1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. MLB »
  5. New York Mets vs Philadelphia Phillies

New York Mets vs Philadelphia Phillies. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 08.06.2024

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2024-06-08 09:17:00

Baseball - MLB

08 Iunie 2024, 20:10

New York Mets

New York Mets

versus
Philadelphia Phillies

Philadelphia Phillies

1.75

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru New York Mets v Philadelphia Phillies

MLB World Tour revine la Londra punând în prim-plan rivalitatea dintre New York Mets și Philadelphia Phillies. Seria home-and-home oferă statul de gazdă celor de la Mets în jocul 1 însă mai multe detalii despre meci și despre echipe aflați în rândurile următoare, cât și pariul propus. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

YouTube
Concurs
Abonați-vă la podcastul DOPPIETTA și participați GRATUIT la concursurile de acolo pentru șansa de a câștiga un FREEBET de 50 RON!
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Mets: Forma echipei, știri și statistici

Mets tocmai au câștigat prima seria din ultima lună, au învins pe Nationals cu 3-0 și vin la Londra destul de încrezători. Totuși parcursul echipei este dezamăgitor până acum, bilanțul de 27-35 este bun doar pentru locul 13 în Liga Națională iar fatzde cele mai slabe echipe din ligă, Mets dețin doar un avantaj de 5 jocuri.

Sean Manaea va urca pe movilă în acest prim joc din Londra. Pitcherul din New York postează o ERA de 3.63 alături de 1.30 WHIP și are 3-2 bilanț în 11 starturi dintre care 3 de calitate. În 57 de reprize de lucru a adunat 57 de strikeout-uri și a permis doar 4 homerun-uri în 50 de lovituri, fiind un aruncător constant.

Pe platou același Pete Alonso ține capul de afiș de 14 homerun-uri fiind urmat de Lindor cu 10, ceilalți jucători fiind sub acest ultim prag menționat. Marte e cel mai bun la lovire cu 27.6% procentaj iar Lindor e lider la lovituri cu un total de 59 și lider la RBI-uri cu 31.

Edwin Diaz e așteptat să se întoarcă din infirmerie undeva la mijlocul săptămânii viitoare. 

Cu această ocazie echipa l-a rechemat pe prospectul de top din trecut, Brett Baty, care beneficiază de faptul că echipele pot adaugă un al 27-lea jucător pe lista cu ocazia seriei din Londra.

Echipa a adunat 69 de homerun-uri fiind în top 10, lovește cu o rată de 24.2% fiind la mijlocul clasamentului în MLB, ocupă locul 11 la baze furate cu un total de 69 iar personalul de pitching postează o ERA de 4.21, locul 20 la general. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Philadelphia Phillies: Forma echipei, știri și statistici

Philadelphia strălucește până în acest punct din sezon, echipa domină Liga Națională cu 44-19 bilanț și deține 8 jocuri peste rivala din divizie, Atlanta Braves și 5 jocuri peste a doua echipa din ligă, Los Angeles Dodgers. 

După seriile pierdute cu Rockies și Giants în deplasare, echipa a revenit în coloana cu victorii, a câștigat cu 2-1 seria cu Cardinals și înainte să vină la Londra a măturat seria cu Brewers, cedând doar două run-uri în cele 3 jocuri. 

Ranger Suarez va fi pitcherul de start al echipei aici. În ultimul start a ieșit după doar două reprize acuzând o accidentare minoră la mâna însă veteranul e gata de luptă din nou în cel mai bun sezon al carierei. Din 12 starturi acesta are 8 de calitate, 9-1 bilanț și o ERA de 1.70 alături de un WHIP fabulos de 0.80. În 74 de reprize a adunat 79 de strikeout-uri cu doar 43 de lovituri permise și totodată 5 homerun-uri cedate.

Ofensiva e condusă de Bohm care are 69 de lovituri, 50 de RBI-uri și o rată de 29.1% la lovire, Harper e lider cu 14 homerun-uri fiind urmat de Schwarber cu 11 iar Castellanos, Stott și Realmuto sunt ceilalți jucători care aduc contribuții însemnate. 

Phillies ocupă locul 2 la ERA echipei cu 2.92, au al doilea cel mai mare număr de victorii din MLB, ocupă locul 4 la baze furate cu 71 în total, locul 6 la homerun-uri tot cu 71 și au 25.3% succes la lovire, tot locul 6 și aici.

Statistica meciurilor directe New York Mets v Philadelphia Phillies

Philadelphia conduce seria sezonului cu 3-1 până acum.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
SUPER OFERTE, PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+. TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Cote pentru New York Mets v Philadelphia Phillies

Ranger Suarez are 1.78 la Betano pentru a reuși peste 4.5 strikeout-uri, cotă recomandată de altfel.

YouTube
Concurs
Avem concurs GRATUIT pe canalul de YouTube la podcastul DOPPIETTA 
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

New York Mets vs Philadelphia Phillies Pont: Peste 9.5 run-uri

Anul trecut Cardinals și Cubs au fost la Londra pentru seria internațională, acum avem Battle of the Boards, așa cum e numită rivalitatea dintre Mets și Phillies, denumirea venind de la Broadway în New York și Broad Street în Philadelphia. În ciuda totalului mare voi miza pe un over 9.5 run-uri aici, chiar și cu pitcheri buni la start. Vântul din Londra va juca un rol important iar ambele echipe au jucat excelent în ultima lună împotriva stângacilor, suficiente motive să merg pe un total ridicat. Rata de plimbări oferitr de cei doi aruncători de start variază între 7.9% și 9.3% în timp de rata de lovire e peste la 20% în ambele tabere. Mets au o medie de 4.39 run-uri marcate per meci iar Phillies se laudă cu 5.08 run-uri înscrise în medie, cifre care susțin alegerea făcută. Cota aleasă face parte din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.75
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici