New York Yankees vs Oakland Athletics. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 28.06.2022

MLB

Cota: 1.70

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

27 Iun 2022 15:21 254 0
Logo New York Yankees New York Yankees
Logo Oakland Athletics Oakland Athletics
VS
02:05 28 Iunie 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru New York Yankees v Oakland Athletics

Yankee Stadium va fi gazda întâlnirii dintre Yankees și Oakland Athletics. Acesta este primul joc al seriei de 3 partide iar noi am pregătit un pariu pe care îl găsiți la finalul analizei. 

New York Yankees: Forma echipei, știri și statistici

V Î Î V V

Yankees domină MLB-ul până acum, au 53-20 bilanț iar acasă s-au impus în 31 din cele 40 de jocuri disputate. Aceștia vin după o serie dificilă cu Houston Astros, au cedat jocurile 2 și 3 și au câștigat primul si ultimul joc al seriei. 

Așadar cei din New York încep săptămână în fața fanilor apoi călătoresc în Houston pentru a juca un singur meci cu Astros și își văd iar de drum, ajungând în weekend în Cleveland pentru a încheia săptămâna în compania celor de la Guardians. 

Yankees sunt la 11 jocuri în fața rivalilor din Divizie, Boston Red Sox. Echipa înregistrează o medie la lovire de .241 și marchează 5.01 run-uri pe meci. În altă ordine de idei ei domină liga la capitolul homerun-uri marcând 1.66 pe meci și majoritatea jucătorilor de pe platou pot oricând face diferența. 

Ne așteptăm ca gazdele să rămână agresivi pe parcursul acestei serii, ei având 43 de baze furate până acum, fiind pe locul 11 în acest clasament. Pe plan defensiv aceștia stau foarte bine, permit 2.94 run-uri pe meci și au un WHIP combinat al echipei de 1.07. Totodată au 31 de starturi perfect ceea ce îi clasează pe locul 7 într-un astfel de clasament. 

Lucrurile merg perfect în jocul echipei iar cele 27 de erori de până acum îi clasează pe locul 3 în acest clasament. Aaron Judge e jucătorul de urmărit, el conduce liga cu 27 de homerun-uri și are o medie la bătaie de aproape. 300

Pe movilă va urca cu această ocazie Jordan Montgomery. El a început acest sezon cu 3-1 bilanț și 2.97 ERA la care adaugă un WHIP excelent de 1.02 . Acesta a aruncat în 32 de reprize pe parcursul ultimelor 5 starturi și a permis doar 9 run-uri. 

Oakland Athletics: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î Î

Oakland nu au început sezonul așa cum și-au planificat însă au timp sa redreseze corabia ținând cont că echipa are un potențial ridicat. Încă nu suntem la jumătatea sezonului însă oaspeții sunt ultimii în Liga Americană și au mult de tras dacă vor să prindă post-sezon, șansele reale fiind destul de mici.

25-49 este bilanțul lor de până acum în timp ce deplasările au consemnat un parcurs mult mai bun pentru ei, 17-20 bilanț, surprinzător putem spune. După cele 3 jocuri din New York aceștia pleacă în Seattle pentru a susține seria de 4 jocuri cu Marlins.

22 de jocuri e diferența până la primul loc din Liga Americană, ocupat chiar de adversarii actuali. Media de 3.15 runde înscrise pe meci îi pune în postura aceasta de a nu avea mai multe victorii, practic sunt penultimii în ligă la acest capitol și au o medie de lovire de .211, cea mai scăzută din MLB. 

S-au luptat pe tot parcursul sezonului să ajungă la baze iar media de 0.7 homerun-uri pe meci nu ii ajută deloc, fiind pe locul 29 la acest capitol. Vestea mai bună este că ocupă locul 8 la baze furate, cu un total de 44. 

În prezent permit 4.43 runde pe meci și au un rating WHIP combinat de 1.36, adică locul 24 la run-uri permise. Au doar 20 de starturi de calitate, fiind pe locul 22 în ligă iar cele 48 de erori în clasează pe locul 25. 

Paul Blackburn e programat să înceapă pe movilă. Acesta are 6-3 bilanț în acest sezon și o ERA de 2.97 plus un rating WHIP de 1.18. În 75.2 reprize de lucru a adunat 57 de strikeout-uri 

Statistica meciurilor directe New York Yankees v Oakland Athletics

Aceasta este prima serie din acest sezon între cele două echipe. 

Cote pentru New York Yankees v Oakland Athletics

Yankees pornesc cu prima șansă, nu doar azi, vor fi mari favoriți pe tot parcursul seriei. Avem 1.33 la Unibet pentru o eventuală victorie a gazdelor însă un handicap de -1.5 run-uri la cotă 1.71 e mai tentant.

New York Yankees vs Oakland Athletics Pont: Sub 9 run-uri asiatic

E greu să joci împotriva gazdelor în acest moment, toți jucătorii de pe platou traversează momente bune și pot oricând să trimită mingea în tribune. Ne așteptăm la o evoluție bună a gazdelor și o victorie concludentă însă totalul nu cred ca va depăși pragul de 9 run-uri, asiatic, în cazul în care vor fi exact 9 runde vom avea miza returnată. Pitcherii de start au medii de sub 3 run-uri permise, au WHIP-uri mai mult decât decente și ar trebui să țină jucătorii de la lovire în frâu. Pe parcursul ultimelor 16 serii, de 11 ori în jocul 1 al celor de la Athletics totalul a fost sub cel propus iar Yankees au 15 din ultimele 20 de meciuri disputate la începutul săptămânii, în ziua de luni/luni noapte terminate cu același deznodământ. 9 din ultimele 13 jocuri directe nu au depășit pragul de mijloc propus. Selecția face parte din oferta celor de la Unibet pariuri sportive.

Pont pariuri: Sub 9 run-uri asiatic

Miza: 8/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici