1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. NFL »
  5. Buffalo Bills vs Kansas City Chiefs – Ponturi pariuri NFL. 20.10.2020. Meciul zilei!

Buffalo Bills vs Kansas City Chiefs – Ponturi pariuri NFL. 20.10.2020. Meciul zilei!

Gabriel Stan
Gabriel Stan

2020-10-19 10:07:00

Fotbal american - NFL

20 Octombrie 2020, 00:00

Buffalo Bills

Buffalo Bills

versus
Kansas City Chiefs

Kansas City Chiefs

1.52

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Buffalo Bills v Kansas City Chiefs

Buffalo au suferit primul eșec din acest sezon în deplasare, la Tennessee, în timp ce Kansas City au pierdut, de asemenea, pentru prima oară în actuala stagiune acasă, în fața lui Raiders.

Bills și Chiefs sunt vecine de clasament în Conferința AFC, ambele cu 4 victorii și 1 eșec, pe locurile 4 respectiv 5.

Ultima confruntare între Buffalo și Kansas City s-a desfășurat în 2017, atunci când Bills s-au impus chiar pe terenul lui Chiefs, într-un meci ce avea să fie extrem de echilibrat.

Partida Buffalo Bills - Kansas City Chiefs se va desfășura pe 20 Octombrie, de la miezul nopții, pe New Era Field (Orchard Park).

La finalul analizei veți descpoperi pontul acestui meci!

Buffalo Bills: Forma echipei, știri și statistici

Buffalo au suferit prima înfrângere din acest sezon, în deplasare, 42-16, la Tennessee, după ce au reușit 4 victorii consecutive.

Bills au început sezonul cu o victorie acasă, 27-17 cu Jets, apoi au urmat alte 3 succese, dintre care 2 în deplasare 31-28 la Miami și 30-23 la Raiders și încă una acasă, 35-32 cu Rams.

După 5 etape, Buffalo ocupă poziția a 5-a în AFC, cu 4 victorii și un eșec, la egalitate cu Chiefs, dar peste Colts sau Patriots.

La ultimul duel, cedat în fața celor de la Titans, Buffalo au bifat 23 de 1st Downs, 275 de yarzi pasați, 95 de yarzi parcurși și 2 touchdown-uri.

Cu Tennessee, Bills au reușit doar în primul sfert să le fie egali, restul sferturilor fiind cedate gazdelor.

Isaiah McKenzie alături de T. J. Yeldon au bifat fiecare câte un touchdown, în timp ce Tyler Bass a contribuit cu un Field Goal și 1 punct extra.

Buffalo au ratat 2 puncte de conversie în sfertul 4, după reușita lui Yeldon.

A fost primul joc din acest sezon pentru Buffalo în care nu au marcat mai mult de 25 de puncte și primul joc pentru Titans în care au bifat peste 40 de puncte.

După acest rezultat, Tennessee rămân neînvinși în AFC cu 5 victorii în tot atâtea partide, la egalitate cu Pittsburgh.

Josh Allen a reușit în acest sezon un record de 4 victorii și 1 eșec, o medie de 317.8 yarzi pasați/meci, 14 tochdown-uri, 3 intercepții și o rată paselor de 113.0.

Allen a reușit în primele 16 jocuri ca titular 9 victorii și 7 înfrângeri, 15 pase de touchdwon, 19 intercepții și o medie a paselor de 70.8.

În ultimele 16 jocuri, tot Allen a înregistrat ca și titular 10 victorii și 6 înfrângeri, în medie 29 de pase de touchdown, 5 intercepții și o rată a paselor de 99.4.

Defensiva lui Bills este un pic mai neglijentă în acest sezon, după ce au permis o medie de 28.4 pase/joc, față de 2019 când au lăsat doar 16.2 pase/joc.

Buffalo și-au propus ca în acest sezon să ajungă în playoff și să parcurgă măcar același traseu ca în precedenta stagiune, în care au bifat playoff-ul divizional, unde au fost învinși de Tennessee (28-12).

Tre'Davious White a lipsit contra lui Titans, iar pentru jocul cu Chiefs nu este sigur că ar putea evolua. Pe lângă absența lui, Buffalo nu se pot baza nici pe serviciile lui Josh Norman.

După duelurile de foc cu Titans și acum cu Chiefs, pentru Buffalo urmează un joc ușor, etapa următoare, la New York, cu Jets.

Kansas City Chiefs: Forma echipei, știri și statistici

Chiefs au cedat primul joc din acest sezon, surpinzător, pe teren propriu, în fața celor de la Las Vegas Raiders, scor 32-40.

Kansas City au bifat 4 victorii consecutive înainte acestui eșec, 2 succese fiind obținute acasă (34-20 cu Houston și 26-10 cu New England) și alte 2 în deplasare (23-20 OT la LA Chargers și 34-20 la Baltimore).

După 5 etape, Chiefs se află pe locul 4 în AFC, cu doar 4 victorii, sub Baltimore, Tennessee sau Pittsburgh, dar peste Indianapolis, Las Vegas sau New England.

La ultimul joc cedat în fața lui Raiders, echipa a bifat 21 de 1st Downs, 333 de yarzi pasați, 80 de yarzi parcurși și 4 touchdown-uri.

Chiefs au reușit să se impună doar în primul sfert, la limită (7-3), iar în sfertul 3, scorul a fost egal (0-0).

Patrick Mahomes, Tyreek Hill și Sammy Watkins au marcat în prima parte a jocului câte un touchdown, în timp ce Travis Kelce a reușit și el unul în finalul părții a 4-a.

Harrison Butker cu 3 puncte extra și un Field Goal, alături de Damien Williams cu 2 puncte de conversie au contribuit la rezultatul echipei.

La oaspeți, Carlson a ratat un punct extra la touchdown-ul reușit de Jacob în primele 46 de secunde ale sfertului 4.

După acest rezultat, Raiders au urcat până pe 8 în AFC cu 3 victorii și 2 înfrângeri, deasupra lui Miami sau New England, dar sub Cleveland.

A fost primul eșec pentru Chiefs, după o pauză de 13 meciuri în care i-au învins pe toți cei întâlniți în calea lor. 

Kansas City nu au mai cedat un joc acasă din 2019, de la înfrângerea cu Packers, din Octombrie, scor 24-31.

Patrick Mahomes a bifat în acest sezon 4 victorii și doar 1 eșec, o medie de 294.8 yarzi pasați/meci, 13 touchdwon-uri, 1 intercepție și o rată a paselor de 107.3.

Chiefs au permis să încaseze 20 sau chiar mai puține puncte în 4 din cele 5 jocuri din acest sezon.

Travis Kelce este cel mai bun tight end din actualul sezon, iar de acest lucru poate profita în duelul cu Bills, care au o slăbiciune în apărare în fața acest posturi cheie.

Clyde Edwards-Helaire este unul din cei 5 jucători din acest sezon care au reușit peste 70 de scrimmage yarzi în fiecare duel.

Chiefs își doresc un nou parcurs în forță și în actualul sezon, în care să repete parcursul excelent din precedentul, însă sunt conștienți că nu le va fi ușor.

Dacă ar triumfa și în actuala stagiune, Kansas City s-ar alătura echipelor cu 2 titluri consecutive bifate în era Super Bowl: Green Bay, Miami, Pittsburgh (de 2 ori), San Francisco, Dallas, Denver sau New England.

Sammy Watkins nu va putea evolua contra lui Bills, fiind accidentat după jocul cu Raiders. În locul său vor intra Mecole Hardman sau Demarcus Robinson, doi jucători cu experință care pot aduce un plus echipei.

După deplasarea de la Buffalo, pentru Chiefs va urma una la fel de interesantă, etapa următoare, la Denver Broncos.

Statistica meciurilor directe Buffalo Bills v Kansas City Chiefs

Cele două s-au înâlnit ultima oară în 2017, atunci când Bills s-au impus la limită, chiar pe terenul lui Chiefs.

A fost prima victorie după o serie de 3 insuccese bifate de Buffalo împotriva lui Kansas Cty.

La precedentul joc de pe terenul lui Buffalo, Chiefs au câștigat la limită, într-un meci disputat în 2014.

Câteva rezultate notabile în istoria confruntărilor dintre cele două:

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 10-16 (2017);

Kansas City Chiefs - Buffalo Bills 30-22 (2015);

Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 13-17 (2014);

Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 13-23 (2013);

Buffalo Bills - Kansas City Chiefs 35-17 (2012).

Cote pentru Buffalo Bills v Kansas City Chiefs

Duelurile între cele două echipe au fost mai tot timpul echilibrate, fie că s-a jucat la Buffalo sau pe terenul lui Kansas City.

În acest sezon, ambele echipe luptă braț la braț pentru un loc cât mai bun la finalul stagiunii, iar pentru acest lucru au nevoie de cât mai multe victorii.

Ținând cont de evoluțiile anterioare voi merge pe o confruntare echilibrată, în care Buffalo va încearca să se apere cât mai mult, iar Chiefs să marcheze cât mai multe puncte, într-un duel în care oaspeții au prima șansă la victorie, iar Unibet pariuri sportive ne oferă o cotă bună pentru acest pont cu numărul 2: Handicap Kansas City – 3 – inclusiv prelungiri - cotă 1.60.

Buffalo Bills vs Kansas City Chiefs Pont: Sub 61 de puncte

Buffalo au reușit în actuala stagiune în 3 din cele 5 partide să încaseze sub 30 de puncte, fiind una dintre echipele cu o apărare bună. Chiefs sunt în schimb în topul celor mai bune defensive din AFC, cu o medie de 22 de puncte primite/joc. Atât Buffalo cât și Kansas City au încasat în etapa trecută peste medie normală pe care au impus-o de la început. Atacul oaspeților este un pic mai bun față de cel al gazdelor, cu o medie de 29.5 față de 27.8. Voi miza pe un duel echilibrat, în care greșelile din apărare vor face diferența pe tabelă. Pontul partidei: Sub 61 de puncte – inclusiv prelungiri – cotă 1.52 oferită de Unibet.

Miza: 10/10
Cota: 1.52
Status: Castigat

Sunt un pasionat de sport, mai ales de cele nord-americane (NFL, NBA, NHL). Urmaresc si alte competitii nord-americane, dar nu atat de intens ca si cele mentionate mai sus! Apreciez fair-play-ul si jocul spectaculos, imi place tensiunea dinaintea unui joc si euforia de dupa.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+96
Câștigate
46
Pierdute
22
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici