1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. NFL »
  5. Las Vegas Raiders vs Kansas City Chiefs – Ponturi pariuri NFL. 23.11.2020. Raiders visează la playoff!

Las Vegas Raiders vs Kansas City Chiefs – Ponturi pariuri NFL. 23.11.2020. Raiders visează la playoff!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-11-21 13:39:00

Fotbal american - NFL

23 Noiembrie 2020, 03:20

Las Vegas Raiders

Las Vegas Raiders

versus
Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Las Vegas Raiders v Kansas City Chiefs

Raiders au un parcurs bun în acest sezon, în care au reușit victorii importante împotriva unor echipe puternice.

La ultima partidă s-au impus acasă, categoric, împotriva lui Denver, succes ce i-a propulsat în Top 10 AFC.

De cealaltă parte, actuala campioană, Chiefs, merg din victorie în victorie, iar acest lucru se vede în clasament unde se află pe locul secund în Conferința AFC.

La ultimul duel între cele două, chiar în actuala stagiune, Raiders au reușit să le administreze celor de la Chiefs singura înfrângere, chiar pe terenul adversarei.

Partida Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs se va desfășura pe 23 Noiembrie, de la ora 3:20 pe Allegiant Stadium (Paradise).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Las Vegas Raiders: Forma echipei, știri și statistici

Las Vegas vin după un nou succes bifat în actuala stagiune, acasă, 37-12 cu Denver, fiind la al 3-lea consecutiv din actuala stagiune și al 4-lea din ultimele 5 jocuri.

După înfrângerea cu Buccaneers de acasă, 20-45, Raiders au legat 3 victorii la rând, dintre care 2 în deplasare și una acasă.

După 9 etape sunt pe 7 în Conferința AFC, cu 6 victorii și 3 înfrângeri, la egalitate cu Baltimore, Miami, Indianapolis, Tennessee sau Cleveland.

La meciul cu Broncos, Las Vegas au reușit 21 de 1st Downs, 145 de yarzi pasați, 203 yarzi parcurși și 4 touchdown-uri, într-o partidă în care și-au dominat adversarul de la un capăt la celălalt.

Singurul moment în care cei de la Denver au fost egalii lor, a fost în sfertul 2 când au încheiat scor 3-3.

Broncos au ratat 2 puncte de conversie în sfertul 4, după touchdown-ul reușit de Hamilton, în minuntul 9.

Josh Jacobs și Devontae Booker au bifat fiecare câte 2 touchdown-uri pentru Raiders, în timp ce Daniel Carlson a contribuit cu 4 puncte extra și 3 Field Goals.

În urma acestui rezultat, Denver au coborât până pe 11 în Conferința AFC, cu doar 3 victorii în 9 partide, sub Cleveland sau New England, dar peste Cincinnati sau LA Chargers.

Josh Jacobs a reușit mai multe rush touchdown-uri (8) față de întreaga echipă a lui Chiefs care a bifat doar 7.

Derek Carr a izbutit în acest sezon un total de 44.4 puncte, 19.0 yarzi bifați/meci, 5 touchdown-uri, 0 intercepții și o rată a paselor de 130.8.

De când Jon Gruden se află la cârma echipei (2008), Raiders au reușit de 2 ori să bifeze 3 victorii la rând într-un sezon.

Dacă în stagiunea trecută au încheiat pe 9, cu 7 victorii în 16 partide, în actualul sezon, Raiders au șansa de a prinde un loc în playoff, însă pentru asta au nevoie de cât mai multe succese.

Ultima calificare în fazele superioare a fost în 2016, atunci când nu au depășit primul tur, fiind eliminați de Houston, scor 14-27.

7 jucători ai lui Raiders sunt cu semnul întrebării înaintea jocului cu Chiefs, datorită situației actuale. Johnathan Abram, Maliek Collins, Johnathan Hankins, David Irving, Isaiah Johnson, Arden Key și Kendal Vickers așteaptă ca ultimul test să iasă negativ pentru a putea evolua împotriva lui Kansas City.

Clelin Ferrell, Lamarcus Joyner și Cory Littleton sunt la rândul lor pe lista de așteptare înaintea aceluiași joc.

După jocul cu Chiefs, Raiders vor avea un altul poate la fel de complicat, etapa următoare, în deplasare la Atlanta Falcons.

Kansas City Chiefs: Forma echipei, știri și statistici

Kansas City au dovedit și în acest sezon că pot fi un adversar de temut, iar acest lucru s-a văzut în cele 9 jocuri disputate, în care au cedat un singur joc, împotriva lui Raiders (32-40).

Cele 8 victorii reușite i-au propulsat pe 2 în Conferința AFC, sub liderul neînvins până în acest moment, Pittsburgh Steelers (9-0), dar peste Buffalo (7-3), Baltimore (6-3) sau Miami (6-3).

Chiefs nu au mai cedat de 4 etape la rând în NFL, de la singurul eșec, cu Raiders, impunându-se în două jocuri în deplasare și alte două acasă.

La ultimul duel, au câștigat pe teren propriu, la limită, scor 33-31, împotriva lui Carolina Panthers, într-un meci în care au mai bifat 24 de 1st Downs, 367 de yarzi pasați, 30 de yarzi parcurși și 4 touchdown-uri.

Din cele 4 sferturi, Panthers a reușit să se impună în 2 dintre ele, la pauză intrând cu un avans de 4 puncte, pe care l-au pierdut până la final.

Atât Carolina cât și Kansas City au irosit puncte în acest duel, Panthers ratând 2 Field Goals prin Slyle în sfertul 3 și în finalul sfertului 4, în timp ce, advesara lor au ratat un Field Goal prin Butker la începutul sfertului 3 și un punct extra la începutul sfertului 4.

La ultima fază a jocului, Slyle a ratat un Field Goal pentru Carolina, puncte ce le-ar fi adus un succes nesperat, chiar pe terenul actualei campioane Super Bowl.

Demarcus Robinson și Clyde Edwards-Helaire au bifat câte un touchdown, în timp ce Tyreek Hill a izbutit două pentru Chiefs, într-un meci în care Harrison Butker a contribuit cu 3 puncte extra și 2 Field Goals.

În urma acestui eșec, Carolina a ajuns pe 13 în Conferința NFC, cu doar 3 victorii în 10 dueluri, la egalitate cu NY Giants, dar peste Washington (2-7) sau Dallas (2-7).

Kansas City au reușit să bifeze un nou record în istoria NFL, acela de a marca peste 23 de puncte în 23 de jocuri consecutive, aici fiind incluse și partidele din playoff.

Patrick Mahomes a izbutit în actuala stagiune un total de 41.7 puncte, 14.4 yarzi bifați/joc, 7 touchdown-uri, o intercepție și o rată a paselor de 116.9.

Andy Reid este cel mai bun antrenor activ, care a reușit în cariera sa după săptămâna de pauză să adune 18 victorii și 3 înfrângeri și un punctaj pozitiv (.857).

Mahomes are 25 de pase de touchdown și o intercepție în acest sezon, fiind cea mai bună medie într-o singură stagiune din istoria NFL.

Clyde Edwards-Helaire a reușit în săptămâna 1-6 când a evoluat alături de Le'veon Bell un total de 21.3 baloane recepționate/meci, 84.2 yarzi parcurși/duel și 113.7 scrimmage yarzi/joc.

Fără Bell, Clyde a bifat doar 8.7 baloane recepționate/meci, 27 de yarzi parcurși/duel și 42.7 scrimmage yarzi/joc.

Chiefs nu au mai pierdut mai multe jocuri la rând împotriva adversarilor din Divizia din care fac parte din 2014.

Kansas City se află și în acest sezon printre favoritele la câștigarea trofeului suprem, fiind o presiune în plus pentru aceștia.

Sammy Watkins a revenit la antrenamente și este pregătit să evolueze cu Raiders, după accidentarea suferită în săptămâna a 5-a tot împotriva formației din Las Vegas.

Mecole Hardman va absenta la acest duel datorită rezultatului pozitiv ce a reieșit în această săptămâna.

După Raiders, Chiefs vor avea un meci extrem de greu, în deplasare la Tampa Bay Buccaneers.

Statistica meciurilor directe Las Vegas Raiders v Kansas City Chiefs

Las Vegas au reușit să se impună în acest sezon chiar pe terenul lui Chiefs, după o pauză de 3 ani, în care adversara lor a câștigat nu mai puțin de 5 dueluri.

Precedentul succes al lui Kansas City a fost în sezonul anterior, acasă, la o diferență de 31 de puncte.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders 32-40 (2020);

Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders 40-9 (2019);

Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs 10-28 (2019);

Kansas City Chiefs - Las Vegas Raiders 35-3 (2018);

Las Vegas Raiders - Kansas City Chiefs 33-40 (2018).

Cote pentru Las Vegas Raiders v Kansas City Chiefs

La ultimul meci între cele două s-au marcat nu mai puțin de 72 de puncte și implict 9 touchdown-uri, fiind unul dintre cele mai spectaculoase jocuri din actuala stagiune.

Chiefs au un super atac, în timp ce Raiders par că se motivează mult mai bine împotriva echipelor din Top.

După eșecul trecut, Chiefs vor aborda mult mai precaut meciul cu Raiders, chiar dacă gazdele par a fi văduvite de câteva absențe din cauza situației actuale din lumea întreagă.

La acest pont cu numărul 2 îmi voi îndrepta atenția tot către cele două atacuri, care vor crea spectacol și la acest meci, ținând cont de miza partidei, iar Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă foarte bună: Peste 6.5 touchdown-uri – inclusiv prelungiri – cotă 1.92.

Las Vegas Raiders vs Kansas City Chiefs Pont: Peste 52.5 puncte

Kansas City au arătat că pot marca multe puncte, indiferent de adversarul pe care-l întâlnesc, având cel mai bun atac din AFC în acest sezon, cu o medie de 31.7 puncte/duel. Chiefs nu și-au neglijat nici apărarea, acolo unde au reușit să primească în 9 jocuri doar 20.3 puncte/meci. Las Vegas au dovedit că pot fi o nucă tare în acest sezon, chiar împotriva lui Chiefs, pe terenul acestora, atunci când s-au impus marcând nu mai puțin de 40 de puncte. Raiders încearcă să mențină un echilibru între atac și apărare, iar până acum pare că le-a ieșit: 28.3 puncte înscrise/joc și 26.7 puncte primite/joc. Ținând cont de miza acestui meci, dar și de evoluțiile anterioare voi miza pe un joc deschis, în care se vor marca destule puncte, iar Chiefs vor căuta revanșa. Pontul partidei: Peste 52.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.60 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici