1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. MLB »
  5. New York Mets vs Washington Nationals

New York Mets vs Washington Nationals. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 11.07.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-07-11 09:22:00

Baseball - MLB

11 Iulie 2024, 20:10

New York Mets

New York Mets

versus
Washington Nationals

Washington Nationals

1.60

Cele mai bune cote:

Favbet
D. 811/29.04.2020
Pariază acum la Favbet

Analiză și informații pentru New York Mets v Washington Nationals

New York Mets și Washington Nationals încheie socotelile în această seară în ceea ce privește seria de 3 partide. Prefațăm duelul în rândurile ce urmează iar la finalul analizei găsiți și pariul propus. 

Cota aleasă vine din oferta Superbet pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Mets: Forma echipei, știri și statistici

Mets a anunțat într-un comunicat postat ieri că l-a achiziționat pe Phil Maton într-o tranzacție cu Tampa Bay Rays dar valoarea plătită nu e decisă încă, ori va fi o sumă de bani ori un alt jucător care va fi anunțat ulterior. 

Pentru jocul din această seară echipa se va baza pe David Peterson pe movilă. Acesta are 7 starturi dintre care 3 de calitate, un record de 3-0 și o ERA de 3.58 cu 1.46 WHIP. În 37.2 reprize de lucru a renunțat la 4 homerun-uri în 39 de lovituri și a adunat 27 de strikeout-uri. 

În ceea ce privește ofensiva observăm că Nimmo vine cu cel mai solid procentaj de batting,  .252 fiind lider cu 59 de RBI-uri de asemenea și având cel mai solid OBP din echipă,  .366. Alonso e lider la homerun-uri cu un total de 18 iar Lindor are 93 de lovituri în total, cele mai multe din echipă. 

Cifrele colective indică o ERA de 4.25, locul 21 mai exact și un WHIP de 1.32, locul 23, astea pentru personalul de pitching în timp ce ofensiva ocupă locul 4 la homerun-uri, locul 10 la procentajul de batting și tot locul 10 la run-uri marcate.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Washington Nationals: Forma echipei, știri și statistici

Chiar dacă au un prospect de top, pe James Wood și totodată pe CJ Abrams care va fi prezent în All-Star Game, oaspeții nu aduc evoluții convingătoare. Jesse Winker , Patrick Corbin , Dylan Foro, Joey Gallo și Trevor Williams devin agenți liberi iar echipa ar putea caută să îi mute până la sfârșitul lunii când se încheie perioada de tradeuri. 

Planurile pentru astăzi implică printre altele trimiterea lui Mackenzie Gore pe movilă. Acesta se prezintă cu un record personal de 6-7 în 18 apariții dintre care 5 starturi au fost de calitate. În 94 de reprize de lucru a permis 7 homerun-uri în 101 lovituri și a adunat un număr impresionant de strikeout-uri, 112, având în cele din urmă o ERA de 3.83 cu 1.44 WHIP. 

În ofensivă Abrams pune în scenă cele mai bune cifre având 92 de lovituri cu 14 homerun-uri și 46 de RBI-uri. Garcia Jr vine cu .277 procentaj de batting alături de 10 homerun-uri și 44 de RBI-uri iar Winker și Meneses sunt ceilalți doi jucători care trec de 40 de RBI-uri. 

Personalul de pitching postează o ERA de 4.06, locul 17 la general alături de un WHIP de 1.28, bun pentru locul 18 la general. Ofensiva în schimb ocupă locul 29 la homerun-uri, locul 18 la run-uri marcate și locul 19 la procentajul de batting. 

Statistica meciurilor directe New York Mets v Washington Nationals

Mets au câștigat primele două jocuri ale seriei cu 7:5 respectiv cu 6:2.

Au mai fost bătălii în acest sezon între cele două echipe, la începutul lunii iunie cei de la Mets au măturat seria din deplasare cu 3-0 iar în urmă cu o săptămână cele două au remizat 2-2, tot în capitală. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru New York Mets v Washington Nationals

1.70 este cota pe care o oferă Superbet pentru un succes al echipei gazdă. 

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Mets vs Washington Nationals Pont: Peste 7.5 run-uri

Nationals încearcă să întrerupă seria de 4 eșecuri consecutive pe când Mets speră să intre în pauza de All-Star Game cu o serie verde cât mai lungă. Având în vedere ce s-a întâmplat până acum în serie și ținând cont de pitcherii titulari, voi miza pe over 7.5 runde azi. Peterson are 3.58 ERA dar xERA sa este la 5.71, semn că s-a autodepășit până acum și poate urma o ușoară corecție a jocului său pe când Gore nu e demn nici el de prea multă încredere. În plus cele două formații dețin un bullpen care se clasează în jumătatea inferioară a clasamentului. Cu gazdele marcând 4.81 run-uri per meci și cu oaspeții undeva la 4.2, nu e greșit să alegem un minim de 8 run-uri aici, teoretic. Cota vine din oferta Superbet pariuri sportive

Miza: 5/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+130.4
Câștigate
60
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

Cele mai recente avancronici