Ponturi din fotbal, handbal și snooker în emisiunea de azi, 4 octombrie

Emisiunea de azi cuprinde comentarii despre ultimul scandal din fotbalul românesc, arbitrajele, care au revenit din nou în actualitate, odată cu marile erori împotriva lui Dinamo și împotriva lui CS U Craiova.

fotbal-botosani-dinamoi-24.jpg

Vorbim și despre unul din capii Cooperativei din fotbal, Mister Pinalty, care a fost condamnat la 6 ani de închisoare cu executare în Dosarul Microsoft și pe vremea căruia arbitrajele chiar erau dirijate.

Avem patru ponturi astăzi pentru voi, cu unul chiar trebuie să vă grăbiți dacă vreți să îl pariați, pentru că începe puțin după ora 13:00, meciul de snooker din Open-ul de la București dintre Judd Trump și Ben Woolaston, oferit de Dan Ștefănescu. Tot pentru azi, două ponturi din fotbalul englez: Harrogate - United of Manchester din preliminariile FA Cup, sugerat de Răzvan Codorean, și Bolton – Balckpool, din EFL Cup, analizat de George Trandafirescu.

Mai avem și un meci de handbal, din Liga Zimbrilor – Liga 1 din România la masculin: Potaissa Turda – CSM București, un adevărat derby, pe care ni-l propune Marius Huțu, expertul nostru în domeniu.

Continuăm cu Cota 2, deși nu am mai avut succesul din start. Laurențiu Gabriel ne indică două partide din Liga a cincea engleză: Bromley – Woking și Torquay – Dagenham&Redbridge.

La Faza zilei, vedem câteva parade de excepție ale unor mari portari ai lumii, intervenții uneori ireale, adevărate salturi acrobatice între cele două buturi.

La Chestiunea zilei, vă prezentăm un site de care trebuie să țineți seama, soccerkeep.com, pentru că este cel mai complet site de statistici din România și, poate, chiar din lume, realizat de colegul Marius Cădar.

V-am rugat în emisiune, vă rugăm și aici: completați chestionarul dedicat pariorilor, pe care îl găsiți și pe site, și la descrierea ediției de azi, pe canalul nostru de youtube. E în primul rând în interesul vostru, durează puțin și nu este nominal.

Emisiunea de astăzi o vedeți mai jos, noi vă dorim o zi cu multă inspirație.

Credit foto: Ionuț Tabultoc / sportpictures.eu

 

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi