Boston Red Sox vs Seattle Mariners. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 22.05.2022

MLB

Cota: 1.67

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

21 Mai 2022 09:59 212 0
Logo Boston Red Sox Boston Red Sox
Logo Seattle Mariners Seattle Mariners
VS
23:10 21 Mai 2022
Baseball - MLB

Analiză și informații pentru Boston Red Sox v Seattle Mariners

Boston continuă seria de weekend de patru jocuri cu cei de la Seattle Mariners în această seară în Fenway Park. Am pregătit un pariu pentru acest joc pe care îl găsiți la finalul analizei. 

Boston Red Sox: Forma echipei, știri și statistici

V V V Î V

Boston veneau înaintea acestei serii după ce s-au impus în fața celor de la Houston Astros, chiar acasă,  cu 2-1 la general. Aceștia au câștigat jocul 1 cu 6:3 respectiv jocul 3 cu 5:1 și au cedat meciul 2 cu 4:13. În ultimele 10 zile echipa a avut evoluții notabile și a reușit să urce în top 10 în Liga Americană. 

Gazdele au o medie de batting de .242, locul 12 mai exact și marchează 4.1 run-uri pe meci fiind pe locul 21 la acest capitol. Martinez conduce ofensiva cu o medie de batting de .349 la care adaugă 20 RBI-uri și 5 homerun-uri. Rafael Devers are 7 homerun-uri și 21 de RBI-uri în timp ce Trevor Story are cele mai mult RBI-uri, 27, plus 6 homerun-uri. 

Garrett Whitlock va începe pe movilă pentru gazde, jucătorul aflat la al-2-lea sezon pentru echipă are 1-1 bilanț cu ERA 2.43 în cele 5 starturi de până acum la care adaugă 37 de strikeout-uri în 29.2 reprize de lucru. ERA  echipei e de 3.81, locul 16 la acest capitol și locul 9 la WHIP cu 1.17

Taylor rămâne out din cauza problemelor la spate în timp ce Sale își continuă recuperarea dar nu va reveni degrabă pe iarbă. 

Seattle Mariners: Forma echipei, știri și statistici

Î Î V Î Î

Seattle a coborât pe 11 în Liga Americană datorită ultimelor rezultate, având 17-23 bilanț în acest moment și clasându-se exact sub adversarii de azi. Înaintea acestei serii oaspeții erau în fața celor din Boston.

Seattle a surprins recent prin victoria 2-1 în deplasare în fața celor de la New York Mets însă aceasta e singura performanță notabilă pentru ei în această lună, apoi a urmat eșecul din Toronto, 1-2 la general.

Echipa pare fără perspectivă în această perioadă, se luptă în ofensivă iar în apărare cedează foarte ușor runde. După ce au început sezonul 11-6 a urmat pentru ei o perioadă catastrofală, 6-17 în ultimele 23 de partide.

Ofensiva marinarilor e pe locul 22 cu o medie de 4 run-uri marcate și pe locul 18 la Batting cu o medie de .232 . Ty France are cea mai bună medie la lovire cu .327, reușind 28 de RBI-uri în această vreme la care adaugă 6 homerun-uri, al doilea din echipă la această categorie. Eugenio Suarez are cele mai multe homerun-uri, 7 în timp ce Julio Rodriguez are 11 baze furate, cele mai multe din ligă. 

Oaspeții permit 4.14 run-uri pe meci fiind pe locul 25 la acest capitol și pe locul 21 la WHIP cu 1.29. Pitcherul de start va fi Chris Flexen care are 1.30 WHIP, în media echipa de atlfel, 1-6 bilanț, 4.35 ERA, 12 walks permise și 29 de strikeout-uri. 

Statistica meciurilor directe Boston Red Sox v Seattle Mariners

E prima serie din acest sezon între cele două echipa iar Boston s-a impus deja în primele două partide cu 12:6 respectiv 7:3.

Cote pentru Boston Red Sox v Seattle Mariners

Boston pornește cu prima șansă aici iar Unibet oferă o cotă de 2.30 pentru o victorie la -1.5 run-uri în contul acestora. Gazdele au înscris mult în ultimele jocuri și altă alegere ar putea fi over 4.5 run-uri în contul lor la cotă 1.78 la aceeași casă de pariuri. 

Boston Red Sox vs Seattle Mariners Pont: Boston Red Sox câștigă

Cele două echipe se află la poluri opuse și voi alege o nouă victorie a gazdelor în această seară. Pe lângă avantajul imens pe care îl au pe movilă, aceștia au reușit să câștige 5 din ultimele 7 jocuri pe când oaspeții au obținut doar 6 victorii în ultimele 23 de jocuri și sunt 8-16 departe de casă. Boston are cel mai bun potențial ofensiv în acest moment și tind să cred că aceast trend va continua, ei au marcat deja 19 run-uri în primele două jocuri ale seriei. Whitlock are 0.77 ERA în ultimele 4 starturi, cifră fabuloasă de altfel. Cota am preluat-o din oferta celor de la Unibet pariuri sportive

Pont pariuri: Boston Red Sox câștigă

Miza: 8/10

Cota: 1.67

Adaugat de: Boogie-Alexandru-Ștefan

Status: Castigat

Boogie-Alexandru-Ștefan

Ponturi:

3

Castigate:

1

Pierdute:

0

Anulate:

2

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Înregistrează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ultimele ponturi si avancronici