Share

Ponturi Pescadorul Spania Copa del Rey 11.01.2017

Fotbal Spania

Adaugat de: pescadorul

11 Ian 2017 10:58 2,6k 0

După o zi plină... de spume cu nişte previziuni măcar de bun simţ rămase nesatisfăcute, că una este să aberezi aşa cu nişte tiribombe şi să te miri că o dai în gard şi alta când constaţi că norocul râde de tine. Aşa că înainte ca berbecul prin Copa del Rey să îmi închipui ce o mai fi şi azi în returul optimilor de finală pe Estadio de Mendizorroza unde Alaves se contrează cu Deportivo după 2-2 în tur, Cordoba aşteaptă pe Estadio Nuevo Arcangel să tranşeze calificarea cu Alcorcon după ce au eşuat întro remiză albă la prima strigare şi "submarinul galben" în tentativa de a ieşi la suprafaţă pe Estadio de la Ceramica după ce a fost torpilat 3-1 de Sociedad.

Alaves 20:00 Deportivo

Gazdele au revenit după 10 ani în prima ligă şi măcar până acum şi-au conservat binişor şansele de supravieţuire cu un avans de 10 puncte peste retrogradare şi cu ceva elan psihic să atace sferturile Cupei după 2-2 în tur când au fost egalaţi doar în prelungiri. Acasă au 2 4 2 şi 7-8 un pic mai lenţi ca în deplasare dar vin pe un trend constant bun cu 8 meciuri fără înfrângere. În prima manşă şi-au permis să-l ţină pe bancă pe golgheterul Deyverson avand deja sacii în căruţă cu efortul tandemului Santos - Mendez dar i-a surprins egalarea când deja aşteptau să intre la vestiare cu victoria în braţe, aşa că astăzi ar fi de aşteptat să-l bage chiar din start pentru a încerca să atârne o piatră de moară de gâtul adversarilor cu un eventual gol de descurajare.
Oaspeţii, navetişti între primera şi secunda, sunt printre baştani de 2 ani de când privesc cu emoţie în jos la fel ca şi-n această ediţie când momentan au 5 puncte peste limita de avarie. Dar astăzi au altă apăsare având o deplasare duşmănoasă în care pleacă cu handicapul unei remize în care au încasat 2 goluri pe propria arenă unde cât de cât aveau ceva amplitudine, în timp ce în deplasare sunt un pic parf cu 0 4 5 şi 8-18. Dar speranţa moare ultima cu Andone, Joselu şi Borges care înscriu dar le cam anulează defensiva efortul, poate în competiţia paralelă să le meargă mai în profit mai ales că sunt obligaţi s-o bage în aţe ca să mai spere la ceva.

Cordoba 20:00 Alcorcon

Duelul dintre cele 2 reprezentante ale ligii secunde a fost sub microscop şi în tur când speram ca fiecare să iasă la rampă cu măcar câte o boabă dar tabela a rămas inertă. Gazdele pornesc acum cu ceva emoţii chiar dacă cu 3 3 4 şi 10-13 acasă dar pe un fond descendent pe propria arenă unde n-au mai câştigat în ultimile 6 apariţii în campionat cu o singură răbufnire de orgoliu 2-0 cu Malaga în Cupă într-o etapă anterioară, fiind mai vioi în deplasare cu excepţia de la Alcorcon 0-0, exact atunci cand îi durea mai tare. O situaţie destul de confuză acum cu golgheterul Rodri ieşit un pic din formă dar cu o posibilă compensare ofensivă cu Piovacari, mai activ în competiţia paralelă  
Cam aceeaşi stare de incertitudine şi la echipa lui Cosmin Contra care în campionat nu prea există ca evoluţie externă după 0 2 8 şi 3-18 dar care s-a calificat la penalty în runda precedentă după 1-1 la Espanyol iar apoi, tocami acolo unde excelează, pe propria arenă n-au mişcat cu Cordoba. Şi la ei cu Rodriguez, marcatorul şef intrat niţel în letargie, cu speranţe să mişte măcar Gimenez sau Plano care au mai pus umărul să joace acum în optimi. Poate la penalty, dacă ajung până acolo, să fie mai breji că ar avea ceva antecedente.

Villarreal 20:00 Sociedad

După ce Villarreal a părut un pic distrată în tur când a încasat 3-1 în deplasare dar sub presiunea ciocnirii din campionat unde s-a luptat cu balaurul Barcelona şi a reuşit să scape cu un punct, primeşte acum pe Sociedad având o perspectivă imediată un pic mai promiţătoare în Primera unde peste 3 zile ajunge la Deportivo. Până la urmă trebuie să se concentreze un pic şi la Cupă unde au 2 goluri de recuperat dar cu 6 2 1 şi 18-6 nu par chiar nişte neica nimeni la ei în arenă şi cu Soriano, Trigueros, Sansone şi Pato eventual mai inspiraţi şi dornici de revansă, ne putem aştepta la orice.
Pentru Sociedad returul porneşte cu ceva tente de avantaj în situaţia când în deplasare au avut ceva amplitudine cu 4 0 4 şi 13-13 dar trebuie menţionat că au cştigat exclusiv cu adversare din jumătatea inferioară a clasamentului, în ipostaza de astăzi ca oaspeţi la Villarreal au pierdut în campionat cu 2-1. Dar în Cupă au acum motivaţia supremă măcar să marcheze, situaţie în care calificarea ar deveni şi mai palpabilă astfel că cel mai probabil, îşi vor pregăti goleadorii, în principal Vela, Jose sau Juanmi să percuteze pe contre.

 

Logo Alaves
Logo Deportivo La Coruna
Alaves
Deportivo La Coruna
VS

Pont recomandat Alaves VS Deportivo La Coruna

Aşa cum subliniam oaspeţii au obligaţia să marcheze pentru a mai conta în ecuţia calificării dar aflându-se în ipostaza în care n-au rupt norii până acum în deplasare. Pe acest fond gazdele pornesc cu prima şansă şi doar dacă aşteptă să îi prindă pe picior greşit pentru a le băga mortul în casă. Greu de stabilit totuşi cine va răzbi până în final în situaţia când abia s-a stins tabela pe care scria Atl. Madrid vs Las Palmas 2-3 astfel că punând răul înainte, iau un DNB 1 cu cota 1.74 la NetBet, rugându-mă să scap netăvălit măcar cu o remiză.

Pont pariuri: DNB 1

Data: 11 Ian 2017 20:00

Miza: 8/10

Cota: 1.74

Adaugat de: pescadorul

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

50%

Nu 2

50%

Logo Cordoba
Logo Alcorcon
Cordoba
Alcorcon
VS

Pont recomandat Cordoba VS Alcorcon

Un duel ce ne lasă o mare responsabilitate pe umerii firavi chiar dacă Cordoba, măcar la prima vedere ar trebui să rezolve dar acum nu suntem în campionat ci într-o competiţie în care atleţii madrileni obţin o calificare jenantă sau Barcelona Maxima porneşte cu handicap în retur în situaţia când n-a reuşit să învingă la Bilbao rămaşi în 9 oameni. Un verdict care rămâne la alegerea fiecăruia în funcţie de cum apreciază, va reuşi Cordoba să repete performanţa cu Malaga sau Alcorcon la Espanyol, eu aleg vis-a-vis de minunile de până acum, calificare oaspeţi cu cota 1.90 la Unibet.

Pont pariuri: Aclorcon se califică

Data: 11 Ian 2017 20:00

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: pescadorul

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

25%

Nu 3

75%

Logo Villarreal
Logo Real Sociedad
Villarreal
Real Sociedad
VS

Pont recomandat Villarreal VS Real Sociedad

Un duel în care finalul n-ar fi chiar foarte clar definit pe un fond în care gazdele sunt disperate să înscrie măcar 2 goluri, ori oaspeţii exact pe acest aspect ar fi de aşteptat să acţioneze apărându-se pe contraatac, un eventual gol înscris turnându-le oponenţilor plumb în jambiere. Astfel că evit să mă pronunţ despre cine va pleca în sferturi dar mă gândesc că oricare ar fi, presupun un scor relativ conturat în urma eforturilor ambelor de a răzbi. Over 2.5 cu cota 1.83 la Unibet s-ar înscrie printre opţiunile câştigătoare, în opinia mea spre care îmi îndrept toate speranţele.

Pont pariuri: Over 2.5

Data: 11 Ian 2017 20:00

Miza: 10/10

Cota: 1.83

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0