Share

ATP, Dubla Zilei, 18.06.2017

Tenis

Adaugat de: Burlacu Ștefan

18 Iun 2017 14:23 1,2k 0

Încheiem săptămâna aşa cum trebuie. Cele 2 turnee ATP au ajuns la ultimul act, iar dubla zilei de astăzi nu avea cum să fie formată din alte evenimente. Ştim că nu a fost o săptămâna foarte prolifică, dar noi credem că au fost şi rezultate bune, care v-au ajutat să faceţi profit. În rândurile următoare toate datele celor 2 finale, dar şi pronosticurile alese de noi. 

Ivo Karlovici - Gilles Muller 

Ce meci avem la Hertogenbosch. Doi dintre jucătorii cu cel mai bun serviciu din circuit, se vor afla faţă-n faţă în meciul ce va decide campionul de anul acesta de pe iarba olandeză. Începem cu Don Karlo şi trebuie să precizăm că a avut un turneu foarte bun. Ajutat de serviciul său tun, Karlovici a făcut ravagii pe iarba olandeză. Bine, pe orice suprafaţă, Karlovici se ajută foarte mult de serviciul său, cu atât mai mult pe iarbă. Adversarii din Olanda nu au fost de top, cu excepţia conaţionalului său, Cilic, de care a trecut în semifinale. Ivo are acelaşi stil pe care îl ştim cu toţii şi nu cred că mai are vreun secret. Atâta timp cât serviciul îi va intra, cu greu adversarul va putea sa îi facă break. De altfel, Karlo a pierdut un singur set în cele 3 meciuri jucate la Hertogenbosch, în semifinala de ieri cu Cilic. Adversarul din finală va fi un alt jucător ce e simte excelent pe iarbă. Luxemburghezul Gilles Muller a făcut de asemenea un turneu bun şi prezenţa în finală nu e o supriză. Sau poate, dacă amintim că ieri l-a eliminat pe favoritul nr 2 al competiţiei, Alexander Zverev. A fost o victorie în doar 2 seturi pentru Muller, care a demonstrat încă odată precizia jocului pe iarbă a lui Muller. Meciul de astăzi va fi cea de+a 3 +a întâlnire directă între cei 2 jucători. Precedentele au avut loc tot pe iarbă. Anul trecut tot aici, însă în semifinale, când Muller s-a impus la căpătul a a tiebrekuri şi în finala de la NewPort, când câştig de cauză a avut croatul. Avem toate premisele ca şi astăzi să avem parte tot de un meci lung şi decis în 2 sau 3 tie-breakuri. 

Feliciano Lopez - Lucas Pouille  

Mergem acum în Germania. La Stuttgart mai exact, unde avem parte de o finală ce se anunţă foarte spectaculoasă. Avem parte de un nou meci între jucători din generaţii diferite. Spaniolul Feliciano Lopez şi francezul Lucas Pouiile promit să ofere un spectacol pe măsura turneului de la Stuttgart. Ibericul se află într-o evidentă creştere de formă, Începută de la Roland Garros şi continuată şi pe iarbă din Germania. Feli e un jucător foarte experimentat şi întodeauna găseşte resurse să iasă din situaţii dificile. Aici la Stuttgart a jucat foarte bine, chiar dacă în fiecare din cele 3 partide a cedat set. Jocul său se bazează mult pe serviciul TUN, dar şi pe reverul său, care de multe ori e foarte eficient. Cum spuneam, Feli a cedat set în fiecare din cele 3 dispute, dar şi adversarii au fost de calibru: Chardy, Berdych şi Zverev. Iar oponentul din finală se anunţă la fel de puternic. Lucas Pouille e unul din jucatorii din noul val şi unul din cei mai buni tenismeni din circuit în acest moment. Elevul lui Emmanuel Planque nu a avut un sezon extraordinar pe zgură,dar promite multe în scurtul sezon pe iarbă. La Stuttgart Pouille a etalat un joc bun şi sigur. Bine, jocul său se pliază perfect pe iarbă. Şi francezul a avut parte de adversari puternici, dar de fiecare dată găsit soluţii pentru a trece mai departe. Lopez e un adversar de top, însă cred că Pouille are armele necesare pentru a ieşi învingător. Sigur,nu-i va fi uşor, dar cred că poate ieşi învingător. Meciul de astăzi va fi a 3-a confruntare directă dintre cei 2 jucători.

Logo Ivo Karlovic
Logo Gilles Muller
Ivo Karlovic
Gilles Muller
VS

Pont recomandat Ivo Karlovic VS Gilles Muller

Sunt convins că acest meci va fi unul lung și decis în 2 sau 3 tie-breakuri. Dovadă stau precedentele partide de pe iarbă, unde fiecare set a avut nevoie de tie break. Eu însă am ales să merg pe mâna luxemburghezului, care va fi mult mai lucid într-un tie break. Iar cum linia de total gameuri e foarte mare, e suficiet ca un singur break să facă diferența.

Pont pariuri: Victorie Gilles Muller

Data: 18 Iun 2017 15:35

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Logo Feliciano Lopez
Logo Lucas Pouille
Feliciano Lopez
Lucas Pouille
VS

Pont recomandat Feliciano Lopez VS Lucas Pouille

Deși ibericul e dat favorit, eu cred că francezul are șansa mari să câștige trofeul. Chiar și așa, partida va fi una foarte disputată și nu e exclus să avem nevoie de un set decisiv, pentru a se desemna noul câștigător de la Stuttgart. Cum ambii jucători au disputat minim 2 meciuri cu 3 seturi, cred că în finala de astăzi scenariul va fi aproape identic. Linia e una destul de mare, dar care poate ieși și în 2 seturi.

Pont pariuri: Total gameuri peste 24,5

Data: 18 Iun 2017 14:35

Miza: 10/10

Cota: 2.10

Adaugat de: Burlacu Ștefan

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Burlacu Ștefan

Ponturi:

47

Castigate:

17

Pierdute:

28

Anulate:

1

Jucam ca să câștigăm, nu ca să jucăm. Nu îți fă iluzii pentru nu a avea deziluzii !!! Pasionat de sport, îndrăgostit de fotbal !

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici