Share

Ponturi E-Sports Counter-Strike Global Offensive 18.06.2017

Alte sporturi

Adaugat de: Sergiu

17 Iun 2017 22:20 325 0

EUROPE MINOR

10:00 Lower bracket final: EnvyUs vs BIG – Best of 3

EnvyUs: sixer, happy, rpk, xms, scream

BIG: gob b, legija, tabsen, nex, keev

EnvyUs și BIG joacă duminică dimineață de la ora 10:00 lower bracket final, meci care pune la bătaie atât calificarea în semifinalele turneului (acolo unde așteaptă dignitas), cât și un loc asigurat la Major-ul din Cracovia pentru echipa câștigătoare.

EnvyUs a părăsit cu destule emoții grupa, deși francezii porneau cu prima șansă la câștigarea acesteia. După ce au fost învinși în meciul de deschidere de Ballistix cu 16-10 pe cache, Envy nu au arătat prea bine nici în BO3-ul din elimination match, contra Kinguin. Aceștia din urmă au reușit să câștige prima hartă nuke, însă apoi Envy și-au revenit încet încet, punând stăpânire pe overpass 16-13 și în final cobblestone 16-9. A urmat apoi BO3-ul din decider match unde au dat din nou peste Ballistix, însă de data aceasta Envy au reușit să câștige cu 2-0 la hărți, 16-10 pe cache și 19-15 pe inferno, deci iarăși meciuri foarte echilibrate. În faza superioară grupelor PENTA s-a dovedit a fi o echipă mult prea în formă pentru francezi, aceștia din urmă pierzând iarăși cu 1-2 la hărți și astfel ajungând în lower bracket. Per total, EnvyUs au avut un parcurs slab în acest turneu, deși la început păreau echipa cu cele mai mari șanse la câștigarea competiției. E drept, încă au posibilitatea să o câștige, dar dacă nu se va schimba ceva în jocul acestora, mi-e greu să cred că vor reuși această performanță. Francezii nu par să se fi pregătit în special pentru Europe Minor, nu au arătat nimic nou în joc. De asemenea, Scream nu se află tocmai în cea mai bună formă, nu a avut un impact notabil până în acest moment, însă xms este jucătorul care putem spune că a impresionat în mod plăcut. Happy este in-game leader-ul dar mulți spun că acest rol nu i se potrivește, de multe ori se vede frustrarea în jocul său după runde pierdute de echipă, iar psihicul e un factor extrem de important în CS:GO.

BIG au depășit lejer faza grupelor, după victoriile 16-8 contra Kinguin pe train și 16-14 contra Ballistix pe cobblestone, astfel că i-au evitat pe cei de la Envy, chiar dacă au făcut parte din aceeași grupă. Au pierdut apoi însă 0-2 cu dignitas, după o primă hartă mirage extrem de disputată, 25-21 fiind scorul final. Acum, dacă vor reuși să treacă de Envy, BIG și dignitas se vor reîntâlni, deoarece aceștia din urmă au pierdut semifinala cu PENTA. E clar că BIG pornesc cu a doua șansă în lower bracket final, întâlnind teoretic niște adversari mult mai bine cotați în acest moment. Totuși, de fiecare dată Envy au pornit cu prima șansă la acest Minor și ori au dezamăgit, ori au câștigat cu mari emoții. Nu cred că se poate produce o schimbare în jocul francezilor într-un timp așa de scurt, astfel că BIG au șansa lor în această finală mică, iar evoluțiile de până acum ar trebui să le dea încredere.


13:30 Consolidation final: dignitas vs BIG – Best of 3

dignitas: fox, rubino, jkaem, cromen, tenzki

BIG: gob b, legija, tabsen, nex, keev

dignitas și BIG se întâlnesc în cadrul Consolidation final. Ambele echipe și-au asigurat prezența la Major, însă câștigătoarea din acest meci va întâlni în finala Europe Minor pe PENTA. Bookmakerii se așteaptă la un meci echilibrat după parcursul bun al celor două echipe până în acest moment.

dignitas au trecut de faza grupelor după ce au câștigat decider match-ul în fața celor de la LDCL cu 2-1 la hărți: 16-6 pe cache, 14-16 pe nuke și 19-17 pe inferno. Au întâlnit apoi pe BIG în upper bracket, în fața cărora au reușit să câștige destul de lejer, după o primă hartă foarte disputată: 25-21 pe mirage și 16-5 pe inferno. Finala upper bracket au pierdut-o în fața celor din PENTA, după 13-16 pe mirage, 16-2 pe inferno și iarăși 13-16 pe overpass. A fost un meci extrem de echilibrat, în care ambele echipe au arătat bine, însă câteva runde importante au făcut diferența în favoarea celor din PENTA. Acum dignitas reiau parcursul BIG-PENTA, însă de data aceasta se pare că bookmakerii îi consideră ușor outsideri, cu 1.95 la victorie, după ce BIG i-au eliminat pe Envy mai devreme.

BIG au produs surpriza turneului eliminându-i pe EnvyUs după un 2-0 destul de lejer, 16-4 pe cobblestone și 16-6 pe overpass, într-un meci în care francezii nu au emis în niciun moment pretenții la victorie. Au fost mult sub așteptări la acest Europe Minor, deși erau cotați cu prima șansă la locul 1, dar au practicat un joc extrem de slab cu care efectiv nu aveau cum să câștige. BIG a arătat destul de bine astăzi, au practicat un joc solid, au avut și ceva scheme tactice pregătite, dar mai mult jocul a fost pierdut de Envy decât câștigat de ei. BIG au ieșit lejer din grupă, după ce s-au impus contra Kinguin și Ballistix, însă așa cum precizam, ei au fost trimiși în lower bracket de către dignitas, iar acum caută revanșa.

În meciul direct dintre cele două echipe, eliminarea hărților a fost destul de ciudată. Dignitas au eliminat din prima cobblestone, deși este o hartă destul de bună pentru ei, pe care BIG nu excelează, în timp ce BIG au eliminat foarte bine nuke, cea mai slabă hartă a lor și în același timp prima ca win rate pentru dignitas. Mirage și inferno au fost alese de dignitas, respectiv BIG, iar după un prim meci care a necesitat 3 reprize de prelungiri pe mirage, dignitas s-a impus surprinzător, putem spune, pe harta celor din BIG cu un 16-5 lejer. Probabil BIG își vor păstra și de data aceasta ban-urile, eliminând overpass și nuke, cele mai slabe hărți ale lor, iar eu cred că dignitas au un map pool mai puternic.


16:00 Grand final: PENTA vs BIG – Best of 3

PENTA: krystal, sunny, zehn, innocent, hs

BIG: gob b, legija, tabsen, nex, keev

BIG a trecut în lower bracket final de dignitas cu un 2-0 surprinzător, după ce s-au impus atât pe cache, cât și pe overpass la limită, cu 16-14. Tabsen a făcut iarăși un joc excelent, el fiind cel mai important din echipă, în timp ce pentru dignitas lucrurile nu au mers tocmai cum mă așteptam. Dacă pe overpass rezultatul nu putem spune că a fost unul surprinzător, deși dignitas s-a aflat în marea majoritate a timpului la conducere, pe cache, harta aleasă de dignitas, aceștia trebuiau să se impună, însă fox nu s-a ridicat la așteptări în acel prim joc, a avut un început slab de meci, doar pe final a avut ceva impact însă a fost prea târziu. BIG au arătat iarăși un joc solid, au un team play foarte bun în acest moment, iar Tabsen, legija și nex au decis în mare parte BO3-ul anterior.

PENTA pe mine unul m-a surprins plăcut la acest Minor. Din grupe a ieșit fără emoții, câștigând cu iGame și dignitas, cu aceștia din urmă chiar lejer, apoi a venit 2-1 în BO3-ul contra Envy și iarăși dignitas, PENTA cedând în ambele dispute pe inferno. Nu ar fi exclus să vedem această hartă banată în finală, ținând cont de ultimele rezultate înregistrate pe ea. La început am fost sceptic cu privire la această echipă, care părea mai mult un mix de jucători, care nu pot arăta un joc de echipă prea bun. Totuși ei au arătat contrariul și au reușit să câștige fiecare dispută în acest LAN. Deși sunny, krystal și chiar hs sunt jucători extrem de buni din punct de vedere individual, PENTA a arătat că poate juca și ca un grup foarte unit.

PENTA și BIG s-au întâlnit recent, pe 8 iunie la Farmskins Championship, tot într-un BO3, atunci când PENTA s-a impus cu 2-0 după 16-11 pe cobblestone și 16-13 pe train, astfel că BIG sunt acum în căutarea unei revanșe. 


DREAMHACK OPEN SUMMER

12:00 Elimination match: Singularity vs mousesports – Best of 3

Singularity: inzta, ryxxo, console, lukki, refrezh

mousesports: oskar, chrisj, denis, lowel, ropz

Singularity intră în acest meci după ce în primul joc, ieri, au fost învinși cu 16-9 de SK pe cobblestone, un rezultat așteptat, ținând cont că SK e pe primul loc în clasamentul general. Acum vor întâlni o echipă mai slab cotată, mousesports, dar tot pornesc cu a doua șansă la victorie. Este o echipă destul de nou formată, cei mai experimentați jucători având în jur de doar 100 hărți jucate, ceea ce este cam puțin pentru ca o echipă să ajungă la un bun nivel de team play. Mai mult, refrezh are doar 12 meciuri cu actualii coechipieri, iar în primul meci a fost al doilea cel mai slab jucător de pe server. Înainte de debutul la DreamHack, Singularity au pierdut cu 0-2 un BO3 în cadrul CEVO Main Season 12, împotriva celor de la Outlaws, putem spune a doua echipă ca valoare din Bulgaria. Chiar dacă nu vpr câștiga acest meci, cu siguranță Singularity caută să lase o impresie bună la acest turneu. Overpass, train și mirage sunt cele mai bune hărți pentru Singularity.

Mousesports au prima șansă la victorie în acest meci, chiar dacă și în primul joc contra Immortals porneau cu prima șansă, dar brazilienii s-au impus destul de clar, cu 16-6 pe cobblestone. Am văzut acel meci și nu pot spune că mousesports au jucat bine, ba chiar din contră s-au grăbit în multe runde pe partea de T, au crezut că îi pot bate pe Immortals fără scheme tactice bine puse la punct. Totuși, kng de la Immortals a avut un impact imens în acel joc, terminând harta cu un scor de 26-9, în timp ce coechipierii săi aveau undeva la 18-11, 17-12. A prins o zi foarte bună, a avut evoluții impresionante cu AWP-ul, dar se pare că tot hen1 a rămas principalul AWP-er, deși kng se descurcă mult mai bine. Per total, mousesports e echipa mai valoroasă în acest meci și în urma înfrângerii de ieri mă aștept să apară ceva schimbări în jocul echipei și să nu îi ia peste picior pe cei din Singularity. Pare a fi cel mai ușor meci după o bună perioadă de timp pentru mousesports, după ce au întâlnit în ultimele meciuri pe FaZe, SK, Liquid, NaVi și North, fiind învățați cu un nivel ridicat de joc. Dust2, mirage și cache sunt hărțile pe care mousesports au cel mai bun win rate, hărți de distanță mai mare acolo unde oskar sau chrisj pot face diferența cu AWP-ul.


19:45 Decider match: Fnatic vs Gambit – Best of 3

Fnatic: flusha, jw, denis, olofmeister, krimz

Gambit: dosia, zeus, adren, mou, hobbit

Fnatic și Gambit vor juca în această de la ora 21:00 în decider match-ul grupei B de la DreamHack, după ce CLG a câștigat grupa după două victorii: 19-16 pe overpass contra Gambit și 31-28 pe train vs Fnatic, după un meci incredibil de disputat.

Fnatic se află într-o formă destul de slabă comparativ cu performanțele cu care ne obișnuiseră suedezii, însă chiar și așa, bookmakerii îi cotează cu prima șansă în acest BO3. Este clar echipa mai experimentată, după ce mult timp au fost numărul 1 în lume și nu prea aveau adversar. Mai ales pe LAN era o echipă extrem de greu de bătut, însă ei traversează acum o perioadă mai slabă. Au câștigat primul meci contra Cloud9 pe mirage cu 16-12, însă înfrângerea din prelungiri cu CLG i-a trimis în decider match. Chiar ar fi o surpriză ca fnatic să părăsească competiția încă din faza grupelor. Sfârșitul lunii mai a fost dedicat ESL Pro League Season 5, acolo unde fnatic nu au reușit să treacă de faza grupelor după ce au pierdut barajul contra celor de la SK. Au avut 3 victorii în cadrul grupei: contra Immortals, EnvyUs și Cloud9 și tot atâtea înfrângeri, cu SK, G2 și Envy, iar barajul pierdut contra brazilienilor a pus capăt acelei competiții. Acum cu siguranță fnatic își doresc să câștige acest BO3 și să treacă în faza următoare, deoarece ar fi o contra-performanță pentru ei să fie eliminați încă din grupe în două competiții consecutive. După ce în primul meci contra Cloud9 olofmeister, omul de bază al echipei a avut o evoluție mai slabă, însă a fost acoperit de coechipieri, cu CLG a fost cel mai bun om al meciului, însă atunci ceilalți nu s-au putut ridica la un nivel mai  bun.

Gambit au fost învinși în primul joc al grupei de CLG cu 19-16 pe overpass, dar apoi au câștigat elimination match cu 2-0 contra Cloud9. Este o echipă cu evoluții oscilante, chiar dacă are în componență jucători cu multă experiență precum zeus, dosia sau adren. Să nu uităm de înfrângerea de acum câteva zile din ESEA contra North Academy, care s-au impus cu 16-5 pe nuke, într-un rezultat foarte surprinzător. Nu este o echipă cu jucători prea buni din punct de vedere individual, astfel că este necesar un efort colectiv și o bună formă a tuturor celor din line-up pentru a se înregistra victorii. Dovadă este chiar ultimul BO3 contra Cloud9 în care deși toți jucătorii din Gambit au fost pe plus, s-au impus destul de greu, chiar dacă Cloud9 nu mai este la nivelul de acum ceva timp.

Ultima întâlnire directă dintre aceste două echipe a fost pe 4 aprilie, în cadrul SL-i League, atunci când fnatic s-au impus cu scorul de 16-8 pe inferno.

PROMOȚII PE CUPA CONFEDERAȚIILOR ȘI CE U21

Logo EnvyUs
Logo BIG
EnvyUs
BIG
VS

Pont recomandat EnvyUs VS BIG

Gluma se îngroașă pentru EnvyUs, o echipă cu pretenții care iată a depășit cu multe emoții faza grupelor, iar PENTA a reușit să îi trimită în lower bracket pe francezi. Se pare că Envy trec printr-o perioadă foarte slabă, iar ceea ce mă surprinde este că faptul că, în joc, francezii nu par să își dorească prea mult să câștige. Nu cred că au pregătit în detaliu hărțile pentru acest turneu, iar frustrarea care s-a văzut de multe ori în rândul jucătorilor atunci când au pierdut runde importante ridică ceva semne de întrebare. BIG intră încrezători în acest meci și au și de ce: evoluțiile lor au fost bune până în acest moment, chiar dacă au cedat în fața celor din dignitas și întâlnesc niște adversari care nu au impresionat cu nimic până acum. Meciul cred că va fi unul echilibrat, îi văd pe BIG capabili să câștige o hartă, însă voi merge tot pe mână francezilor, care până la final, cred că vor reuși să se impună. Scream nu a ieșit în evidență până acum, dar poate că mâine va prinde o zi bună, iar asta va conta mult pentru Envy, în ideea că xms și sixer vor rămâne la nivelul destul de bun arătat în primele zile. 2-1 pentru Envy este pariul meu, la o cotă de 3.30 la Betano care eu zic că are șanse de reușită.

Pont pariuri: EnvyUs câștigă 2-1

Data: 18 Iun 2017 10:00

Miza: 5/10

Cota: 3.30

Adaugat de: Sergiu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Logo Singularity
Logo Mousesports
Singularity
Mousesports
VS

Pont recomandat Singularity VS Mousesports

Chiar dacă mousesports pornesc cu prima șansă în acest elimination match, ei nu au arătat deloc bine în primul joc. Chiar dacă kng a fost în mare parte cel care a câștigat jocul pentru brazilieni, mousesports puteau aborda altfel meciul, însă s-au grăbit parcă să îl termine, deși au văzut atâtea runde la rând că jocul lor nu merge. De partea cealaltă, Singularity își vor juca șansa în acest meci, iar acum vor întâlni un adversar mult mai slab decât SK, din primul joc. Chiar dacă nu e o echipă prea experimentată, în situația de față nu m-ar mira ca ei să câștige cel puțin o hartă astăzi. Presiunea este pe mousesports în acest BO3, ar fi o contra-performanță pentru ei să nu părăsească grupa. Pariul meu este Singularity +1.5, adică aceștia câștigă cel puțin o hartă. Cred că au forța necesară să câștige măcar harta pe care o vor alege, ținând cont că pe overpass și train se descurcă bine, în timp ce mousesports nu preferă aceste mape. 2.40 este cota la Unibet pentru acest pariu.

Pont pariuri: Singularity +1.5

Data: 18 Iun 2017 12:00

Miza: 5/10

Cota: 2.40

Adaugat de: Sergiu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Logo dignitas
Logo BIG
dignitas
BIG
VS

Pont recomandat dignitas VS BIG

Voi merge în acest meci tot pe mâna celor din dignitas, care par foarte bine pregătiți pentru acest Minor. Chiar dacă BIG au reușit surpriza în meciul anterior eliminându-i pe Envy, așa cum ziceam, jocul francezilor a fost unul extrem de slab, până și comentatorii se mirau cum de o echipă cu un asemenea line-up poate evolua în acest fel. Nici eliminarea hărților parcă nu au știut sau nu au vrut să o facă cum trebuie, overpass fiind cea mai slabă hartă a lor, pe care au jucat doar o dată în ultimele 3 luni și totuși nu au eliminat-o. Individual, îmi asum să spun că dignitas sunt cei mai buni de la acest Minor, chiar și cromen care e un jucător mai nou a avut evoluții foarte bune, iar fox și jkaem sunt la un nivel ridicat în acest moment. BIG sunt mai sudați ca echipă, se vede că s-au pregătit pentru acest turneu, dar eu cred că duelurile 1vs1 vor face diferența în acest meci, capitol la care dignitas ar trebui să câștige. 1.95 e cota la Unibet pentru o victorie a celor din dignitas.

Pont pariuri: Dignitas câștigă

Data: 18 Iun 2017 13:30

Miza: 10/10

Cota: 1.95

Adaugat de: Sergiu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 1

100%

Nu 0

0%

Logo PENTA
Logo BIG
PENTA
BIG
VS

Pont recomandat PENTA VS BIG

Deși BIG a făcut ca pariul pe care l-am jucat anterior să fie pierzător, voi merge și de data aceasta contra lor, mizând pe PENTA, la o cotă de 1.80 la Unibet. Iarăși subliniez faptul că BIG nu au jucători atât de buni, dar au întâlnit până acum echipe a căror joc de echipă a fost aproape inexistent: Envy și dignitas și astfel au reușit să câștige. Acum, contra PENTA lucrurile vor sta diferit. Aceștia din urmă au arătat că s-au pregătit special pentru acest turneu, au un joc solid de echipă, dar în același timp și jucători care pot face diferența pe cont propriu.

Pont pariuri: PENTA câștigă

Data: 18 Iun 2017 16:00

Miza: 10/10

Cota: 1.80

Adaugat de: Sergiu

Status: Pierdut

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Logo Fnatic
Logo Gambit
Fnatic
Gambit
VS

Pont recomandat Fnatic VS Gambit

Ambele echipe trec prin perioade destul de slabe din punct de vedere al rezultatelor, însă fnatic are de partea sa unitatea lotului, dar și jucători mai buni din punct de vedere individual, după părerea mea. Dennis e cel mai nou jucător la suedezi, însă are deja 340 de meciuri în picioare, mai mult decât orice jucător de la Gambit. Iată că fnatic reușesc să păstreze acest line-up chiar și în condițiile unei perioade mai slabe pe care o traversează. Eu unul merg pe mâna suedezilor în acest meci, pe care îi văd capabili să rezolve în două hărți jocul în fața unei echipe a Gambit care pe mine unul nu m-a impresionat. Zeus este un in-game leader mai impulsiv, care cu greu acceptă rundele pierdute, în timp ce fnatic stau mult mai bine din punct de vedere mental, iar acesta poate fi iarăși un plus important. 2.80 este cota la Unibet pentru o victorie a celor din Fnatic cu 2-0 la hărți.

Pont pariuri: Fnatic 2-0

Data: 18 Iun 2017 19:45

Miza: 10/10

Cota: 2.80

Adaugat de: Sergiu

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 0

0%

Nu 0

0%

Sergiu

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici

Cavaliers - Celtics, pontul meu din NBA
Cota: 1.62 22 Mai 2018 03:30 0