Share

Ponturi E-Sports Counter-Strike Global Offensive 19.06.2017

Alte sporturi

Adaugat de: Sergiu

19 Iun 2017 11:04 248 0

DREAMHACK OPEN SUMMER

13:00 Semifinala 1: CLG vs SK – Best of 3

CLG: fns, koosta, cutler, nahte, rickeh

SK: fallen, coldzera, taco, fer, felps

CLG putem spune că a impresionat în mod plăcut la acest DreamHack chiar dacă a trecut cu emoții, de două echipe aflate într-o scădere vizibilă de formă: 19-16 cu Gambit pe overpass și 31-28 cu fnatic pe train. După ce toată lumea se aștepta ca fnatic să câștige grupa, iar probabil Gambit să se califice de pe locul 2, iată că formația americană a dat calculele peste cap, având evoluții destul de bune. Este o echipă mai nou creată, în sensul că față de fostul CLG acum în line-up mai fac parte doar doi jucători: fns și cutler. Koosta și nahte au undeva la 170 de hărți jucate cu noua echipă, în timp ce rickeh, un jucător din Australia abia a strâns 94 de jocuri în acest grup. Înaintea acestui DreamHack, CLG a disputat Americas Minor, acolo unde a terminat abia pe poziția a 3-a, astfel că nu și-a asigurat participarea la Major-ul din Cracovia, Cloud9 și Immortals fiind echipele ce vor reprezenta America acolo. CLG a depășit faza grupelor, dar Immortals după o victorie cu 2-0 la hărți (12-16 pe train, 11-16 pe overpass) i-a trimis în lower bracket, unde la rândul lor au câștigat cu 2-0 (16-14 pe cache, 16-13 pe train), dar cu destule emoții contra Luminosity, iar mai apoi în consolidation final Cloud9 i-a trimis acasă pe brazilieni (12-16 pe inferno, 8-16 pe cache). CLG a eliminat nuke, inferno, mirage cu fnatic și nuke, inferno și train cu Gambit.

SK a fost a doua echipă ce a părăsit grupa, după ce conaționalii de la Immortals au făcut un meci foarte bun și i-au învins, asta după ce SK s-a impus destul de lejer cu 16-9 contra Singularity, pe cobblestone. În decider match SK a trecut cu 2-0 la hărți de mousesports, 16-14 pe inferno și 16-9 pe mirage. Cred că această clasare pe poziția a doua în grupă i-a ajutat pe SK, ținând cont că, în cazul în care terminau pe prima poziție, acum întâlneau fnatic, într-un meci care era fără discuții mult mai dificil. Așa brazilienii pornesc clar cu prima șansă astăzi, fiind echipa mai experimentată și cu jucători mai buni din punct de vedere individual. Chiar dacă au fost învinși de Immortals, să nu uităm că a fost un BO1, în care în general se întâmplă destul de multe surprize. În plus, kng de la Immortals a rezolvat în mare parte de unul singur meciul. SK a început greu, cu doar 4 runde pe partea de CT în prima jumătate, astfel că misiunea lor era una aproape imposibilă să revină pe partea mai dificilă a hărții. Cu mousesports în ultimul meci lucrurile au stat complet diferit, SK a practicat un joc solid și a dominat cap-coadă acea confruntare. Asta mă aștept să se întâmple și astăzi.


16:00 Semifinala 2: Immortals vs Fnatic – Best of 3

Immortals: hen1, boltz, steel, lucas, kng

Fnatic: jw, olofmeister, denis, flusha, krimz

A doua semifinală din cadrul DreamHack Open Summer le pune față în față pe Immortals și Fnatic, două echipe ce au arătat forme complet diferite în aceste zile de turneu, dar cu toate acestea bookmakerii se așteaptă la un meci echilibrat, după cotele oferite.

Immortals nu au avut probleme în a câștiga grupa, deși la prima vedere păreau să aibă șanse mici la calificarea în faza eliminatorie. Totuși brazilienii au câștigat atât contra mousesports (16-6 pe cobblestone), cât și împotriva rivalilor naționali SK (16-10 pe cache), astfel că pornesc încrezători în această semifinală. Înainte de DreamHack, Immortals au reușit să obțină calificarea la Major-ul din Cracovia, după ce au terminat pe poziția secundă Americas Minor, după 1-2 la hărți în finala contra Cloud9. Chiar dacă nu sunt o echipă foarte veche, Immortals au arătat un joc bun în primele două meciuri de la DreamHack. Kng este cel mai nou în line-up, are doar 21 de hărți jucate în această echipă, dar în același timp a fost cel mai bun jucător al brazilienilor până în acest moment. Este principalul pericol atunci când are în mână AWP-ul și de multe ori Immortals aleg să joace cu 2 AWP-uri, celălalt fiind la hen1. Dacă își păstrează forma bună din primele zile, kng are toate șansele să câștige duelurile cu JW, principalul AWP-er din tabăra adversă. Au eliminat mirage, nuke și train cu SK și mirage, nuke și cache contra mousesports. Inferno, overpass și cobblestone sunt cele mai bune hărți ale brazilienilor în acest moment.

Fnatic chiar dacă traversează o perioadă slabă, rămâne o forță în CS:GO, care poate câștiga în orice moment contra oricărui adversar. După ce a fost învinsă în grupe de CLG cu 31-28 pe train, Fnatic a trebuit să joace ieri BO3 în decider match contra Gambit, pe care a reușit să îl câștige cu 2-0 la hărți, însă nu fără emoții. După ce au câștigat train, harta aleasă de Gambit, suedezii au avut ceva emoții pe inferno, considerată cea mai bună hartă a lor, însă au reușit să se impună în prelungiri, cu 19-17. JW și flusha nu au fost într-o formă prea bună, însă câteva sclipiri de moment ale lui olofmeister i-au adus pe fnatic în semifinale. Vor întâlni acum o echipă care a arătat mult mai bine decât toți adversarii de la acest DreamHack, astfel că fnatic trebuie să se concentreze și să se ridice la un nivel mai bun dacă vor să câștige acest BO3. Cobblestone, overpass și cache au fost hărțile pe care fnatic le-a eliminat la acest DreamHack.


20:15 Grand Final: SK vs fnatic – Best of 3

SK: fallen, fer, coldzera, taco, felps

fnatic: jw, olofmeister, denis, flusha, krimz

SK din păcate ne-a adus mai înainte un pariu pierzător, brazilienii iarăși au început greu meciul, pierzând chiar pe mirage, harta aleasă de ei. Mai apoi nu au avut probleme în a-i învinge pe cei de la CLG,16-7 pe train și 16-9 pe cobblestone și au arătat de ce sunt în acest moment pe primul loc în clasamentul general. Prima hartă a fost sub semnul entuziasmului din tabăra nord americanilor, care au avut noroc și de Rickeh care a fost într-o formă foarte bună, el având +16 în timp ce următorul cel mai bun coechipier, fns a avut doar +3. De partea cealaltă, brazilienii după ce au fost toți pe minus pe prima hartă, pe următoarele două au practicat un joc complet diferit, fiecare și-a făcut treabă într-o bună măsură, astfel că SK a reușit să pună stăpânire pe joc.

Fnatic parcă au urmat exemplul celor de la SK în semifinală. După prima hartă pierdută, aleasă de ei, inferno cu 13-16, suedezii au arătat un cu totul alt joc în următoarele două: 16-9 pe overpass și pe ultima hartă efectiv i-au distrus pe Immortals cu 16-1. JW pare să fi revenit la forma care l-a consacrat drept unul dintre cei mai buni AWP-eri din CS:GO, krimz de asemenea a avut o evoluție de excepție, iar olof nu s-a lăsat mai prejos. Acesta pare a fi momentul oportun pentru fnatic de a reveni acolo în top5 unde le este locul și de a câștiga DreamHack-ul chiar înainte de Major. Fnatic a demonstrat în meciul anterior că este o mare echipă. În primul rând, au câștigat extrem de multe runde fără cine știe ce investiții, s-a văzut experiența mult mai mare pe care o au, și-au păstrat calmul în momentele dificile și au întors un meci ce părea a curge în favoarea brazilienilor.

 

DESCHIDE CONT ȘI PLASEAZĂ UN PARIU DE 50RON

VEI PRIMI 200RON BONUS INDIFERENT DE REZULTAT!

 

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Logo CLG
Logo SK
CLG
SK
VS

Pont recomandat CLG VS SK

Pariul meu pentru acest meci este SK 2-0 la hărți, cota fiind de 1.65 la Unibet. Brazilienii au un map pool mai solid, o experiență mai mare decât a adversarilor și cred că pot câștiga chiar și harta aleasă de CLG. De asemenea, au un in-game leader și un AWP-er foarte bun, fallen, lucru ce cam lipsește adversarilor. Cum spuneam, CLG a avut norocul de a prinde două echipe în formă slabă, fnatic și Gambit, care în mod normal nu le-ar fi dat mari șanse americanilor. Acum va fi alt scenariu, cu o echipă a SK mult mai bine pregătită, care va dori o eventuală revanșă în finală contra celor de la Immortals, în cazul în care aceștia vor reuși să treacă de fnatic.

Pont pariuri: SK 2-0

Data: 19 Iun 2017 13:00

Miza: 10/10

Cota: 1.65

Adaugat de: Sergiu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 1

100%

Logo Immortals
Logo Fnatic
Immortals
Fnatic
VS

Pont recomandat Immortals VS Fnatic

Este clar un meci deschis oricărui rezultat, ținând cont de cum au arătat cele două echipe până în acest moment. Tocmai de aceea voi alege pariu peste 2.5 hărți, la o cotă de 1.87 la Betano. Probabil că fnatic vor alege iarăși inferno, ținând cont că Immortals e foarte probabil să nu o baneze, iar după meciul dificil de ieri e de așteptat să schimbe puțin tactica în fața brazilienilor. Ținând cont că fnatic sunt recunoscuți pentru cel mai bun joc pe inferno, posibil să câștige și contra Immortals. De partea cealaltă, brazilienii par foarte bine pregătiți pentru acest turneu, iar dacă își vor păstra forma arătată în grupe, le vor pune mari probleme celor din fnatic, chiar dacă pleacă cu a doua șansă. Cred că vom asista la o confruntare echilibrată și le văd pe ambele echipe capabile să câștige o hartă și să fie nevoie de o mapă decisivă.

Pont pariuri: Peste 2.5 hărți

Data: 19 Iun 2017 16:00

Miza: 10/10

Cota: 1.87

Adaugat de: Sergiu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 2

100%

Nu 0

0%

Logo SK
Logo Fnatic
SK
Fnatic
VS

Pont recomandat SK VS Fnatic

Ne așteaptă o finală extrem de echilibrată, în care ambele echipe pornesc după părerea mea cu șanse egale. Ambele au început mai greu BO3-ul din semifinale, însă au reușit să revină destul de lejer pe următoarele două hărți. Dacă ar fi totuși să aleg în această finală, aș înclina mai mult spre fnatic, care cu aceste ultime două hărți câștigate lejer vor avea multă încredere în ei și poate chiar își vor dori mai mult ca adversarii să câștige. Se vor întâlni cele mai bune echipe din acest turneu, care au reușit până la urmă să ajungă în finală, chiar dacă pe parcurs au arătat uneori slăbiciuni. Atât fnatic, cât și SK au jucători cu multă experiență, care pot face diferența, line-up-uri stabile, astfel că finala se va decide probabil în câteva momente cheie, care vor avea la bază sclipiri de moment ale unor jucători. Eu voi merge pe peste 2.5 hărți în această finală, care cred că va fi în linie cu semifinalele unde am văzut de fiecare dată hartă decisivă.

Pont pariuri: Peste 2.5 hărți

Data: 19 Iun 2017 20:15

Miza: 10/10

Cota: 1.90

Adaugat de: Sergiu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Sergiu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0