Share

Ponturi Pescadorul Franţa Cupa Ligii 10.01.2017

Fotbal Franta

Adaugat de: pescadorul

10 Ian 2017 03:53 2,4k 0

Astazi se vor disputa 2 partide din sferturile de finală ale Cupei Ligii franceze, astfel pe Stade de la Beaujoire, în fieful localnicilor Nantes se vor prezenta cei de la Nancy, colegi în Le Championnat, în timp ce ultima supravieţuitoare dintre divizionarele secunde la acest nivel, Sochaux va primi pe Stade Auguste-Bonal din Montbeliard pe Monaco. Meciurile se vor disputa la calificare, inclusiv prelungiri si penalty în caz de necesitate.

Nantes 19:30 Nancy

Nantes a revenit pe prima scenă acum 3 sezoane nereuşind să iasă din jumătatea inferioară în acest răstimp dar nici n-a mai terminat cu inima în gât. În această ediţie sunt un pic strâmtoraţi momentan aflându-se pe ultimul loc salvator cu un plus la golaveraj peste playout şi 1 punct peste retrogradare şi asta în situaţia fericită când au intrat în pauza de iarnă cu 2 victorii consecutive ce le-au asigurat colacul de salvare avându-l pe bancă pe noul antrenor Sergio Conceicao, fost la Guimaraes. Speranţele ofensive le pun in special în trio-ul Gillet, Stepinski şi Sala, relativ discreţi totuşi dacă acasă au reuşit 2 3 4 cu 4-13 fiind pe departe cei mai ineficaci în atac pe propria arenă din tot campionatul şi un pic mai breji în deplasare. Până în sferturi de menţionat victoria 3-1 cu Montpellier, prima victorie sub bagheta lui Conceicao.
Nancy apărută în această ediţie după 3 ani de absenţă din peisaj, exact perioada de vechime a rivalilor în fotbalul mare după ultima promovare. Se află cu 2 puncte peste aceştia în principal datorită evoluţiei ascendente din ultimile etape când au mai pierdut 2 jocuri din ultimle 9 rămânând fideli uruguayanului Pablo Correa ce-i antrenează de prin 2013. Pe propria arenă s-au dovedit mai performanţi ca adversarii dar în deplasare cu 1 5 4 şi 4-14 au fost la fel de "inofensivi". Fără să aibă golgheteri în adevartul sens al cuvântului cei mai activi pe tabela de marcaj sunt Diarra, Dia, Puyo, Bennasser sau Dale, ultimul înscriind golul victoriei în meciul în care au elimnat din Cupa Ligii pe "sfinţi" chiar la St. Etienne.

Sochaux 22:00 Monaco

Gazdele rămase stinghere în sferturile de finală ale Cupei Ligii printre granzii din Le Championnat de unde au căzut acum 2 ani, dar într-o ipostază de moment promiţătoare în Ligue 2 pentru revenirea în fotbalul mare, aflaţi pe locul 5 cu un minus la golaveraj sub playoff şi 1 punct handicap faţă de zona direct promovabilă, situaţie datorată în special unei serii de 4 victorii şi o remiză în ultimile etape, după o perioadă incertă. Cu 4 5 1 şi 11-7 acasă au reuşit şi o calficare niţel neaşteptată în Cupa Ligii la penalty după 1-1 în detrimentul celor de la Marseille cu o etapă înainte să intre în pauza hibernală. Acum cu formula de succes de atunci din care nu vor lipsi Sao, autorul golului egalizator cu marseillezii şi golgheterul Andriatsima cu 9 reuşite la activ, îi aşteaptă cu toată suflarea din Montbeliard în tribune pe monegasci.
Oaspeţii reveniţi după accidentul de acum 3 ani când au vizitat liga secundă, au bifat al 4-lea sezon de prezenţă neîntreruptă în elită avându-l pe Leonardo Jardim, plecat de la Sporting, pe banca tehnică în toată această perioadă şi momentan vicecampioni la 2 puncte sub liderii Nice şi 3 peste campionii PSG. Cu atacul cel mai prolific din ligă cu un record de 56 de goluri marcate dintre care 22 în deplasare unde au reuşit 5 2 2 şi au primit 10, au bifat 10 etape aproape neînvinşi după excepţia ce confirmă regula, 1-3 cu Lyon chiar cu o etapă înainte să intre la iernat. Dacă până în sferturi au jucat în competiţia paralelă cu rezervele, de la reluare acum 4 zile în Cupa Franţei 2-1 cu Ajaccio şi astăzi la Sochaux, la ultima repetiţie înainte de startul campionatului, când peste 5 zile se vor prezenta la Marseille, Jardim a sunat adunarea şi toţi titularii în păr sunt pe treabă, în faţă cu toţi cei 3 grei convocaţi, respectiv Falcao, Carrillo şi Germain.

 

Logo Nantes
Logo Nancy
Nantes
Nancy
VS

Pont recomandat Nantes VS Nancy

Un duel relativ echilibrat în care alegerea unui eventual final este o încercare dificilă chiar dacă Nantes este băgată niţel în faţă, iar vis-a-vis de goluri am fi tentaţi să fim foarte prudenţi ţinând cont de antecedente. Dar nu putem omite că este vorba de un meci de calificare în care nu e loc de alte calcule, ori la bal, ori la spital şi în cazul în care există interes şi există atâta timp cât în campionat nu prea au la ce spera în afara unei mult dorite supravieţuiri, iar aici au ajuns în sferturi. Cel mai probabil că, obligaţi de împrejurări, vor aborda meciul un pic altfel şi exista şi dovezi, gazdele 3-1 cu Monpellier în Cupa Ligii şi 1-0 imediat după, în campionat şi tras la indigo ca aboradre, oaspeţii 4-2 cu Caen şi respectiv 2-0. Conform principiului că victoria doar cu goluri se obţine, mă aştept ca tabela să nu rămână inertă şi măcar 2 reuşite returnabile să rămână înscrise după 90 de minute pentru cota 1.90 la NetBet.

Pont pariuri: Over 2

Data: 10 Ian 2017 19:30

Miza: 8/10

Cota: 1.90

Adaugat de: pescadorul

Status: Anulat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 5

83.3%

Nu 1

16.7%

Logo Sochaux
Logo AS Monaco
Sochaux
AS Monaco
VS

Pont recomandat Sochaux VS AS Monaco

De aşteptat ca Monaco, dacă tot pleacă cu tot alaiul, să rezolve problema pentru care au primit o cotă suficient de convingătoare în ciuda entuziasmului cu care gazdele se vor chinui să le strice ziua, cu moralul la maxim după lovitura cu Marseille. Între cele 2 există totuşi ceva diferenţe cu avantaj la Monaco în special la evoluţia externă, care este de interes acum, Marseille a marcat de 2 ori mai puţine goluri dar a primit aproape dublu. Mă opresc la o opţiune cu Monaco în faţă dar şi un scor cu peste 1.5 goluri pentru a mai rotunji cota la 1.80 din portofoliul agenţiei Betano, plecând de la ideea că cele 2 reuşite ar fi oricum la îndemâna oaspeţilor pentru a-şi securiza eventuala victorie şi dacă dau şi partenerii, cu atât mai bine dar cu măcar unul pe minus ca să nu-mi strice frumuseţe de scenariu.

Pont pariuri: Monaco & Over 1.5

Data: 10 Ian 2017 22:00

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: pescadorul

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

100%

Nu 0

0%

pescadorul

Pariez... deci exist. Am existat o lungă perioadă în redacţia Pronosticului Sportiv unde am făcut tranziţia de la pronosport la pariuri, noul hobby în care m-am afundat în stilul publicaţiei, există viaţă şi în afara "cotelor sigure", fapt demonstrat ani la rând în listele de surprize potenţiale puse la dispoziţia pariorilor. În prezent exist în redacţia PariuriX cu aceeaşi pasiune pentru suspans în pariuri dar încercând să fiu mai ponderat în sfaturi, nu toţi fiind dispuşi să rişte... deşi se ştie că doar cine riscă câştigă.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

FCSB vs Astra. Pontul lui Dan Ștefănescu
Cota: 1.55 20 Mai 2018 20:45 0