1. Home »
  2. Ponturi pariuri »
  3. Alte sporturi »
  4. MLB »
  5. Atlanta Braves vs Philadelphia Phillies

Atlanta Braves vs Philadelphia Phillies. Pariuri Ponturi Baseball MLB, 27.05.2023

Boogie-Alexandru-Ștefan
Boogie-Alexandru-Ștefan

2023-05-27 14:07:00

Baseball - MLB

27 Mai 2023, 23:10

Atlanta Braves

Atlanta Braves

versus
Philadelphia Phillies

Philadelphia Phillies

1.60

Cele mai bune cote:

Betano
L1170664W000663
Pariază acum la Betano

Analiză și informații pentru Atlanta Braves v Philadelphia Phillies

Atlanta Braves și Philadelphia Phillies sunt în mijlocul unei serii de 4 jocuri iar în această seară avem jocul 3 din cele 4 programate în Truis Park. Pariul propus pentru acest meci îl vedeți la finalul analizei. 

Cota aleasă vine din oferta Betano pariuri sportive.

50 RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 500 RON EXTRA ȘI 50 RON FREEBET LA DEPUNERE – CLICK AICI

Atlanta Braves: Forma echipei, știri și statistici

Atlanta este prima în Liga Națională cu 31-20 bilanț fiind singura echipa cu record de victorii de peste 60% însă Dodgers ține aproape fiind la jumătate de joc în spate. Totuși Braves deține cel mai bun bilanț din MLB în deplasare cu 17 victorii în 24 de partide.

Charlie Morton va începe în această seară pe movilă, el fiind la al 10-lea start din actuala stagiune. Cu excepția a două jocuri, veteranul și-a limitat adversarii la maxim 3 runde per meci, una din partide fiind recentă, cu Dodgers, când a permis 6 run-uri în 5 reprize de lucru. Per total el are 3.61 ERA cu 1.41 WHIP în 52.3 reprize de lucru.

Lansarea nu a fost deloc bună cu Dodgers, în cele 3 jocuri echipa a predat 19 runde în fața rivalilor din divizie însă echipa a câștigat două din ultimele 3 serii și 6 din ultimele 10.

Braves au o medie de 5.19 run-uri per meci fiind pe locul 5 la general iar personalul de pitching are 3.65 ERA generală, locul 4 de asemenea și în acest clasament. Echipa are totodată 83 de homerun-uri fiind pe locul 2 în MLB la acest capitol.

Au ieșit în evidență Ronald Acuna Jr care are 65 de lovituri alaturi de 11 homerun-uri și 27 RBI-uri plus .409 OBP respectiv. 972 OPS, Olson și Murphy cu câte 37 respectiv 36 RBI-uri plus 14 respectiv 10 homerun-uri dar și Albies și Riley țin aproape la numere cu ceilalți. 

PARIURI LIVE, BILETE DE COTĂ 30+, PREMII, TOTUL GRATUIT PE TELEGRAM – CLICK AICI

Philadelphia Phillies: Forma echipei, știri și statistici

Aspirațiile celor de la Philadelphia au scăzut destul de mult în urma startului de sezon, echipa se află pe locul 9 în LN având 24-27 bilanț iar evoluțiile din deplasare chiar au lăsat de dorit, 17 înfrângeri și doar 10 victorii până acum. 

Zack Wheeler e programat să înceapă pe movilă cu ocazia acestui meci. El nu a fost la fel de dominant precum în stagiunea precedentă și momentan postează o ERA de 4.44 în luna curentă cu cu 4.11 ERA per total alături de 1.23 WHIP și 3-4 record în 57 de reprize de lucru. În 3 partida împotriva celor de la Braves în sezonul trecut el a înregistrat o ERA de 2.70 și are 10-7 record împotriva adversarilor în toate întâlnirile.

Philadelphia a pierdut 3 din ultimele 4 serii și nu se regăsește mai deloc deși are câțiva jucători grei în lot. Momentan echipa este în fața unei serii de 10 jocuri pe drum cu două dintre ele disputate deja.

Oaspeții au o medie de 4.30 run-uri marcate per meci, doar locul 19 în ligă iar personalul de pitching postează o ERA de 4.62 clasându-se pe locul 23 la general. 

Echipa se află în partea inferioară a clasamentului când vine vorba de homerun-uri având un total de 53 și singurul jucător cu peste 5 homerun-uri este Schwarber care are 12 în total. La RBI-uri lider e Bohm cu 37 iar la lovituri Stott conduce echipa cu 60 în total. 

Amintim faptul că în jocul precedent am asistat la un record impresionant postat de un jucător al oaspeților, Craig Kimbrel a ajuns la 400 de salvări în carieră fiind doar al 8-lea pitcher din istorie care reușește acest lucru și al 4-lea care o face având sub 800 de prezențe, el având 730 prezența pe prima scenă. La final a fost foarte fericit că a ajuns la această bornă chiar în Atlanta, acolo unde a debutat.

VĂ AȘTEPTĂM PE SERVERUL DE DISCORD CU GIVEAWAY-URI, CONCURSURI, BILETE ȘI DISCUȚII – CLICK AICI

Statistica meciurilor directe Atlanta Braves v Philadelphia Phillies

Scorul la general este 1-1 după ce Braves au câștigat primul joc, 8:5 iar apoi Phillies s-au revanșat câștigând cu 6:4.

În presezon Atlanta s-a impus în ambele rânduri, 15:5 respectiv 5:1.

35 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

Cote pentru Atlanta Braves v Philadelphia Phillies

Atlanta are 1.72 la Betano pentru a câștiga acest joc, cotă recomandată de altfel în ciuda faptului ca echipa are doar 14-13 bilanț acasă însă acum are avantaj pe movilă.

50 RON FREEBET LA PARIURI FĂRĂ DEPUNERE – CLICK AICI

NOU!!! CLICK PE POZĂ ȘI PARIUL VA FI ADĂUGAT AUTOMAT PE BILET!!

Atlanta Braves vs Philadelphia Phillies Pont: Peste 7.5 run-uri

Ținând cont că ambele partide de până acum ale seriei au fost extrem de spectaculoase voi miza pe over 7.5 run-uri și cu ocazia acestui joc. Atât Morton cât și Wheeler, pitcherii de start de astăzi au avut recent ieșiri groaznice dar și coroborat cu faptul că am avut over în 7 din ultimele 8 jocuri dintre cele două formații cred că alegerea are șanse bune de reușită. Ambele formații dispun de ofensive puternice care oricând pot ieși în evidență, în plus 9 din ultimele 10 jocuri ale Atlantei de acasă au avut minim 7 run-uri, 7 dintre ele chiar depășind bariera propusă. 30 din cele 51 de jocuri ale gazdelor s-au terminat în over totodată iar acest prag este unul ajustabil. Cota vine din oferta Betano pariuri sportive.

Miza: 10/10
Cota: 1.60
Status: Pierdut

Activez in acest domeniu de aproape 15 ani, imi place fotbalul, baschetul, tenisul, hocheiul, handbalul, baseballul iar la categoria E-esports urmaresc League of Legends. Voi incerca sa aduc un suflu nou aici prin analize si predicții din sporturile americane, NBA, NHL si MLB.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cele mai recente avancronici