Washington Nationals vs Los Angeles Dodgers. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 25.05.2022

MLB

Cota: 1.74

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

25 Mai 2022 15:49 228 0
Logo Washington Nationals Washington Nationals
Logo Los Angeles Dodgers Los Angeles Dodgers
VS
23:05 25 Mai 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Washington Nationals v Los Angeles Dodgers

În Nationals Park din Washington cei de la Los Angeles Dodgers joacă ultimul meci al seriei de 3 jocuri iar noi venim cu un pariu pentru acest eveniment pe care îl găsiți la finalul articolului. 

Washington Nationals: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Nationals a surprins destula lume în jocul 3 din Milwaukee, inclus pe mine, câștigând cu 8:2 acel meci după ce pierduseră clar primele două partide din serie, 0:7 respectiv 1:5. 

Gazdele ocupă locul în Liga Națională cu 14-30 bilanț dintre care 5-17 în jocurile de acasă, fiind pe ultimul loc într-un clasament al partidelor disputate în propria arenă.  Pentru ei urmează seria de 4 jocuri cu Rockies, astfel  or încheia această săptămână în fața propriilor fani.

Nationals se confruntă cu enorm de multe probleme de lot având chiar mai mulți indisponibili decât actualii adversari însă cele două echipe se află la poluri opuse. Victor Robles a fost exclus pentru acest joc în timp ce Carter Kieboom rămâne în afara lotului încă ceva vreme pe lângă mai vechii absenți. 

Erick Fedde primește mingea astăzi și va începe titular pe movilă. Acesta intra în fața uneia dintre cele mai tari ofensive din ligă cu 2-3 bilanț și 4.08 ERA la care adaugă 36 de strikeout-uri și a oferit 21 de plimbări. 

Josh Bell cu .295 procentaj la lovire și Juan Soto care are 8 homerun-uri și 23 de RBI-uri devin un cuplu tot mai sudat însă până în prezent nu au avut suficientă susținere din partea celorlalți pentru a bifa mai multe performațe notabile.

Los Angeles Dodgers: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Dodgers continuă să domine Liga Națională în ciuda absențelor care continuă să apară constant. De la meci la meci apar noi probleme în special în zona de lansare, majoritatea pitcherilor având probleme, printre care și Kershaw fiind pe această listă, cel mai bun aruncător al lor. 

Julio Urias va căuta să dicteze tonul pentru ei în această seară, el va urca pe deal pentru a 9-a oară în acest sezon și până acum se laudă cu 3-3 bilanț și o ERA solidă de 2.63 . În 41 de reprize de lucru a adunat 31 de strikeout-uri și a oferit doar 8 walks, aruncând foarte curat.

Probleme cu personalul de pitching nu au încetinit echipa, din cauza profunzimii lotului și a numărului ridicat de jucători valoroși, aceștia au reușit să rămână constanți și să adune victorii. Acum au 9 victorii în ultimele 10 meciuri și doar greșeală lui Muncy de acum două meciuri, cu Phillies, a făcut ca acea serie de 7 victorii la rând să fie întreruptă. 

Echipa e în top 10 la medie de lovire și la homerun-uri și sunt primii la categoria OPS și runde marcate în timpul regulamentar. Freddie Freeman are .302 procentaj la lovire, Mookie Betts continuă să lovească homerun-uri meci de meci iar Trea Turner adună permanent RBI-uri, ajungând la 34 până acum. Bellinger a lipsit în jocul trecut și  e listat de la zi la zi.

Statistica meciurilor directe Washington Nationals v Los Angeles Dodgers

In primul meci Dodgers a câștigat cu 10:1 ca mai apoi să câștige cu 9:4. Aceasta e prima serie din acest sezon între cele două formații.

Cote pentru Washington Nationals v Los Angeles Dodgers

Dodgers pornește cu prima șansă astăzi nu doar prin prisma faptului că dispune de un lot mai bun dar are și un parcurs excelent până acum în timp ce Washingtonul rămâne una dintre cele mai slabe echipe din ligă. Avem 1.44 la Unibet pentru un nou succes al oaspeților și o cotă de 2.80 pentru -3.5 run-uri în favoarea acestora, primele două jocuri ale seriei încheindu-se cu minim 5 run-uri avans pentru cei din L.A.

Washington Nationals vs Los Angeles Dodgers Pont: Los Angeles Dodgers -1.5 run-uri

Nu prea s-a întâmplat în acest sezon ca Dodgers să pornească cu a doua șansă, fiind mai mereu favoriți. Acest statut ar trebui confirmat și astăzi iar noi mizăm pe un succes al lor la minim două run-uri diferență. Chiar dacă au 5 titluri absenți aceștia continuă să producă run-uri iar cu Urias pe movilă au un avantaj uriaș. Fedde a fost modest în ultimele 6 starturi în jocul 3 al unei serii, echipa sa pierzând toate aceste jocuri. Dodgers a câștigat 21 din ultimele 29 de partide jucate în Washington

Pont pariuri: Los Angeles Dodgers -1.5 run-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.74

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

2

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici