1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. MLB »
  5. Cincinnati Reds vs Atlanta Braves

Cincinnati Reds vs Atlanta Braves. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 02.07.2022

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2022-07-01 09:02:00

Baseball - MLB

02 Iulie 2022, 01:40

Cincinnati Reds

Cincinnati Reds

versus
Atlanta Braves

Atlanta Braves

1.67

Cele mai bune cote:

Unibet
L1160657W000330
Pariază acum la Unibet

Analiză și informații pentru Cincinnati Reds v Atlanta Braves

Mergem în Ohio, în Great American Ball Park, acolo unde gazdele din Cincinnati încep seria de wekeend împotriva celor de la Atlanta Braves. Acesta este primul joc iar noi am pregătit deja un pariu pe care îl găsiți la finalul analizei. 

Cincinnati Reds: Forma echipei, știri și statistici

Cincinnati vine după seria recent închinată în Chicago în compania celor de la Cubs. După o victorie în primul joc, 5:3, au urmat două eșecuri categorice pentru echipa gazda, 3:8 respectiv 7:15. Astfel după 75 de jocuri Reds rămâne cu cel mai slab record din Liga Națională, 26-49, în timp ce în partidele de acasă au procentaj puțin mai slab, 12-23.

Cei din Cincinnati rămân acasă pentru a începe săptămâna în compania celor de la New York Mets într-o serie de 3 jocuri, apoi primesc replica celor din Pittsburgh într-o serie de două jocuri și weekend-ul următor vin aici cei din Tampa Bay pentru o serie de 3 meciuri, așadar va fi o săptămână în fața propriilor fani. 

Personalul de pitching e predispus la homerun-uri în această perioadă, renunțând la un număr prea mare. În ultimul joc cu Chicago Cubs au permis 23 de lovituri și 4 homerun-uri iar cu aceste cifre nu poți emite pretenții la victorie chiar dacă ai avea cea mai tare echipa la lovire. 

Reconstrucția echipei ar trebui să înceapă de la staff-ul de lansare, aici e marea problemă a echipei mai ales ca sunt ultimii la capitolul ERA, bullpen-ul de asemenea e pe ultimul loc în ligă și totodată permit cele mai multe homerun-uri. 

Hunter Greene și Nick Lodolo au fost deja adăugați personalului de pitching fiind văzuți ca fiind foarte talentați. Greene pare că a prins rădăcini în echipa și va avea mai multe oportunități în timp ce Lodolo mai are nevoie de ceva ajustări pentru a nu se face de rușine. 

Cu această ocazie gazdele au de gând să înceapă pe movilă cu Mike Minor. Stângaciul are 1-4 bilanț, o ERA imensă de 7.71 și doar 20 de strikeout-uri în 25.2 reprize de lucru.

Telegram PariuriX
cu Dan Bara
Super premii pe grupul de Telegram PariuriX! 11 luni pe profit din 12 pe 2021. Și avem profit sănătos și după primele 5 luni din 2022. Vă așteptăm să câștigăm împreună. Totul GRATUIT
PARIAZĂ ACUM
Se aplică T&C

Atlanta Braves: Forma echipei, știri și statistici

Atlanta se menține în top 4 în Liga Națională și a avut o lună iunie aproape perfectă, câștigând cam tot ce era de câștigat și pe alocuri a arătat rare slăbiciuni. Așadar au 44-34 bilanț, sunt la 4 jocuri în spatele liderului Dodgers,  3.5 jocuri de Mets și 1.5 jocuri de Padres, ocupanta locului 3.

În deplasare nu au rupt gura târgului însă au bilanț pozitiv, 20-16 și au câștigat 11 din ultimele 14 jocuri departe de casă. Pentru ei urmează o săptămână în care vor juca în fața propriilor suporteri, 4 meciuri cu Cardinals și 3 cu Washington Nationals. 

După cum aminteam, luna iunie a fost fantastică pentru Braves și mai mult ca sigur vor să continue ce au început acum 30 de zile, au adunat peste 20 de victorii, au marcat aproape 6 run-uri pe meci și peste 50 de homerun-uri în această perioadă. Oaspeții par pregătiți acum să lupte cu rivalii de la Mets pentru primul loc în divizie.

Atlanta și-a egalat recordul de 21 de victorii pentru luna iunie. Braves au avut .267 procentaj la lovire în iunie, 52 de homerun-uri mai exact și 5.9 run-uri marcate pe meci la care adaugă un OPS de .831. Dansby Swanson a fost on fire cu .339 procentaj la lovire, 7 homerun-uri și. 978 OPS. 

Pe movilă oaspeții au de gând să îl trimită pe Max Fried, acesta are 7-2 bilanț,  2.77 ERA și 92 de strikeout-uri. Luna trecută a avut 2-0 bilanț în 5 apariții, 2.16 ERA și un WHIP fabulos de 0.96. Stângaciul nu a pierdut vreun start din 14 aprilie de la meciul cu Nationals. 

Statistica meciurilor directe Cincinnati Reds v Atlanta Braves

În prima parte a lunii aprilie am avut o serie de 4 jocuri între cele două formații, jucată în Atlanta și încheiată la egalitate, 2-2 la general. 

Cote pentru Cincinnati Reds v Atlanta Braves

Braves încep ca mare favorită în acest prim joc iar cota de 1.41 oferită de Unibet pentru un eventual succes al lor e de luat în calcul. Mai intră pe radarul nostru și pragul de 5.5 run-uri al oaspeților, unul care are șanse mari să fie depășit ținând cont de forma echipei vizitatoare și de cifrele modeste ale pitcherului de start al gazdelor 

Cincinnati Reds vs Atlanta Braves Pont: Atlanta Braves -1.5 run-uri

Nu avem încotro în acest joc decât să mergem pe mâna oaspeților care sunt pe val și care au de partea lor toate atuurile pentru a începe seria din Cincinnati cu un succes categoric. Mizăm astfel pe o victorie la handicap a oaspeților la o cotă selectată din oferta celor de la Unibet pariuri sportive. Fried nu a pierdut vreun start din aprilie și ar trebui să țină în frâu ofensiva gazdelor în timp ce Minor va fi predispus în fața personalului de lovire al oaspeților care au avut 52 de homerun-uri luna trecută. Așadar ne așteptăm la câteva homerun-uri din partea celor de la Braves și la o victorie fără emoții a acestora, mai ales că echipele se îndreptă în direcții diferite în acest moment. Atlanta are 21-5 bilanț în cele mai recente 26 de jocuri în timp ce Reds au 3-9 în cele mai recente 12 jocuri.

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+152.88
Câștigate
41
Pierdute
13
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

Cele mai recente avancronici