Colorado Rockies vs Arizona Diamondbacks. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 03.07.2022

MLB

Cota: 1.64

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

02 Iul 2022 11:04 261 0
Logo Colorado Rockies Colorado Rockies
Logo Arizona Diamondbacks Arizona Diamondbacks
VS
04:10 03 Iulie 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Colorado Rockies v Arizona Diamondbacks

Ultimul meci al nopții din programul MLB ne duce în Denver acolo unde Colorado Rockies joacă meciul 2 al seriei cu Arizona Diamondbacks. Venim cu un pariu de la acest duel pe care îl găsiți la finalul analizei. 

Colorado Rockies: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V V Î

Colorado a pierdut al doilea joc consecutiv odată cu eșecul din primul joc al seriei, 3:9. Gazdele au ajuns astfel să aibă un bilanț de 33-44 și sunt acum pe locul 11 în Liga Americană la două jocuri în spatele actualilor adversari. În meciurile de acasă au procentaj de .500 , 21-21 bilanț. 

Pentru ei urmează încă un joc cu DiamondBacks mâine seară apoi vor juca toată săptămâna următoare pe drum, 3 jocuri în Los Angeles cu Dodgers apoi merg în Arizona pentru o serie de 4 jocuri cu aceeași echipă, DiamondBacks. 

Rockies sunt la 14.5 jocuri în spatele liderului Los Angeles Dodgers, echipă pe care au învins-o recent cu 2-1 la general. Echipa stă bine din punct de vedere ofensiv, marchează 4.47 run-uri pe meci, locul 13 la acest capitol în Majors și au o medie de batting de .261, fiind în topul ligii. Aceștia ajung constant la bază însă se chinuie să lege mai multe lovituri în aceeași repriză. Totodată ei au 0.92 homerun-uri înscrise pe meci, locul 22 la acest capitol. La baze furate stau și mai rău, penultimul loc în ligă cu doar 14 baze furate. Infracțiunea din Colorado o conduce CJ Cron, acesta are 17 homerun-uri și 56 de RBI-uri în prezent.

Pe movilă echipa e un dezastru putem spune, permit 4.9 run-uri pe meci și au un rating WHIP combinat de 1.43, locul 27 atât la run-uri permise cât și la rating WHIP.  Rockies e cea mai neglijentă echipă din ligă, permițând deja 58 de erori. Totuși nu lansarea a fost principala probleme, au înregistrat 32 de starturi de calitate, locul 7 în ligă la acest capitol, dar apelează mult prea repede la bullpen. 

Potrivit datelor furnizate până acum, Austin Gomber va începe pe movilă cu această ocazie. Acesta a fost bombardat în ultimele două starturi, fiind înlocuit înaintea de repriza a treia în fiecare joc. Are în prezent 3-7 bilanț, o ERA de 6.55 și un rating WHIP de 1.49. În 67.1 reprize de lucru a adunat 52 de strikeout-uri, a permis 78 de hit-uri și 11 homerun-uri. 

Arizona Diamondbacks: Forma echipei, știri și statistici

V Î V V Î

Arizona intra în această serie după ce a terminat la egalitate, 1-1, seria cu Padres. Au reușit în primul meci o victorie clară datorită celor 3 homerun-uri, au avut 4 baze duble atinse și una triplă plus un procentaj de .289 la batting. Ei sunt pe 10 în Liga Americană, 35-42 bilanț dintre care 16-20 în deplasare. 

Înaintea seriei de weekend de săptămână viitoare, în care vor juca acasă chiar cu Rockies o serie de 4 jocuri, aceștia întâlnesc Giants, tot în fața fanilor, într-o serie de 3 partide.

DiamondBacks nu au începutul de sezon la care au visat însă spera în continuare la post-sezon, mai ales că nu am ajuns încă la jumătatea sezonului. Pe platou echipa adună 4.05 run-uri pe meci, locul 23 în ligă și au o medie la bătaie de .215, penultimul loc în ligă. Pe lângă aceste cifre modeste ei au un punct forte, homerun-urile, fiind pe locul 12 în ligă cu 1.15 în medie. Au furat 29 de baze până acum, fiind pe locul 23. Christian Walker a fost scânteia din echipă până acum, acesta a adunat 19 homerun-uri fiind implicat în alte 39 de run-uri. 

Oaspeții permit 4.31 runde pe meci, locul 23 la acest capitol și au un rating WHIP combinat de 1.33, locul 22 în ligă. Totodată au 20 de starturi de calitate, fiind pe locul 23 în Majors la acest capitol. Ca și adversarii lor au o problemă destul de mare, apelează mult prea devreme la bullpen și fac foarte multe erori, sunt pe locul 24 în ligă cu 51 de erori. 

Dallas Keuchel va primi startul pe movilă cu această ocazie. După un singur meci în Arizona, acesta are 8.31 ERA, 0-0 bilanț și un WHIP uriaș de 2.08. Înaintea să ajungă aici a înregistrat 8 starturi cu White Sox, având 2-5 bilanț, 7.88 ERA și un WHIP de 2.18. În primul său start a aruncat în 4.1 reprize permițând 4 run-uri. 

Statistica meciurilor directe Colorado Rockies v Arizona Diamondbacks

Arizona s-a impus cu 9:3 în primul joc al seriei.

Cu aproape 2 luni în urma am avut o serie de 3 jocuri în Arizona câștigată de DiamondBacks cu 2-1 la general.

Cote pentru Colorado Rockies v Arizona Diamondbacks

Colorado pornește ușor ca favorită iar Unibet oferă o cotă de 1.71 pentru o eventuală victorie a lor. Avem doi pitcheri modești la start așa că over-ul merită atenție iar gazdele au șansa să treacă de pragul de 6.5 run-uri cotat cu 2.02 la Unibet 

Colorado Rockies vs Arizona Diamondbacks Pont: Peste 11 run-uri asiatic

Dacă e să alegem o câștigătoare putem merge pe mâna gazdelor care au avut evoluții bune acasă în acest sezon. Datorită pitcherilor de start vom merge pe minim 12 run-uri marcate iar în cazul în care totul va fi de 11 vom avea miza returnată, opțiunea fiind selectată din oferta Unibet pariuri sportive. Colorado ar trebui să fie on fire în ofensivă împotriva lui Keuchel, care a permis cu ușurință oponenților să ajungă la baze, cu o ERA în jurul valorii de 8, adica 8 run-uri permise în medie, acesta va fi luat tare încă din start. Nici pitcherul gazdelor, Gomber, nu are cifre de temut, permițând 6.55 run-uri pe joc, astfel ofensivele ar trebui să se distreze. Ambele echipe sunt în topul ligii la erori produse dar Colorado are cea mai bună medie de batting și poate face diferența în aceste circumstanțe. Over-ul e cea mai indicată opțiune aici.

Pont pariuri: Peste 11 run-uri asiatic

Miza: 7/10

Cota: 1.64

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici