Ponturi-bune.ro, inca un site care ne copiaza!

Dupa cum v-am anuntat si in articolul vis a vis de hotii de la Meciul-Zilei.ro care ne furau analizele si le vindeau mai departe, iata acum ca am descoperit un alt site ce se lauda cu analizele facute de tipsterii PariuriX.com. Totusi aici exista o oarecare masura, spre deosebire de primul site, care copia practic zi de zi analize.

pariurix.png

Ponturi-bune.ro este un site infiintat de curand, site ce apartine mai mult ca sigur celui ce detine si pagina de facebook cu acelasi nume si care a spamat la greu pentru a atinge numarul de fani pe care il are la ora actuala. Infiintat peste noapte, site-ul a avut inca din primele zile un numar neobisnuit de mare de vizitatori datorita postarilor pe facebook, insa asta nu este treaba noastra, deoarece Google va taxa astfel de lucruri cum se cuvine.

Nu e cazul sa comentez vis a vis de aspectul site-ului si chestiile de genul acesta. Ceea ce vroiam sa va spun este ca baietii de acolo nu sunt ceea ce par. In afara faptului ca ofera sau ofereau pana acum 1-2 saptamani, zi de zi meciuri pauza/final care nu ieseau decat o data la 3-4 luni, iata ca am descoperit faptul ca ne si copiaza analizele.

Dovada?

Uitati aici analiza facuta de mine (Pachaman) pentru membrii de pe forumul nostru Pariuri-X: http://f.pariurix.com/benfica-chelsea-15-05-2013-finala-europa-league-50166.html, si iata aici analiza "facuta" de ei: http://ponturi-bune.ro/benfica-chelsea-15-05-2013-finala-europa-league.

Exact, copiata in intregime, mai putin faptul ca ei ofera alt pont. Probabil e mai simplu sa copiezi analize de pe alte site-uri si sa te mandresti cu ele in fata celor ce te urmaresc zi de zi, decat sa depui o munca si sa analizezi singur partidele.

Am vrut doar sa atrag din nou atentia asupra faptului ca putine sunt site-urile in Romania ce ofera calitate vizitatorilor si sunt extraordinar de multe cele care copiaza, spameaza si vor totodata si respect.

Sper ca v-ati lamurit cu Ponturi-bune.ro!

Adrian U.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi