Share

Pont Green Bay Packers - Carolina Panthers: Gazdele nu-și mai permit pași greșiți!

NFL

Cota: 1.48

Adaugat de: Gabriel Stan

10 Noi 2019 17:41 408 0
Logo Green Bay Packers
Logo Carolina Panthers
Green Bay Packers
Carolina Panthers
VS
23:25 10 Noiembrie 2019
Fotbal american - NFL

Analiză și informații pentru Green Bay Packers v Carolina Panthers

Green Bay vine după un o înfrângere surprinzătoare la Los Angeles Chargers, în timp ce Carolina s-a impus pe teren propriu în fața lui Tennessee Titans. Dintre cele două formații, doar Packers mai are șanse să prindă un loc în playoff.

Partida Green Bay Packers - Carolina Panthers se va disputa pe 10 noiembrie, de la ora 23:25 pe Lambeau Field (Green Bay).

La finalul analizei veți descoperi pontul acestei partide!

Deschide cont la Unibet - primul pariu este fără risc în limita a 300RON

Green Bay Packers: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Green Bay are un singur insucces în acest sezon pe teren propriu, cu Philadelphia Eagles, 27-34. În rest s-a impus cu Minnesota Vikings 21-16, Denver Broncos 27-16, Detroit Lions 23-22 și cu Oakland Raiders 42-24.

După 4 succese consecutive, Packers s-a încurcat la Chargers, 26-11 într-o partidă ce părea ușor de abordat pentru oaspeți. Singurul touchdown al oaspeților a fost marcat de Jamaal Williams în sfertul al 4-lea.

Pentru Chargers, Melvin Gordon a bifat 2 touchdowns, iar Michael Badgley a marcat 4 Field Goals și 2 puncte extra, ratând și un Field Goal cu 3 minute înainte de final.

Formația din Los Angeles a avut 24 de 1st Downs, iar echipa vizitatoare 13. La capitolul touchdwons 2 au aparținut gazdelor, în timp ce 1 lui Green Bay.

Aaron Rodgers, quarterback-ul lui Packers, a bifat o medie de 102.5 pase oferite în toate partidele cu Panthers disputate în toată cariera sa, fiind cea mai bună medie între oricare al quarterback și formația din Carolina.

După 9 partide, Green Bay ocupă poziția a 3-a, în NFC cu 7 victorii și 2 înfrângeri, sub echipe ca New Orleans și San Franscisco.

Robert Tonyan nu este refăcut complet și nu este sigur că poate evolua cu Panhters, în timp ce Jaire Alexander și Adrian Amos nu sunt nici ei siguri de evoluția lor în această partidă.

Săptămâna următoare vor sta fiind programată etapa de pauză din acest sezon.

Carolina Panthers: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

După insuccesul de la San Franscisco 51-13 urmează o nouă deplasare grea pentru echipa din Carolina. De această dată va da piept cu Green Bay, a 3-a echipă din NFC ce se luptă pentru un loc în playoff.

În acest sezon, Panthers a bifat 5 victorii și 3 înfrângeri. Primele două partide pierdute au fost la începutul sezonului cu Rams și Bucccaneers, pe teren propriu.

Apoi echipa a legat o serie de 4 victorii, 1 acasă și 2 în deplasare, iar în ultima etapă s-a impus tot pe teren propriu, 30-20 în fața lui Tennessee Titans.

Christian McCaffrey a marcat 3 touchdowns în succesul cu Titans, iar Joey Slye a bifat un Field Goal și 3 puncte extra, dar a și ratat în sfertul 4 un punct extra și un Field Goal.

Gazdele au avut 22 de 1st Downs față de cele 24 ale echipei vizitatoare. La capitolul touchdowns, Panhters a condus cu 4 față de cele 3 ale lui Titans.

Kyle Allen a oferit în ultimle 5 jocuri o medie de 225.8 de yarzi pasați/meci, 9 touchdown, nici o intercepție și rată a paselor de 107.5.

Christian McCaffrey a oferit 42.5% din yarzi scrimmage echipei sale în acest sezon, reprezentând cea mai bună medie din NFL.

Carolina a terminat sezonul trecut pe poziția a 3-a în NFC Sud, cu 7 victorii și 9 înfrângeri, sub Atlanta Falcons sau New Orleans Saints.

Ultima apariție în playoff a fost în 2017, atunci când au fost eliminați de New Orleans cu scorul de 31-26 încă din primul tur.

Greg Little este accidentat și nu poate evolua cu Green Bay, iar James Bradberry și Vernon Butler sunt și ei incerți pentru acestă partidă.

Umătorul joc îl vor disputa pe teren propriu în compania lui Atlanta Falcons.

Statistica meciurilor directe Green Bay Packers v Carolina Panthers

Green Bay și Carolina au disputat doar 15 jocuri în istoria confruntărilor, dintre care 9 au fost câștigate de gazde și doar 6 de oaspeți. Prima întâlnirea s-a desfășurat în 1997, atunci când Packers s-a impus pe teren propriu cu 30-13 în fața lui Panthers.

În ultimele 5 jocuri, Carolina a câștigat 3 partide (2 acasă, 1 în deplasare) în timp ce Green Bay a bifat 2 victorii. Ultima oară când Panthers s-a impus la Packers a fost în 2008, scor 35-31.

Cea mai categorică victorie a gazdelor: Carolina Panthers - Green Bay Packers 7-28 (2001);

Cea mai categorică victorie a oaspeților: Carolina Panthers - Green Bay Packers 31-14 (2000);

Partida cu cele mai multe puncte marcate: Carolina Panthers - Green Bay Packers 30-37 (1998).

Cote pentru Green Bay Packers v Carolina Panthers

Green Bay nu are o apărare strălucită în cele 9 jocuri disputate în acest seozon cu 189 de puncte încasate, media fiind de 21 puncte/meci. Nici atacul nu este unul promițător, cu doar 226 de puncte marcate, adică o medie de 25 puncte/meci.

Panthers menține echilibrulul între atac și apărare cu 209 puncte marcate și 204 puncte primite în 8 partide disputate. Media este de 26 puncte marcate/meci și de 25.5 puncte încasate/meci. Are a 2-a apărare din Divizia de Sud NFC, după New Orleans (156), și al doilea atac al aceleași Divizii, după Tampa Bay (230).

Mizez pe Total puncte ale echipei oaspete - Inclusiv Prelungiri – Peste 20.5 – cotă 1.91 oferită de Betano.

Green Bay Packers vs Carolina Panthers Pont: Victorie Green Bay

Chiar dacă s-au încurcat la Chargers în ultima etapă, Green Bay este favorită în fața lui Panthers într-o partidă ce se anunță extrem de incitantă. Gazdele sunt conștiente că nu trebuie să mai facă pași greșiți dacă vor să rămână pe loc de playoff, în timp ce oaspeții vin fără nicio presiune să-i încurce în aceată luptă. Green Bay are doar un joc pierdut pe teren propriu și 4 câștigate, iar Carolina are 3 victorii și 1 înfrângere în deplasare. Pontul partidei: victorie Green Bay - Inclusiv prelungiri – cotă 1.48 oferită de Unibet.

Pont pariuri: Victorie Green Bay

Miza: 9/10

Cota: 1.48

Adaugat de: Gabriel Stan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Gabriel Stan

Ponturi:

3

Castigate:

3

Pierdute:

0

Anulate:

0

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici