2 puncte de conversie în finalul ultimului sfert.

Saints au pus pe liber 2 jucători în acest sezon: Teddy Bridgewater – la Carolina; A.J. Klein – la Buffalo și Dan Arnold – la Arizona, iar în schimbul lor l-au adus doar pe Malcolm Jenkins – de la Philadelphia.

Alvin Kamara a reușit în primele 14 jocuri din cariera sa în medie 1.336 de scrimmage yarzi, 12 touchdown-uri și o medie de 19.5 pase/meci.

Saints nu a permis în ultimele 44 de jocuri, aici fiind incluse și meciurile din playoff, unui running back al echipei adverse să parcurgă 100 de yarzi în terenul propriu.

Drew Brees are 8 victorii în ultimele 10 meciuri, în care a mai bifat sub 200 de yarzi pasați/joc, 30 de touchdown-uri și 6 intercepții.

Formația din New Orleans nu vor renunța la un loc în playoff nici în actualul sezon, în care vor avea de înfruntat echipe puternice: Green Bay (săpt.3), Detroit (săpt.4), Chicago (săpt.8), Tampa Bay (săpt.9), San Francisco (săpt.10), Atlanta (săpt.11 și 13), Kansas City (săpt.15) sau Minnesota (săpt.16).

Michael Thomas este incert pentru duelul cu Raiders, fiind încă nerecuperat, iar echipa își va pune speranța în Emmanuel Sanders, Alvin Kamara și Jared Cook.

Tre'Quan Smith, Deonte Harris, Bennie Fowler, Latavius Murray, Ty Montgomery și Taysom Hill pot juca, de asemena, un rol esențial în posibila victorie a echipei.

Etapa următoare vor evolua acasă, în compania lui Green Bay Packers.

Statistica meciurilor directe Las Vegas Raiders v New Orleans Saints

Cele două echipe nu s-au mai întâlnit din 2016, atunci Raiders fiind echipa învingătoare.

În ultimele 5 dueluri între cele două, New Orleans au 4 victorii, precedenta fiind obținută în 2013, acasă, la 8 puncte diferență.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

New Orleans Saints - Las Vegas Raiders 34-35 (2016);

New Orleans Saints - Las Vegas Raiders 28-20 (2013);

Las Vegas Raiders - New Orleans Saints 17-38 (2012);

Las Vegas Raiders - New Orleans Saints 20-40 (2011);

Las Vegas Raiders - New Orleans Saints 7-45 (2009).

Cote pentru Las Vegas Raiders v New Orleans Saints

În stagiunea trecută, Saints au reușit să piardă doar 3 meciuri, fiind la final, la egalitate cu Green Bay și San Francisco în NFC.

De cealaltă parte, Raiders au avut doar 7 victorii în 16 partide, ratând din nou șansa de a accede în fazele superioare.

Oaspeții sunt favoriți și în acest an să ajungă de pe primele 3 locuri în playoff, de accea vor avea nevoie de un succes și în meciul cu Las Vegas.

Gazdele nu au un lot atât de puternic de a face față lui Saints sau altor echipe de talia adversarilor din această noapte.

Ținând cont de lotul ambelor formații, voi merge pe succesul oaspeților, iar SuperBet pariuri sportive ne oferă o cotă bună pentru acest pont cu numărul 2: Victorie New Orleans – cotă 1.50.

Las Vegas Raiders vs New Orleans Saints Pont: Peste 44.5 puncte

Ambele echipei au arătat că au pofta de joc în primele dueluri din actualul sezon în care s-au și impus marcâd ambele peste 30 de puncte. New Orleans nu și-a neglijat apărarea, încasând doar 23 de puncte, în timp ce Raiders au primit 30. Chiar dacă nu s-au mai întâlnit de mult timp, consider că vom avea parte de un duel interesant, în care ambele vor căuta victoria și vor crea spectacol. Pontul partidei: Peste 44.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.60 oferită de Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici