Philadelphia Phillies vs Los Angeles Dodgers. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 22.05.2022

MLB

Cota: 1.76

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

22 Mai 2022 13:25 224 0
Logo Philadelphia Phillies Philadelphia Phillies
Logo Los Angeles Dodgers Los Angeles Dodgers
VS
20:35 22 Mai 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Philadelphia Phillies v Los Angeles Dodgers

Philadelphia închide seria cu Los Angeles Dodgers în această seară în Citizens Bank Park. Gazdele au cedat ambele jocuri de până acum și caută victoria în acest ultim joc în timp ce Dodgers vor revanșa completă după ce au cedat weekendul trecut 1-3 la general în fața rivalilor chiar acasă. Pariul propus îl găsiți la finalul analizei. 

Philadelphia Phillies: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

Philadelphia a ajuns la 18-22 bilanț în urma celor mai recente două înfrângeri și se clasează pe locul 10 în Liga Națională iar acasă nu stă mai bine, tot locul 10 și 10-13 bilanț.  De la acea serie câștigată în Los Angeles au urmat 4 eșecuri și doar un succes pentru gazde.

Urmează o perioadă dificilă pentru echipă cu deplasările de la Braves și Mets, 4 meciuri cu Atlanta și 3 cu cei din New York, apoi se întorc acasa pentru seriile cu Giants și Angels, serii a câte 3 jocuri.

Evoluții mai puțin bune din această săptămână au fost probabil și din cauza Mvp-ului Harper, care se recuperează după durerile de la umăr, făcând și câteva injecții pentru a reduce durerea. Acesta nu a fost la potențial maxim ieri și nu va fi nici azi, însă e anunțat ca titular. 

Phillies a avut o campanie de achiziții solidă, au adăugat multă valoare pe plan ofensiv însă defensiva nu a fost și nu e la același nivel. Aceștia sunt pe locul 17 la erorile de joc comise și au fost nevoiți să îl joace pe Kyle Schwarber mai mult decât și-au dorit din cauza problemelor de lot. 

Zach Eflin e anunțat ca pitcher de start pentru jocul de azi, acesta va fi pe movilă pentru a 7-a oară în acest sezon iar până acum se laudă cu 3.90 ERA și 1-3 bilanț în cele 30 de reprize în care a aruncat. El a permis 12 plimbări și a adunat 12 strikeout-uri. 

Los Angeles Dodgers: Forma echipei, știri și statistici

V V V V V

Cei din Los Angeles au intrat din nou pe drumul victoriilor, au adunat 7 victorii la rând, primul datând din ultimul joc al seriei directe cu Philadelphia de săptămâna trecută, continuat cu alte 4 victorii acasă cu DiamondBacks și cele două ce până acum din Citizens Bank Park.

Pentru Dodgers urmează două serii teoretic ușoare, în care ar trebui să acumuleze și mai multe victorii, 3 jocuri la Washington și 4 jocuri în Arizona ca mai apoi sa primească vizita celor de la Pirates pentru 3 jocuri și să joace cu Mets 4 meciuri care se anunță o fi infernale.

Oaspeții încep să producă tot mai mult în ofensivă și în urma acestui start solid și-au consolidat deja primul loc în Liga Națională. Mookie Betts a ajuns la 9 homerun-uri după ce în martie nu a reușit să lovească niciunul. În timp ce folosesc multe rotații pentru a compensa absențele aceștia s-au bazat enorm de mult pe bullpen în ultimul joc

Dodgers se laudă cu o formație de start care conține 3 foști MVP și cu un personal de lansare printre cele mai bune. Problema e venit când Clayton Kershaw a intrat în infirmerie și se pare că va absenta încă 3 săptămâni pe puțin astfel lansarea lui Gonsolin a fost și devine foarte importantă pentru echipă. 

Tony Gonsolin va lua movila pentru oaspeți astăzi, acesta a făcut 7 starturi până acum, are 4-0 bilanț și o ERA solidă de 1.64 . În 33 de reprize în care a aruncat a permis 13 plimbări și a avut 30 de strikeout-uri. 

Statistica meciurilor directe Philadelphia Phillies v Los Angeles Dodgers

Dodgers s-a impus în ambele jocuri disputate aici la diferență de 3 run-uri și caută să consolideze acest lucru acum. Săptămâna trecută Phillies a avut evoluții solide și a câștigat 3 din cele 4 jocuri disputate în Los Angeles. 

Cote pentru Philadelphia Phillies v Los Angeles Dodgers

Los Angeles pornește ușor favorită și de această dată însă cifrele pitcherilor care sunt anunțați ca titulari în ambele tabere sunt foarte bune așa că merită încercat under-ul aici, la Unibet găsim cotă 1.90 pentru sub 9.5 run-uri marcate în meci.

Philadelphia Phillies vs Los Angeles Dodgers Pont: Los Angeles Dodgers câștigă

După seria din weekendul trecut în care Phillies a fost peste Dodgers revanșa deja s-a conturat pentru oaspeți, cu victorii în primele două partide de aici. Merg și azi pe mâna vizitatorilor și am ales cota din oferta celor de la Unibet pariuri sportive pentru acest joc. Gonsolin are un sezon fabulos până acum, cifre mai mult decât incredibile și dacă jocul trecut echipa s-a bazat pe bullpen acum ne așteptăm la 6-7 reprize măcar pentru Tony și dacă echipa câștigă multe merite îi vor reveni lui. În 3 starturi în deplasare acesta a permis doar 3 run-uri. Oboseala din tabăra gazdelor și-ar putea spune cuvântul, echipa joacă al 23-lea joc în 22 de zile. Dodgers au 54-20 în ultimele jocuri de duminică în timp ce Philadelphia a încheiat săptămâna cu 1-10 bilanț în ultimele 11 partide.

Pont pariuri: Los Angeles Dodgers câștigă

Miza: 7/10

Cota: 1.76

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

2

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici