Minnesota Twins vs Baltimore Orioles. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 03.07.2022

MLB

Cota: 1.56

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

03 Iul 2022 10:45 230 0
Logo Minnesota Twins Minnesota Twins
Logo Baltimore Orioles Baltimore Orioles
VS
21:10 03 Iulie 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Minnesota Twins v Baltimore Orioles

Facem un popas în Target Field din Minneapolis acolo unde Minnesota Twins închide seria cu Baltimore Orioles. Am pregătit un pariu pentru acest joc 3 al seriei pe care îl găsiți la finalul analizei. 

Minnesota Twins: Forma echipei, știri și statistici

V V Î Î V

Gemenii au un sezon foarte bun, mult peste așteptările de la începutul campaniei. Poate și faptul că nu există presiune ajută foarte mult echipa însă aceștia au ajuns într-un punct în care încep să conștientizeze performanța actuală și mai mult ca sigur își doresc să continue în aceeași notă. 

În primele două jocuri ale seriei au câștigat norocos, au fost conduși de fiecare dată înaintea ultimului inning și au marcat două run-uri în ultima perioadă a jocului cu fiecare ocazie. Astfel au ajuns la 45-36 bilanț și păstrează locul 4 în Liga Americană acolo unde Yankees conduc detașați, având 14 jocuri peste Twins. Acasă Minnesota are un parcurs solid câștigând 25 din 42 de partide.

Minnesota e le locul 10 în Majors cu 96 de run-uri marcate acasă și pe 12 în general cu o medie de 4.5 runde pe meci. Byron Buxton conduce echipa cu 21 de homerun-uri și 38 de RBI-uri, el fiind cel care a marcat homerun-ul câștigător în primul joc al seriei. Polanco și Kleper îl urmează la categoria RBI cu câte 37 respectiv 35. Luis Arraez conduce echipa cu o medie la bătaie de .345, a două cea mai mare din MLB. 

Devin Smeltzer e programat să înceapă pe movilă pentru gazde cu această ocazie. În 9 starturi are 4-1 bilanț și 2.86 ERA însă acasă are evoluții fantastice, 2-0 bilanț în 4 apariții și o ERA de 1.50. Bullpen-ul este clasat pe 16 cu o ERA de 3.84.

 

Baltimore Orioles: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Baltimore a pierdut dureros primele două jocuri de aici însă ar trebui să intre motivați pe gazon azi și să încerce încă o dată să câștige. După cele două înfrângeri au ajuns la 35-44 bilanț și sunt la 23 de jocuri în spatele liderului Yankees. 

Deplasările nu le-au adus multe satisfacții, sunt 17-27 în acest moment dar e devreme să vorbim de post-sezon, nu suntem nici măcar la jumătatea sezonului iar o serie de 7 sau 8 victorii îi poate duce în top 8. Baltimore avea 4 victorii la rând weekend-ul trecut însă acum au pierdut 5 din ultimele 6, inclusiv 4 jocuri consecutive. 

Aceștia sunt pe 23 în MLB cu 4.1 runde marcate pe meci, au 80 de homerun-uri, adică locul 17 la acest capitol și 47 de baze furate, locul 12 mai exact. Avem 5 jucători în această formație cu minim 30 de RBI-uri, Hayes fiind primul cu 45 și mai adaugă 11 homerun-uri. Santander are 40 de RBI-uri și e lider la homerun-uri cu 15 iar Mountcastle are 13 homerun-uri și 39 de RBI-uri. Jorge Mateo are 19 baze furate, locul 3 în MLB iar Mullins are 17 baze furate și cele mai multe lovituri din echipă, 80.

Tyler Wells e listat ca pitcher de start pentru acest meci. În 15 starturi are 6-4 bilanț, 3.23 ERA și un WHIP excelent de 1.04. Pe 3 mai împotriva celor de la Twins a permis un singur run în eșecul 1:2. Bullpen-ul a dezamăgit în primele două jocuri, nereușind să închidă corespunzător însă continuă să fie pe locul 6 în Majors cu 3.26 ERA 

Statistica meciurilor directe Minnesota Twins v Baltimore Orioles

Minnesota a câștigat cu 3:2 primul joc al seriei și cu 4:3 jocul 2.

Acum două luni am avut o serie de 4 jocuri între cele două echipe, disputată în Baltimore, 2-2 la general a fost atunci după două jocuri câștigate de Twins și o revenire a celor de la Orioles în celelalte două dispute.

Cote pentru Minnesota Twins v Baltimore Orioles

Există circumstanțe multe pentru o susține oaspeții aici iar cota este pe măsură, 2.45 la Unibet pentru o victorie a celor din Baltimore. Am avut două jocuri echilibrate până acum, câștigate la limită de gazde iar cine caută mai multă siguranță poate încerca un +1.5 run-uri pe oaspeți la cotă 1.68 la Unibet 

Minnesota Twins vs Baltimore Orioles Pont: Sub 10 run-uri asiatic

Primele două meciuri ale seriei au fost foarte echilibrate și deloc spectaculoase, atât pitcherii au aruncat bine însă nici ofensivele nu s-au aprins cum se spune. Nu cred că va fi cazul nici astăzi, avem pitcheri cu cifre solide, mult mai bune decât am avut în primele două jocuri și nu există motive pentru over, așa că ajustăm pragul pe cât posibil și mergem pe sub 10 run-uri asiatic. Am avut 5 respectiv 7 run-uri în primele două jocuri și la ce cifre etalează pitcherii de start e foarte probabil să continuăm în aceeași notă, dacă nu apar erori grave sau un recital de homerun-uri. Wells are 1.97 ERA și 5-0 bilanț în ultimele 6 starturi iar Smeltzer are 2-0 și 1.50 ERA acasă, ceea ce ar duce la un total de sub 4 run-uri dacă se respectă aceste cifre, cert este că există circumstanțe solide pentru Under aici. 4 din ultimele 5 jocuri ale gemenilor au avut acest deznodământ iar 9 din ultimele 11 jocuri ale celor din Baltimore s-au terminat în Under de asemenea.

Pont pariuri: Sub 10 run-uri asiatic

Miza: 10/10

Cota: 1.56

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici