Milwaukee Brewers vs Washington Nationals. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 22.05.2022

MLB

Cota: 1.88

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

22 Mai 2022 09:26 225 0
Logo Milwaukee Brewers Milwaukee Brewers
Logo Washington Nationals Washington Nationals
VS
21:10 22 Mai 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Milwaukee Brewers v Washington Nationals

Milwaukee Brewers închid seria cu Washington Nationals în această seară. Gazdele au dominat autoritar primele două jocuri ale seriei și se mențin în topul Ligii Naționale în timp ce oaspeții sunt în subsolul clasamentului. Pariul propus îl găsiți la finalul analizei. 

Milwaukee Brewers: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Brewers intrau în această serie după victoriile din deplasare cu Marlins, 2-1 la general și cea de acasă, 2-1 în fața celor de la Braves. Cu aceste două victorii în fața cetățenilor se mențin pe locul 2 în Liga Națională cu 26-14 bilanț,  la egalitate cu Padres și la 1.5 jocuri în spatele liderului Los Angeles Dodgers. 

Pentru gazde urmeaza 3 serii în deplasare totalizând 11 partide, 3 jocuri la Padres, 4 la Cardinals și tot 4 la la Cubs, urmând să găzduiască din nou Padres într-o serie de 4 jocuri și Phillies pentru 3 jocuri, așadar o perioadă dificilă în care vor afla dacă chiar merită să fie în topul clasamentului. 

Personalul de lansare din Milwaukee e pe locul 7 în ligă cu ERA 3.40 și al doilea cu 17 starturi de calitate. Acum îl vor trimite pe movilă pe Freddy Peralta pentru a începe, acesta are 3.53 ERA, 3-1 bilanț și un WHIP de 1.09. În 7 starturi adunate până în prezent acesta se laudă cu 48 de strikeout-uri și a oferit 12 walks în 35.2 reprize de lucru. 

Infracțiunea berarilor e a șasea în MLB cu o medie de 4.8 run-uri înscrise pe meci și pe locul 4 când vorbim de homerun-uri cu un total de 52. Tellez conduce echipa cu 32 de RBI-uri și alături de Renfroe și Adames conduc echipa cu câte 9 homerun-uri fiecare.

Washington Nationals: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Pe 1 mai cetățenii obțineau ultima victorie dintr-o serie, acel succes conturând succesul cu 2-1 la general în seria de la Giants. Au urmat serii pierdute cu Rockies,Angels, Mets, Astros și Marlins, toate cu 1-2 la general

Situația nu e deloc bună pentru oaspeți, aceștia se luptă să iasă din subsolul clasamentului și au bilanț 13-28. Ciudat e că în deplasare au obținut cele mai multe victorii, 8 mai exact, cedând 13 jocuri. Distanța până la primul loc în Liga Națională este de 14 jocuri deja. 

Washington are o ERA de 4.99 ca echipă, locul 28 în ligă la acest capitol și un WHIP uriaș de 1.49. Aaron Sanchez va începe pentru echipă pe movilă pentru a 6-a oară în acest sezon, el se laudă cu 2-3 bilanț și 7.94 ERA la care adaugă un WHIP de 1.68 . În 22.2 reprize de lucru are doar 12 strikeout-uri și a permis 12 plimbări. 

În ciuda faptului că sunt pe 5 în ligă cu o medie de batting de .248 aceștia marchează sub 4 run-uri pe meci, fiind pe locul 21 la acest capitol. Cetățenii au doar 26 de homerun-uri, fiind pe locul 28. Josh Bell cu o medie de bătaie de .309 și 22 de RBI-uri în timp ce Juan Soto se laudă cu cele mai multe homerun-uri, 8, însă are doar 11 RBI-uri în 40 de jocuri. 

Statistica meciurilor directe Milwaukee Brewers v Washington Nationals

Milwaukee s-a impus categoric în primele două partide, 7:0 respectiv 5:1. Înaintea acestei serii, gazdele aveau 5-1 în ultimele 6 jocuri împotriva cetățenilor.

Cote pentru Milwaukee Brewers v Washington Nationals

Brewers pornesc ca favoriți și în acest ultim meci al seriei iar Unibet oferă o cotă de 1.40 pentru o nouă victorie a lor. Pentru over 4.5 run-uri în contul gazdelor avem o cotă de 1.65 la aceeași casă de pariuri 

Milwaukee Brewers vs Washington Nationals Pont: Milwaukee Brewers -1.5 run-uri

Washington Nationals e genul de echipă care te încurcă când ți-e lumea mai dragă. Astăzi toate circumastele le sunt favorabile gazdelor, au câștigat clar primele două meciuri și au avantaj la toate capetele. Aaron Sanchez, pitcherul de start al oaspeților are 8.78 ERA în ultimele 3 jocuri, două dintre ele ducând la eșecuri la handicap pentru echipa sa, motiv pentru care mizăm pe o victorie clară a gazdelor la o cotă bună din oferta celor de la Unibet pariuri sportive. Paralta în schimb, pitcherul gazdelor, are 1.52 ERA cu 32 de strikeout-uri în ultimele 4 jocuri pentru berari iar în acest timp echipa sa a castigat toate aceste dispute. Washington rămâne cea mai slabă echipă de alergare din ligă.

Pont pariuri: Milwaukee Brewers -1.5 run-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.88

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

2

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici