New York Mets vs Texas Rangers. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 02.07.2022

MLB

Cota: 1.52

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

01 Iul 2022 10:42 275 0
Logo New York Mets New York Mets
Logo Texas Rangers Texas Rangers
VS
02:10 02 Iulie 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru New York Mets v Texas Rangers

 Citi Field Queens din New York găzduiește în acest weekend seria de 3 jocuri dintre Mets și Texas Rangers. Acesta este primul joc al seriei iar noi venim cu un pariu pe care îl găsiți la finalul analizei. 

New York Mets: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V V

Până nu demult, cele două echipe din New York dominau Majors, Yankees continuă pe același trend în timp ce Mets au luat piciorul de pe accelerație iar cele 3 eșecuri la rând i-au coborât din fotoliul de lider al Ligii Naționale. Dodgers au 0.5 jocuri în fața lor momentan.

Acasă cei de la Mets au fost greu de bătut, au 24-12 bilanț, cel mai bun record din Liga Națională și caută să revină în coloana cu victorii după 3 jocuri în care ofensiva a fost inexistentă, marcând doar 3 run-uri. Pentru ei urmează ușoară teoretic, 3 jocuri la Reds și 4 acasă cu Marlins.

Gazdele au nevoie de ofensiva lor dacă vor să rămână în top. Aceștia sunt în top 5 când vine vorba de run-uri marcate dar în ultimele 3 jocuri au o medie de un singur run înscris. Mets înregistrează peste 8 lovituri pe meci, fiind pe locul 6 la acest capitol și pe locul 4 la runde marcate cu 4.82 în medie. 

Pete Alonso conduce echipa la fiecare categorie importantă, 22 de homerun-uri deja, 69 de RBI-uri și 77 de lovituri. Jeff McNeill are cel mai bun procentaj la lovire din echipă, .323

Mets au de gând să îl trimită pe Chris Bassitt pe movilă pentru a opri ofensiva celor de la Rangers. Acesta are 6-5 bilanț și 4.01 ERA la care adaugă 95 de strikeout-uri plus un WHIP de 1.15 . În ultimul start echipa saa câștigat cu 5:3 împotriva celor de la Marlins. 

Texas Rangers: Forma echipei, știri și statistici

Î V V Î V

Rangers au prins glas după ceva timp în deplasare, au câștigat 2-1 la general seria cu modesta Kansas City Royals, după victoriile din jocul 1 și 2, 10:4 respectiv 8:3, în timp ce în jocul 3 ofensiva a dispărut, pierzând 1:2. Acum nu mai au luxul de a se confrunta cu o echipa slabă atât din punct de vedere ofensiv cât și defensiv, dimpotrivă, Mets sunt în topul ligii la majoritatea capitolelor.

Nathaniel Lowe are cel mai bun procentaj la lovire din echipă, .278 însă jucătorul venit de la Dodgers conduce echipe la homerun-uri, Corey Seager are 15 homerun-uri până acum oar Adolis Garcia e lider la RBI-uri cu 49 și are 74 de lovituri. 

Glenn Otto are sarcina dificilă de a opri ofensivă înfometată a gazdelor. Pitcherul oaspeților se laudă cu 4-3 bilanț și o ERA de 5.31 la care adaugă 34 de strikeout-uri. În ultimul său start echipa a pierdut 4:6 cu Nationals, el permițând toate cele 6 runde 

Statistica meciurilor directe New York Mets v Texas Rangers

Din 2017 nu s-au mai întâlnit cele două echipe. 

Cote pentru New York Mets v Texas Rangers

Mets au prima șansă aici iar Unibet oferă 1.52 pentru un succes al lor. Cine vrea o cotă mai mare poate încerca handicapul de -1.5 run-uri pe gazde, la cotă 2.05 la aceeași agenție de pariuri. 

New York Mets vs Texas Rangers Pont: Peste 7 run-uri asiatic

Mets caută să treacă peste seria de 3 eșecuri la rând iar ofensiva lor trebuie să marcheze din nou pentru a reuși să câștige meciuri din nou. Acum au în față un pitcher cu cifre nu tocmai bune și pare un prilej bun pentru ei în tentativa de a intra din nou în coloana cu victorii. Texanii au una dintre cele mai slabe echipe cand vine vorba de lansare însă ofensiva lor poate produce surprize, astfel circumstanțele sunt favorabile pentru un Over aici, așadar luăm o marjă de siguranță și mizăm pe over 7 run-uri asiatic. 4 din ultimele 5 deplasările ale celor din Texas s-au terminat în over la fel cum 6 din ultimele 9 meciuri directe au avut același deznodământ. Pitcherii de start nu au cifre tocmai bune astfel încât putem asista la un început cu runde marcate de ambele tabere iar Over-ul se poate contura cu mult înainte de finalul jocului.

Pont pariuri: Peste 7 run-uri asiatic

Miza: 6/10

Cota: 1.52

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Anulat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici