1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. MLB »
  5. Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres

Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 12.10.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-10-11 15:01:00

Baseball - MLB

12 Octombrie 2022, 04:35

Los Angeles Dodgers

Los Angeles Dodgers

versus
San Diego Padres

San Diego Padres

1.93

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Los Angeles Dodgers v San Diego Padres

În această noapte începe seria din Dodgers Stadium acolo unde echipa locală, Los Angeles Dodgers găzduiește San Diego Padres. Se joacă după sistemul best of 5 în această fază a sferturilor de finală iar noi încercăm să găsim cel mai bun pariu în rândurile ce urmează. 

Los Angeles Dodgers: Forma echipei, știri și statistici

Dodgers au terminat sezonul regular cu o victorie 6:1 în fața celor de la Rockies, acasă, după ce pierduseră 3 jocuri la rând. Echipa e gata pentru bătăliile importante, au avut câteva zile de odihnă și ar trebui să vină cu un plan bine definit. 

Gazdele au terminat stagiunea cu 111-51 bilanț, la 22 de jocuri distanța în vârful diviziei fața de rivalii actuali. De mai bine de 100 de ani echipa nu mai reușise să treacă de pragul de 108 victorii în sezonul regular.

Julio Urias a fost desemnat pitcher de start în acest joc 1. El are 17-7 bilanț în acest sezon în 31 de starturi, 2.16 ERA și un WHIP de 0.96 plus 166 de strikeout-uri în 175 de reprize de lucru. El are 15 apariții contra Padres în carieră cu 6-1 bilanț, 2.19 ERA plus un WHIP de 0.98 și 58 strikeout-uri în 61.2 reprize. 

Dodgers au una dintre cele mai bune infracțiuni din MLB, jucători ce pot face diferența în orice moment și foarte multe arme pentru a înscrie. Betts, Bellinger, Turner sau Freeman sunt jucătorii care s-au evidențiat până acum și presiunea pe echipa oasepte va fi imensă. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 9 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

San Diego Padres: Forma echipei, știri și statistici

Padres a călătorit recent în New York pentru a susține seria din optimi cu Mets, seria adjudecată în jocul decisiv după un 6:0 categoric. Echipa are toate armele la dispoziție iar lotul actual poate emite pretenții la titlu, rămâne de văzut cum se vor descurca.

Deși s-a întărit enorm în august având una dintre cele mai răsunătoare campanii de achiziții, echipa a oscilat în evoluții de atunci până la sfârșitul sezonului. Bell, Soto sau Drury se numără printre numele noi care s-au alăturat lui Machado și Profar.

Mike Clevinger e programat să înceapă aici pentru Padres. El a lipsit în seria cu Mets așa că acum debutează în play-off în acest sezon. El intra în postsezon cu 22 de starturi în 23 de apariții având 7-7 bilanț cu 4.33 ERA și un WHIP de 1.198 plus 91 de strikeout-uri în 114.1 reprize de lucru. Totodată are 9.89 ERA în 3 apariții contra celor de la Dodgers cu 0-2 bilanț și un WHIP de 1.53

Rotația echipei pare destul de ușor de anticipat  începând cu jocurile 3 și poate 4, echipa se va baza pe Snell sau Musgrove, ordinea urmând să fie stabilită ulterior, însă știm că în jocul 2 Yu Darvish va fi pe movilă. 

Statistica meciurilor directe Los Angeles Dodgers v San Diego Padres

Cea mai recentă serie s-a jucat în San Diego la sfârșitul lunii septembrie, Dodgers s-a impus cu 2-1 la general. 

13-5 la general are Los Angeles în meciurile din sezonul regular. 

Cote pentru Los Angeles Dodgers v San Diego Padres

1.45 oferă Betano pariuri sportive pentru un eventual succes al gazdelor aici, cotă recomandată de altfel. Și under 7.5 run-uri la cotă 1.83 merită atenție ținând cont de pitcherii de start dar și de miza imensă. 

Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres Pont: Los Angeles Dodgers -1.5 run-uri

Los Angeles i-a dominat pe Padres în ultimele două sezoane având câștig de cauză în ultimele 9 jocuri din 2021 și 14 victorii din 19 posibile în 2022. Urias a fost uriaș pentru gazde în acest sezon având prioritate în fața lui Kershaw, care va începe în jocul 2 împotriva lui Yu Darvish, un duel indirect bineînțeles. Pe lângă bilanțul favorabil din ultimii doi ani dar și din sezonul regular, Dodgers au câștigat clar împotriva lui Clevinger, ținându-l pe acesta la ERA aproape de 10 în jocurile directe cu echipele la care a activat. Mai mult de atât gazdele au avut suficient timp de odihnă și ar trebui să înceapă seria cu dreptul. Los Angeles a câștigat 49 din ultimele 68 de jocuri în deschiderea unei serii, fiind prima în MLB la run-uri marcate și OPS, fața de locul 15 la run-uri și 13 la OPS ocupat de Padres. Cota vine din oferta celor de la Betano pariuri sportive.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici