Cincinnati Reds vs Atlanta Braves. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 03.07.2022

MLB

Cota: 1.79

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

03 Iul 2022 09:53 256 0
Logo Cincinnati Reds Cincinnati Reds
Logo Atlanta Braves Atlanta Braves
VS
20:40 03 Iulie 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Cincinnati Reds v Atlanta Braves

Rămânem în Ohio pentru a prefața ultimul meci al seriei dintre Cincinnati Reds și Atlanta Braves. Oaspeții s-au impus în primele două jocuri din Great American Ball Park și caută o nouă victorie. Pronosticul pentru acest joc îl găsiți la finalul analizei. 

Cincinnati Reds: Forma echipei, știri și statistici

Î Î Î Î V

Reds continuă să adune înfrângeri și se pare că au revenit la forma din startul sezonului. Aceștia au avut un început horror pe care nu vor să și-l amintească, au pierdut 22 din primele 25 de jocuri ale acestei campanii. S-au redresat în luna mai însă la momentul actual au cel mai slab record din Liga Națională și al doilea cel mai slab din Majors.

Au intrat în această serie după două eșecuri usturătoare la Chicago în compania celor de la Cubs și nu au reușit nimic notabil în ofensivă până acum în primele două jocuri cu Braves. Pentru ei urmează o săptămână grea, cu 8 jocuri, toate acasă ce-i drept, însă sunt cam multe jocuri. Astfel întâlnesc Mets în 3 rânduri, două jocuri cu Pittsburgh și seria din weekendul viitor care cuprinde 3 partide cu Tampa Bay Rays. 

Ofensiva a funcționat binișor, evoluții decente și momentan au o medie de lovire de .242, locul 15 la general. Brandon Drury are 68 de lovituri inclusiv 16 homerun-uri iar Farmer și Pham îl urmează cu câte 66 respectiv 64 de lovituri. 

Pe movilă au de gând să îl trimită pe Luis Castillo, pitcher cu cifre bune în puținele reprize în care a aruncat, el ratând startul sezonului fiind accidentat. El se laudă cu 3-4 bilanț, 3.32 ERA și 60 de strikeout-uri. În ultimul start echipa sa a câștigat 5:3 cu Chicago Cubs, el nu a permis vreun run în cele 6 reprize de lucru, doar 5 hit-uri și 3 plimbări. 

Atlanta Braves: Forma echipei, știri și statistici

V V Î V V

Atlanta nu a avut un început de sezon conform așteptărilor, a pierdut 27 din primele 50 de jocuri și erau îngrijorați cu privire la ce urmează. În iunie au prins o serie de 14 victorii la rând iar de atunci continuă să fie constanți, reducând avansul celor de la Mets și fiind pregătiți să lupte pentru șefia Diviziei AL Est. Acum sunt la 2.5 jocuri în spatele rivalilor din New York și pe 3 în Liga Americană la 4 jocuri în spatele liderului Dodgers. 

Braves au 22-16 bilanț în jocurile din deplasare însă forma lor e uimitoare, câștigând 13 din ultimele 16 jocuri departe de casă. Pentru ei urmează o serie dificilă care cuprinde 4 jocuri cu Cardinals apoi în weekendul următor au 3 meciuri cu Washington, ambele serii fiind în propria arenă. 

Ofensiva a fost punctul forte al echipei, locul 11 în Majors cu o medie de .248 la lovire. Dansby Swanson e cel mai bun om al echipei cu o medie de .300 la bătaie, 88 de hit-uri și 46 de RBI-uri. Austin Riley și Matt Olson ies și ei în evidență cu câte 77 respectiv 75 de hit-uri. 

Charlie Morton e anunțat titular pe movilă pentru Braves cu această ocazie. În prezent are 4-3 bilanț, 4.73 ERA și 91 de strikeout-uri. Acesta a avut o lună iunie notabilă, 3.52 ERA și un WHIP excelent de 1.04 în 5 apariții. 

Statistica meciurilor directe Cincinnati Reds v Atlanta Braves

Braves a câștigat cu 9:1 meciul inaugural apoi a urmat o nouă victorie pentru ei, 4:1.

Seria din prima parte a lunii aprilie a fost împărțită de cele două echipe, 2-2 la general în jocurile din Truist Park.

Cote pentru Cincinnati Reds v Atlanta Braves

Braves sunt favoriți și în acest meci iar Unibet oferă o cotă de 1.64 pentru un succes al lor. Și over-ul merită atenție în condițiile în care acesta a fost înregistrat în 8 din ultimele 11 deplasări ale celor din Atlanta și în 5 din ultimele 6 jocuri ale gazdelor, astfel pentru peste 8.5 run-uri găsim cotă 1.81 la Unibet 

Cincinnati Reds vs Atlanta Braves Pont: Atlanta Braves -1 run-uri asiatic

Cincinnati Reds este echipa cea mai slabă din Liga Națională și dispune de cel mai modest personal de pitching din Majors, cu o ERA a echipei de 5.56. E drept că Castillo vine după un ultim start solid dar și Morton a avut o lună iunie excelentă, așadar cumva la capitolul acesta există un echilibru. Ofensivele au facut diferența și mă aștept ca acest lucru să fie decisiv și astăzi, astfel mizez pe o victorie la handicap a oaspeților iar dacă aceasta va veni la limită vom avea miza returnată. Cincinnati se îndreaptă spre cel mai slab record din MLB în timp ce Braves vânează locul 1 în Liga Națională. Braves au câștigat 13 din ultimele 16 deplasări pe când Reds au ajuns la 10 înfrângeri consecutive acasă, așadar suficiente motive pentru a merge pe mâna vizitatorilor.

Pont pariuri: Atlanta Braves -1 run-uri asiatic

Miza: 10/10

Cota: 1.79

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Pierdut

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

11

Castigate:

5

Pierdute:

5

Anulate:

0

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici