Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 03.07.2022

MLB

Cota: 2.12

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

03 Iul 2022 11:49 252 0
Logo Los Angeles Dodgers Los Angeles Dodgers
Logo San Diego Padres San Diego Padres
VS
23:10 03 Iulie 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Los Angeles Dodgers v San Diego Padres

Nu lipsește din meniul de azi din MLB meciul cel mai tare al zilei, Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres. Padres încearcă să câștige acest joc 4 după eșecurile anterioare însă Dodgers îl trimit pe Kershaw pe movilă în încercarea de a trimite oaspeții cu coada între picioare înapoi în San Diego. Pariul propus îl găsiți la finalul analizei. 

Los Angeles Dodgers: Forma echipei, știri și statistici

V V V V Î

Dodgers au revenit nu demult pe primul loc în Liga Națională. A fost o perioadă mai puțin bună la sfârșitul lunii trecute coroborată cu evoluții excelente pentru Mets, cei care au fost în fotoliul de lider pentru câteva etape. Acum gazdele au 1.5 jocuri peste Mets și 4.5 jocuri peste rivalii din divizie, Padres.

Uzura începe să lase urme pe lotul gazdelor, aceștia au foarte mulți jucători în infirmerie dar cel mai mult așteaptă revenirea lui Mookie Betts, cel care era în pole-position acum câteva săptămâni pentru titlul de MVP-UL sezonului. Acesta a rămas în continuare liderul echipei la homerun-uri cu un total de 17.

Dodgers e echipa care marchează cele mai multe run-uri în MLB. Dacă aceștia pun devreme avantaj pe tabelă e foarte greu să mai întorci soarta meciului. Gazdele au .252 procentaj la bătaie și în ciuda numeroaselor absențe încă au pe platou jucători precum Freeman, Turner, Muncy sau Bellinger. 

Pe movilă Clayton Kershaw își va ocupa poziția. Acesta este probabil un jucător de top 3 în Majors în acest moment pe care vrei să îl ai atunci când adversarul e unul puternic. Experiența acestuia dar și cifrele lui sperie orice batter advers, mulți știu de ce este capabil Kershaw și ce gamă variată de aruncări poate etala. 2.94 este ERA lui Clayton, 5-2 bilanț și 51 de strikeout-uri în 49 de reprize de lucru. Doar 43 de hit-uri a permis acesta și a acordat doar 11 plimbări, un walk la 5 meciuri în medie, fantastic.

San Diego Padres: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î V Î

San Diego Padres rămâne o echipă periculoasă iar odată cu revenirea lui Tatis Jr vom vedea adevăratul potențial al acestei echipe. Momentan oaspeții se bucură de un sezon peste așteptări în circumstanțele actuale, au 46-34 bilanț iar deplasările le-au adus suficiente satisfacții, câștigând 25 din cele 43 de jocuri departe de casă. 

Padres au produs puține probleme în ofensivă în această serie iar pentru a câștiga în fața echipelor de calibrul celor de la Dodgers ai nevoie de mult mai mult pe plan ofensiv. Apărarea nu a reușit să își facă treaba împotriva celor din Los Angeles până acum. Personalul de pitching a fost cel care a obținut cele mai multe din victoriile echipei de până acum.

Oaspeții au de gând să îl trimită pe movilă pe începătorul MacKenzie Gore cu această ocazie. Acesta a fost unul dintre pilonii de bază ai echipei având 4-3 bilanț în 12 apariții dintre care 11 starturi. Se laudă cu o ERA de 3.34 la care adaugă 65 de strikeout-uri și a oferit 28 de plimbări și 51 de hit-uri în cele 59.1 reprize de lucru. 

Gore va avea viață grea în Dodger Stadium, rivalii sunt pregătiți să ii ureze un bun venit pe măsură și rămâne de văzut cât va rezista presiunii tânărul din tabăra oaspeților. Lucrurile se complică și mai mult când conștientizezi că pe movilă pentru gazde e Kershaw, cel care a fost titular în eșecul 2:10 al oaspeților de azi în jocul 3 al seriei din aprilie.

Statistica meciurilor directe Los Angeles Dodgers v San Diego Padres

Dodgers a câștigat fără drept de apel primele trei jocuri ale seriei, 3:1, 5:1 respectiv 7:2.

Los Angeles s-a impus și în startul sezonului în San Diego cu 2-1 la general după două victorii la fel de concludente, 10:2 și 6:1.

Cote pentru Los Angeles Dodgers v San Diego Padres

1.55 oferă Unibet pentru un eventual succes al gazdelor aici, cotă recomandată de altfel. Există multă calitate pe movilă, atât la start cât și la bullpen iar under-ul primește credit azi în ciuda ofensivelor, gazdele sunt fără Mookie Betts iar Padres încă așteaptă revenirea lui Fernando Tatis Jr 

Los Angeles Dodgers vs San Diego Padres Pont: Los Angeles Dodgers -1.5 run-uri

Există motive suficiente pentru a merge pe mâna gazdelor aici și pe o nouă victorie la handicap pentru ei. După ce am văzut în primele 3 jocuri ale seriei e clar că ofensiva celor de la Padres suferă iar cu Clayton Kershaw pe movilă gazdele au un avantaj important. Kershaw e unul dintre cei mai buni pitcheri din ligă, experiența sa dar și cifrele îl recomandă în duelul direct cu Gore iar dacă Dodgers deschid balul ma aștept ca Padres să nu mai întoarcă soarta meciului. Los Angeles înregistrează cele mai multe runde marcate pe meci și cele mai multe RBI-uri din Majors. Dodgers au fost productivi pe tot parcursul seriei, au găsit constant lovituri și în spatele unei evoluții notabile a lui Kershaw cred că vor încheia această serie cu o nouă victorie.

Pont pariuri: Los Angeles Dodgers -1.5 run-uri

Miza: 10/10

Cota: 2.12

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici