1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. NFL »
  5. Kansas City Chiefs vs Buffalo Bills – Ponturi pariuri NFL – Playoff – Finala AFC.25.01.2021. Buffalo vor să producă supriza în finala AFC!

Kansas City Chiefs vs Buffalo Bills – Ponturi pariuri NFL – Playoff – Finala AFC.25.01.2021. Buffalo vor să producă supriza în finala AFC!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2021-01-22 16:46:00

Fotbal american - NFL

25 Ianuarie 2021, 01:40

Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs

versus
Buffalo Bills

Buffalo Bills

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Kansas City Chiefs v Buffalo Bills

Kansas City vin după un succes obținut în runda divizională contra lui Cleveland Browns, în timp ce Buffalo au trecut de Baltimore, în aceeași fază a competiției.

Cele două formații au încheiat una după celaltă în Conferința AFC, la finalul seozonului, Chiefs fiind primii, iar Bills ocupând locul secund.

La ultimul duel între cele două, Kansas City au câștigat confruntarea disputată la Bufallo acasă, în acest sezon, în luna Octombrie 2020.

Ultimele 9 finale din Conferința AFC au fost între: Baltimore – New England (2012), Baltimore – New England (2013), New England – Denver Broncos (2014), Indianapolis – New England (2015), New England – Denver Broncos (2016), Pittsburgh – New England (2017), Jacksoville Jaguars – New England (2018), New England – Kansas City (2019) și Tennessee Titans – Kansas City (2020).

Precedentul duel în playoff între Chiefs și Bills s-a desfășurat în 1994, tot în finala AFC, atunci când Buffalo s-au impus pe teren propriu, scor 30-13.

Partida Kansas City Chiefs - Buffalo Bills se va desfășura pe 25 Ianuarie, de la ora 1:40 pe Arrowhead Stadium (Kansas City).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestui meci!

Kansas City Chiefs: Forma echipei, știri și statistici

Chiefs au încheiat sezonul cu un eșec acasă, 21-38 în fața lui Los Angeles Chargers, bifând a 2-a înfrângere din întreaga stagiune.

Kansas City au încheiat primii în Conferința AFC, cu 14 victorii în 16 partide, deasupra lui Buffalo (13-3), Pittsburgh (12-4) sau Tennessee (11-5).

Primul meci din playoff l-au jucat în runda divizională, în fața lui Cleveland, pe care i-au învins cu 22-17, într-o partidă în care au mai bifat 24 de 1st Downs, 315 yarzi pasați, 123 de yarzi parcurși și 2 touchdown-uri.

La pauză au intrat cu un avans de 16 puncte (19-3), care s-a micșorat imediat când au cedat rând pe rând ultimele 2 sferturi (3-7 și 0-7).

Patrick Mahomes și Travis Kelce au marcat singurele touchdown-uri ale lui Chiefs, în timp ce Harrison Butker a contribuit cu 3 Field Goals și 1 punct extra.

Tot Butker a fost cel care a ratat un punct extra în sfertul 1 și un Field gol la începutul sfertului 3.

În sezonul trecut, în aceeași fază a competiției, Chiefs au trecut de Tennessee cu scorul 35-24, chiar pe terenul adversarei.

Fiecare din ultimele 8 victorii ale lui Kansas City, aici fiind inclus și meciul din playoff, au fost la 6 puncte diferență sau mai puține, fiind cea slabă perioadă din istoria NFL realizată de o altă echipă.

Chiefs au marcat minim 22 de puncte sau mai puține în 3 jocuri consecutive, incluzând și duelul din playoff, fiind cea mai lungă perioadă din 2017 și până în prezent.

Travis Kelce, tight end-ul lui Chiefs, are mai puțin de 70 de yarzi recepționați în fiecare din cele 4 jocuri contra celor de la Buffalo Bills.

Kansas City este prima echipă din istoria NFL care găzduiește 3 finale consecutive de Conferință AFC.

Pentru Chiefs va fi a 23-a prezență în playoff și a 7-a consecutivă.

Sezonul trecut au triumfat în finala Super Bowl, după ce au trecut de San Francisco 49ers, scor 31-20 bifând al 2-lea trofeu al echipei din era Super Bowl.

Patrick Mahomes a reușit în acest sezon aproximativ 4.740 yarzi pasați, 38 de touchdown-uri și 6 intercepții.

Sammy Watkins, Clyde Edwards-Helaire, Patrick Mahomes și Le'Veon Bell s-au antrenat ușor în această săptămână, toți acuzând mici accidentări în ultima perioadă.

Dacă se vor califica în finala Super Bowl ar putea evolua cu învingătoare din finala Conferinței NFC dintre Green Bay Packers și Tampa Bay Buccaneers.

Buffalo Bills: Forma echipei, știri și statistici

Buffalo nu au mai pierdut de 8 partide în acest sezon, aici fiind incluse și duelurile din playoff. Ultimul eșec a fost suferit în luna Noiembrie 2020, atunci când au cedat 32-30 pe terenul lui Arizona Cardinals.

În sezonul regulat au încheiat pe 2 în Conferința AFC, cu 13 victorii în 16 partide, sub Kansas City (14-2), dar peste Pittsburgh (12-4), Tennessee (11-5) sau Baltimore (11-5).

Au trecut în runda wild card de Indianapolis Colts, scor 27-24, iar apoi de Baltimore Ravens, scor 17-3 în runda divizională.

Contra lui Ranves au bifat 17 1 Downs, 188 de yarzi pasați, 32 de yarzi parcurși și 2 touchdown-uri, într-o partidă în care au cedat un sfert adversarilor, iar un altul l-au încheiat la egalitate.

La pauză scorul a fost egal 3-3, diferența fiind făcută în sfertul 3, atunci când au reușit să se impună cu 14-0.

Oaspeții au ratat 2 Field Goal prin Tucker, unul în sfertul 1 și al doilea în sfertul secund.

Stefon Diggs și Taron Johnson au fost marcatorii celor două touchdown-uri pentru Buffalo, în timp ce Tyler Bass a contribuit cu 2 puncte extra și un Field Goal în al 8-lea succes consecutiv al echipei din acest sezon.

Tot Bass a mai ratat și alte 2 Field Goals, unul la începutul sfertului 2 și altul spre finalul sfertului 4.

Pentru Buffalo este a 20-a prezență în playoff și a 2-a consecutivă, după ce în sezonul trecut au fost eliminați încă din runda wild card de către Houston Texans, 22-19, în prelungiri.

Cele 8 victorii din acest sezon au egalat un record vechi din istoria francizei, fiind al 2-lea cel mai bun parcurs al lor din toate timpurile.

Josh Allen a bifat cel mai mic procent la finalizare (51.9%) și cei mai puțini yarzi pasați (122) în acest sezon chiar împotriva lui Chiefs, în săptămâna a 6-a.

Bills au reușit 4 victorii în ultimele 6 dueluri în finala Conferinței  AFC sau finala AFL, toate fiind consecutive.

Din 2017, Buffalo au permis doar 18.0 puncte/joc împotriva lui Chiefs, fiind cele mai puține față de oricare altă echipă care a jucat peste 2 partide contra lui Kansas City în aceași perioadă.

Josh Allen a bifat în actuala stagiune 4.544 de yarzi pasați/joc, 37 de touchdown-uri și 10 intercepții.

Vernon Butler nu s-a pregătit în această săptămână alături de colegi săi, la fel ca și Gabriel Davis, în timp ce Stefon Diggs și Cole Beasley s-au antrenat ușor acuzând mici accidentări.

Dacă se vor impune, Buffalo vor evolua în finala Super Bowl împotriva câștigătoarei finalei Conferinței NFC dintre Green Bay Packers și Tampa Bay Buccaneers.

Statistica meciurilor directe Kansas City Chiefs v Buffalo Bills

Kansas City au reușit să se impună în 4 din ultimele dueluri contra lui Buffalo, precedentul succes fiind bifat în acest sezon, chiar pe terenul adversarei.

Bills au câștigat ultima oară împotriva lui Chiefs în 2017, chiar la ei acasă, însă nu la o diferență mare.

În 37 de partide între cele două, Chiefs s-au impus în 17, iar Bills au reușit 20 de victorii.

Finala Conferinței AFC din acest an aduce față în față doi quarterbacks tineri, media de vârstă fiind de 24 de ani.

Împreună, Josh Allen (Bills) și Patricks Mahomes (Chiefs) au bifat 90 de partide, au reușit 60 de victorii, un total de 23.859 de yarzi pasați, 181 de pase de touchdwon și 1 singur Super Bowl.

Allen evoluează la Buffalo din 2018, în timp ce Mahomes se află la Kansas City din 2017, cele două fiind singurele echipe din NFL, din cariera celor doi.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 17-26 (2020);

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 10-16 (2017);

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 30-22 (2015);

Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 13-17 (2014);

Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 13-23 (2013).

Cote pentru Kansas City Chiefs v Buffalo Bills

Chiefs își doresc să ajungă din nou în finala Super Bowl, în timp ce pentru Buffalo ar fi o mare performanță o calificare în ultima fază a competiției.

Gazdele își vor apăra trofeul și în opinia bookmakerilor americani sunt favoriți contra lui Bills, echipă ce nu are nimic de pierdut în acest duel, în care vor da totul pentru a se impune.

La ultima confruntare între cele două, din actuala stagiune, Chiefs s-au impus chiar pe terenul lui Bills, însă nu a fost un joc spectaculos. Cele două au marcat împreună 43 de puncte și 5 touchdownuri.

Miza acestui meci va pune presiune pe ambele formații, iar acest lucru se va vedea în teren, unde consider că vom avea partea de un duel echilibrat.

Pentru pontul al 2-lea voi merge pe un duel cu puține puncte, și implicit puține touchdown-uri, iar Unibet pariuri sportive ne oferă cea mai bună cotă: Sub 6.5 touchdown-uri – inclusiv prelungiri – cotă 1.84.

Kansas City Chiefs vs Buffalo Bills Pont: Sub 57.5 puncte

La cum au evoluat în ultimele partide mă aștept ca și în meciul acesta să văd puncte puține marcate de ambele părți, ținând cont de miza partidei. Buffalo au reușit să se califice și după ce au marcat puncte puține, 27 contra lui Indianapolis și doar 17 contra lui Baltimore. Apărarea este punctul forte ale echipei, iar acest lucru s-a văzut în actuala stagiune când au obținut calificarea de pe locul secund. De cealaltă parte, Kansas City nu s-au omorât nici ei cu punctele în primul meci din playoff, ținând cont că o victorie rămâne victorie indiferent de cât de mult marchezi. Față de Bills, Chiefs au ceva probleme în apărare, încasând minm 20 de puncte în ultimele dueluri. Kansas City vor să bifeze a 2-a finală Super Bowl la rând, însă pentru acest lucru trebuie să treacă de Buffalo, o echipă extrem de arțăgoasă. Voi miza pe un duel echilibrat în care se vor marca puncte, dar nu va fi un joc spectaculos. Pontul partidei: Sub 57.5 puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.60 oferită de Betano.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici