Cleveland Guardians vs New York Yankees. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 02.07,2022

MLB

Cota: 1.81

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

01 Iul 2022 09:57 285 0
Logo Cleveland Guardians Cleveland Guardians
Logo New York Yankees New York Yankees
VS
02:10 02 Iulie 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Cleveland Guardians v New York Yankees

În Progressive Field din Cleveland ajung cei de la New York Yankees pentru seria de weekend care cuprinde 3 meciuri. Guardians vor avea o serie infernală împotriva celei mai tari echipe din ligă în acest moment. Pariul propus pentru acest prim joc îl găsiți la finalul analizei. 

Cleveland Guardians: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V Î

Cleveland se menține pe locul 6 în Liga Americană, ultimul loc ce oferă un wild card pentru post-sezon. Gazdele au câștigat recent seria cu Twins, au pierdut clar jocurile 1 și 3, 1:11 respectiv 0:6 însă cu victoria din jocul 2 au reușit să întoarcă soarta acestei serii, impunându-se 3-2 la general. 

Gardienii au până acum un parcurs conform așteptărilor, aceștia au un lot bun, cu potențial, și vânează bineînțeles locurile fruntașe ale ligii, dorind cu tot dinadinsul să ajungă în post-sezon. Acasă au 19-15 bilanț. Pentru ei urmează o săptămână care cuprinde 4 jocuri în Detroit și 3 în Kansas, așadar revin acasă după weekend-ul viitor pentru a găzdui pe cei de la Chicago White Sox. 

Gazdele lovesc .247 ca medie la bataie, ceea ce îi clasează pe locul 10 în ligă. Jose Ramirez și Amed Rosario conduc echipa cu câte 79 de lovituri în timp ce Ramirez are 16 homerun-uri și 63 de run-uri marcate.

Personalul de pitching este pe 13 în ligă cu o ERA de 3.86. Aaron Civale e programat să înceapă pe movilă pentru gazde cu această ocazie. Dreptaciul se laudă cu 2-4 bilanț, 7.20 ERA și un total de 39 de strikeout-uri. În ultimul start al său echipa a pierdut 3:8 cu Boston iar el a permis 3 run-uri și 8 lovituri, plus 3 plimbări. Din 9 starturi în acest sezon el a aruncat mai mult de 5 reprize doar în două rânduri. 

New York Yankees: Forma echipei, știri și statistici

Î V V V V

Dacă între timp rivalii din oraș, cei de la Mets, au lăsat-o mai moale, Yankees continuă marșul spre dominarea Majors. Au ajuns la 56-21 bilanț și sunt la 7 jocuri peste Houston Astros în Liga Americană. În deplasare au cel mai bun procentaj cu 22-12 bilanț. 

Yankees au pierdut la Astros jocul recent cu 1:2 și vor încheia săptămâna cu această serie de 3 jocuri în Cleveland. Urmează pentru ei alte călătorii, două jocuri în Pittsburgh cu Pirates și 4 în Boston cu Red Sox, abia apoi se întorc acasă pentru seria cu Reds.

Oaspeții au avut o serie de 11 victorii la rând de la sfârșitul lui aprilie până la începutul lunii mai iar de atunci au mai înregistrat câteva serii verzi, inclusiv una de 9 victorii la mijlocul lunii trecute.

Ofensiva încă nu e la capacitate maxima deorece lovesc .239 ca procentaj însă eficiența e la cote maxime aproape. Aaron Judge conduce echipa cu 29 de homerun-uri și liga totodată, la acest capitol, mai adaugă și 82 de lovituri. Rizzo și Stanton au și ei 39 de homerun-uri împreună iar ei alcătuiesc un Big 3 de temut, cel mai bun din ligă în acest moment. 

Oaspeții conduc liga cu o ERA de 2.93. Acum au de gând să îl trimită pe movilă pe Gerrit Cole care înregistrează 6-2 bilanț și 2.99 ERA alături de 111 strikeout-uri. Cole a permis doar două runde în ultimele sale 20.1 reprize de lucru, având 27 de strikeout-uri în acest timp iar WHIP-ul lui este excelent, 1.01.

Statistica meciurilor directe Cleveland Guardians v New York Yankees

În ultima parte a lunii aprilie, în New York, am avut o serie de 3 jocuri între cele două echipe, Yankees s-au impus în toate.

Cote pentru Cleveland Guardians v New York Yankees

La Unibet găsim cotă de 1.50 pentru o victorie a oaspeților, cotă recomandată de altfel. Yankees sunt în topul ligii când vine vorba de run-uri marcate, 384 de runde în 77 de jocuri, aproape 5 pe meci, astfel over 4.5 run-uri în contul lor la cotă 1.78 la Unibet poate fi altă alegere bună. 

Cleveland Guardians vs New York Yankees Pont: New York Yankees-1.5 run-uri

Cotele ar fi fost mai echilibrate dacă gazdele aveau de gând să trimită un pitcher mai solid pe movilă, cu cifre mai bune mai exact. Astfel mizăm pe mâna oaspeților și pe o victorie la handicap în aceste condiții. Yankees au cel mai bun personal de pitching din ligă iar Cole a jucat excelent în ultimele 20 de reprize, teoretic ar trebui să potolească ofensiva gazdelor pe cât mai mult cu putință. Totodată cei din New York marchează aproape 5 run-uri pe meci iar Civale are ERA 7.20, astfel vizitatorii ar trebui să înceapă tare, cu run-uri marcate încă din primele două sau trei runde, pentru a profita la maxim de această oportunitate. Yankees au câștigat două din ultimele 3 starturi ale lui Cole însă cu Astros ofensiva a fost moartă, dar cifrele lui Cole au fost aproape impecabile. Guardians au pierdut 5 din ultimele 8 jocuri de acasă în timp ce cei New York au castigat 5 din ultimele 8 deplasări.

Pont pariuri: New York Yankees-1.5 run-uri

Miza: 10/10

Cota: 1.81

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Anulat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici