1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. MLB »
  5. Houston Astros vs Chicago White Sox

Houston Astros vs Chicago White Sox. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 18.06.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-06-18 08:45:00

Baseball - MLB

18 Iunie 2022, 23:10

Houston Astros

Houston Astros

versus
Chicago White Sox

Chicago White Sox

1.95

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Houston Astros v Chicago White Sox

Houston Astros e gazdă cu Chicago White Sox în această serie de weekend care cuprinde 3 jocuri. Acesta e jocul 2 iar noi venim cu o predicție pe care o aflați la finalul analizei. 

Houston Astros: Forma echipei, știri și statistici

Astros intrau în această serie cu moralul ridicat după succesul 2-1 din Texas, cu Rangers. Acolo au revenit după ce ai cedat primul joc iar în disputa de ieri au fost dominați, bifând 5 homerun-uri. 

Pentru ei urmează încă un meci cu White Sox, duminică noapte, ca mai apoi să încheie luna în compania celor mai bune formații din ligă în acest moment, ambele din New York,  Mets și Yankees. 

Așadar urmează două săptămâni de foc pentru gazde care vor încerca să câștige ambele jocuri cu Chicago pentru a avea un moral cât mai ridicat. Astros sunt pe 2 în Liga Americană la 8 jocuri în spatele liderului Yankees, cu 40-24 bilanț dintre care 17-10 în propria arenă.

Yordan Alvarez este cel mai bun jucător al echipei pe platou, acesta are o medie la lovire de .312, 64 de hit-uri, 45 de RBI-uri și 17 homerun-uri. Kyle Tucker îl secondează cu 39 de RBI-uri și 12 homerun-uri. 

Veteranul Justin Verlander urcă pe movilă pentru gazde. Acesta a revenit mai determinat ca niciodată în acest sezon după 2 ani în care aproape nu a jucat iar cifrele sale sunt impresionante fără doar și poate. 1.94 ERA,  8-2 bilanț și 78 de strikeout-uri până acum, el fiind cel mai bun din echipă la ERA,  lovituri permise, victorii și reprize de lucru. 

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Chicago White Sox : Forma echipei, știri și statistici

Pe măsură ce ne apropiem de mijlocul sezonului cei din Chicago reușesc în bună măsură să se mențină pe linia de plutire în pofida numeroaselor accidentări. În acest moment sunt pe 3 în Divizia AL Central cu 30-32 bilanț dintre care 17-15 în deplasare. Ei sunt la 5 jocuri în spatele celor de la Minnesota în divizie și la 3.5 jocuri sub ocupanta locului 2, Cleveland Guardians. 

 White Sox intrau în această serie foarte determinați după ce au măturat seria cu Detroit Tigers în deplasare, câștigând la pas toate cele 3 jocuri, astfel victoriile lor au fost la minim 4 run-uri diferență. Pentru ei urmează 7 meciuri acasă săptămâna viitoare, 3 cu Toronto Blue Jays și 4 cu Baltimore Orioles. 

Revenirea lui Lance Lynn ar putea conta enorm de mult pentru compartimentul de pitching. Chiar daca acesta a renunțat la 10 lovituri în cele 4.1 reprize de lucru în primul start după întoarcerea pe movilă, el poate aduce multe plusuri pe măsură ce prinde meciuri și își revine complet. Recent Michael Kopech s-a accidentat însă e așteptat să înceapă în bullpen în acest weekend, rămâne de văzut dacă va putea arunca. 

Luis Robert are o medie de .283 la lovire, fiind cel mai bun din echipă la acest capitol. Jose Abreu se laudă cu 9 homerun-uri l, 30 de RBI-uri și 61 de lovituri și un procentaj la bază de .372, fiind cel mai bun jucător de pe platou pentru echipă. 

Johnny Cueto va începe cu această ocazie pe movilă pentru oaspeți. Acesta se laudă cu 3.53 ERA, 0-3 bilanț și 28 de strikeout-uri. Sunt 10 zile de la ultimul său start, atunci echipa pierdea 1:4 cu Dodgers. 

Statistica meciurilor directe Houston Astros v Chicago White Sox

Houston a deschis seria cu un succes categoric, 13:3.

Aceasta e prima serie din actuala stagiune între cele două formații. 

Cote pentru Houston Astros v Chicago White Sox

1.42 oferă Unibet pentru un eventual succes al gazdelor, cotă recomandată de altfel. Și under-ul merită atenție, pentru a nu fi depășit pragul de 8.5 run-uri găsim cotă 1.76 la aceeași agenție 

Houston Astros vs Chicago White Sox Pont: Houston Astros -1.5 run-uri

Ținând cont de multiplele probleme de lot cu care se confruntă cei din Chicago și privind cifrele celor doi pitcheri, înclin balanța spre gazde și mizez pe o victorie a lor, la handicap, la o cotă selectată din oferta celor de la Unibet pariuri sportive. Verlander are un sezon fabulos și cea mai buna ERA din ultimii 5 ani, 1.94 mai exact. Echipa a câștigat 9 din cele 12 meciuri când acesta aruncat. Cueto nu e la fel de constant, a permis mai multe lovituri iar jucători precum Alvarez și Tucker ar trebui să îl taxeze. Astros au 16-6 în ultimele jocuri și caută să mențină acest trend, plus că au 14 victorii acasă în ultimele 17 meciuri cu White Sox.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+99.44
Câștigate
45
Pierdute
21
2
Curry
+79.67
Câștigate
17
Pierdute
8
3
Baicu Marius
+52.1
Câștigate
6
Pierdute
3

Cele mai recente avancronici