Share

Ponturi E-Sports Counter-Strike Global Offensive 20.06.2017

Alte sporturi

Adaugat de: Sergiu

20 Iun 2017 13:28 209 0

HellCase Cup 5

21:00 Outlaws vs Epsilon – Best of 3

Outlaws: cerq, spellan, rocking, nkay, niki

Epsilon: freddieb, barbarr, cosmeen, smooya, maeve

Outlaws a câștigat ieri primul meci din cadrul grupei de la HellCase Cup 5, nu fără emoții, după 2-1 la hărți contra rușilor de la Spartak. Chiar dacă pe prima hartă, train, bulgarii s-au impus lejer cu 16-3, fiind și harta aleasă de ei, pe a doua mapă Spartak au câștigat cu 16-13 (mirage), astfel că totul s-a decis în prelungirile hărții a treia, nuke, Outlaws impunându-se cu 19-16, grație lui cerq care aproape că a câștigat singur acel meci, având la final +33 față de +15 la nkay, al doilea cel mai bun. Este a două echipă ca valoare din Bulgaria, după Imperial, nu de foarte mult timp înființată, cei mai noi jucători niki și nkay având 120 hărți la activ. În BO3-ul de ieri, Outlaws au eliminat cache și inferno și au ales train. Mirage și cobblestone sunt alte două hărți pe care bulgarii au un win rate bun.

Epsilon are un line-up din care fac parte 3 jucători noi: cosmeen, maeve și smooya, cu doar 5 meciuri până în acest moment, dar toți sunt jucători foarte promițători, buni din punct de vedere individual. Ieri au jucat și ei primul meci în cadrul HellCase Cup 5, însă au fost învinși cu 2-1 la hărți de spray’n’pray (10-16 pe mirage, 16-7 pe train, 13-16 pe cache) după un meci destul de echilibrat. Epsilon au eliminat nuke și inferno și au ales mirage în meciul trecut. Acum nu putem spune care sunt cele mai bune hărți ale acestora, ținând cont că line-up-ul a suferit schimbări și încă sunt multe lucruri de pus la punct. Forma de moment este una destul de bună, Epsilon câștigând 3 hărți din cele 5 jucate cu noul line-up: 16-8 cu Planetkey și 16-14 cu Alternate Attax pe overpass în cadrul ESEA și victoria de ieri de pe train pe care am amintit-o.

Logo Outlaws
Logo Epsilon
Outlaws
Epsilon
VS

Pont recomandat Outlaws VS Epsilon

Chiar dacă bookmakerii îi dau pe bulgarii de la Outlaws cu prima șansă la victorie în acest meci, eu zic că aceștia nu vor avea un meci ușor în fața unei echipe a Epsilon nouă, dornică să obțină rezultate bune și care are jucători capabili să facă diferența. Ținând cont că au pierdut ieri, Epsilon trebuie să câștige astăzi pentru a avea șanse la calificarea din grupă și cred că s-au pregătit pentru această confruntare. În BO3-ul de ieri, maeve și barbarr au tras puțin în jos echipa, fiind singurii pe minus, însă sunt doi jucători de la care există mari așteptări, care au demonstrat în trecut de ce sunt în stare. Dacă vor prinde o zi mai bună astăzi, nu îi văd bine pe cei de la Outlaws. Pariul meu este Epsilon +1.5, adică aceștia să câștige măcar o hartă, la o cotă de 1.55 la Betano. De obicei schimbările în line-up sunt pozitive, aduc cel puțin la început dorința de a câștiga meciuri, de a se pregăti hărțile în detaliu și așa va fi și în cazul celor de la Epsilon, care mă aștept să facă o figură frumoasă astăzi.

Pont pariuri: Epsilon +1.5 hărți

Data: 20 Iun 2017 21:00

Miza: 6/10

Cota: 1.55

Adaugat de: Sergiu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Sergiu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0