Share

Ponturi din turneul WTA de la Birmingham

Tenis

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

19 Iun 2017 01:52 1,2k 1

Intrăm în săptămâna a doua de iarbă și ne-am putut face o idee despre forma în care se găsesc jucătorii sau jucătoarele de tenis, despre cum au făcut trnziția de la zgură la iarbă. unii au ratat primele partide, au fost și multe surprize, dar lucrurile ar trebui să se așeze ușor-ușor și să-i vedem pe favoriți câștigând. M-am oprit asupra turneului de la Birmingham, unde avem parte de un turneu tare, cu multe nume importante prezente la start. Am găsit două partide, una din calificări și una de pe tabloul principal, de la care sper să ne aducă profit.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Logo Su-Wei Hsieh
Logo Ipek Soylu
Su-Wei Hsieh
Ipek Soylu
VS

Pont recomandat Su-Wei Hsieh VS Ipek Soylu

Su-Wei Hsieh vine după un turneu bun făcut la Nottingham, unde a fost aproape să o elimine pe Safarova în turul al doilea. S-a blocat pe final și a ratat prima victorie împotriva Safarovei. A venit la Birmingham, unde a pierdut un set în primul tur al calificărilor, dar a învins în două seturi pe Larcher De Brito în turul al doilea. Ipek Soylu are 21 de ani și se află pe locul 162 WTA, o speranță a tenisului din Turcia. Ea evoluează mai mult la nivel ITF, iar pe iarbă are puțină experiență. A trecut de primele două tururi de calificare fără să piardă set, dar a trecut de adversare modeste. Pontul meu are în vedere jocul bun arătat de Hsieh cu Safarova și rezultatele directe. Hsieh a câștigat clar cele două partide jucate cu Soylu anul acesta pe hard, 6-2 6-2, în primul, 6-2 6-3 în al doilea. Cred că Hsieh are un ascendent moral, a arătat că se descurcă pe iarbă și cred că meciul nu va depăși numărul de game-uri selectat.

Pont pariuri: Sub 20,5 game

Data: 19 Iun 2017 13:00

Miza: 9/10

Cota: 1.83

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Logo Barbora Strycova
Logo Yulia Putintseva
Barbora Strycova
Yulia Putintseva
VS

Pont recomandat Barbora Strycova VS Yulia Putintseva

Barbora Strycova se pregătește să ia cu asalt turneul de la Birmingham, unde a pierdut două finale în 2014 și 2016. O jucătoare care se simte bine pe iarbă, cu un joc variat, care suferă de obicei împotriva jucătoarelor de forță, ceea ce nu va fi cazul în acest meci. Putintseva are doar 22 de ani și nu traversează un moment prea bun de formă. Pe iarbă, are doar două partide câștigate în ultimii 4 ani, deși la junioare a ajuns chiar în semifinale. Cred că Barbora are senzații mult mai bune aici și va încerca să-și impună jocul variat, un joc care-i poate da mari bătăi de cap Yuliei Putintseva, obișnuită să aibă ritm. Barbora are o defensivă excelentă și face ușor trecerea din apărare în atac, așa reușind să-și surprindă adversarele. Cred că se va impune împotriva unei jucătoare care-și pierde ușor cumpătul și începe să joace riscant.

Pont pariuri: Strycova câștigă cu h (-4,5) la game

Data: 19 Iun 2017 14:30

Miza: 10/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

21

Castigate:

14

Pierdute:

5

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici