Ponturi Baba Vanga, un tipster bulgar care a dat pana acum toate ponturile castigatoare

Pariuri-x colaboreaza de cateva zile cu un tipster din Bulgaria al carui alias este ''Baba Vanga''. Pentru cei care nu stiu Baba Vanga a fost o prezicatoare bulgara oarba.

pariurix.png

Tipsterul nostru nu este orb, precum Baba Vanga, dar are o alta trasatura similara cu aceasta: prezice excelent, pronosticuri pentru meciuri de fotbal. Experienta sa de peste 10 ani in acest domeniu probabil ca-si spune cuvantul. Pana in prezent ''Baba Vanga'' ne-a impartasit trei pronosticuri, toate corecte la cote destul de bune.

Pronosticurile oferite pana in prezent de ''Baba Vanga'' sunt: Coventry - Crawley > peste 2.5 goluri > 2.05 Inter Milan - Chievo > sub 2.5 goluri > 1.80 Fulham - Norwich > Fulham se califica > 1.57

Primele doua alegeri au iesit cu putin noroc, dar chiar si asa merita felicitat. Cine juca fiecare pronostic primit de la el cu 100 ron avea acum un profit de 242 ron. Nu-i rau pentru trei zile, nu?

Puteti gasi pronosticurile propuse de ''Baba Vanga'' pe pagina de Facebook pe care i-am creat-o special >>> Ponturi Baba Vanga. In doar trei zile s-au adunat aproape 800 de persoane care apreciaza pagina tipsterului bulgar. Urmatorul pronostic primit de la el il vom posta cand pagina respectiva ajunge la 2.000 de like-uri.

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Discutii

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi