Share

Pontul pentru Eibar - Atletico Madrid

Fotbal Spania

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

07 Ian 2017 00:27 1,5k 0
Logo Eibar
Logo Atletico Madrid
Eibar
Atletico Madrid
VS
17:15 07 Ianuarie 2017
Ponturi Spania La Liga

Analiză și informații pentru Eibar v Atletico Madrid

Atletico Madrid se deplasează pe terenul lui Eibar în încercarea de a porni cu dreptul cursa pentru un loc de Liga Campionilor, deoarece despre titlu nu prea se mai pune problema la nouă puncte de primul loc. Bascii sunt pe un confortabil loc opt și s-au descurcat excelent pe teren propriu până acum, dar în partidele cu Atletico nu prea au avut succes și au ajuns la o serie de șase înfrângeri consecutive.

Eibar

Echipa pregătită de Luis Mendillibar e cu un pas și jumătate în sferturile Cupei Spaniei, după 3-0 în deplasare pe terenul Osasunei. Eibar a câștigat patru din ultimele cinci partide jucate acasă în Primera și și-a trecut în cont 17 puncte din 24 posibile. Victoria cu Villarreal și egalul cu Sevilla sunt două rezultate notabile, care atestă forța echipei acasă. Eibar mizează pe aportul lui Pedro Leon și pe insistența lui Bebe pe faza ofensivă. În poartă va reveni Riesgo după o accidentare, iar la mijloc a fost recuperat experimentatul Fran Rico. În schimb, în meciul cu Osasuna a fost pierdut Kike cu o fractură, iar Ramis rămâne deocamdată în afara lotului. Mendillibar are la dispoziție 20 de jucători din care să aleagă cea mai bună formulă pentru a o învinge pe Atletico

Riesgo; Luna, Lejeune, Galvez, Capa; Inui, Garcia, Rico, Leon; Enrich, Pena

Atletico Madrid

Trupa lui Cholo Simeone a revenit cu bateriile încarcate la pregătire și a câștigat lejer pe terenul lui Las Palmas în cupă, formație pe care o învinsese și înainte de Crăciun. Madrilenii nu-și mai permit pași greșiți și trebuie să arate că rămân o formație care se va lupta pentru un loc de Champions League. Simeone nu are probleme noi de lot și a declarat că va rămâne la Atletico până la finele contractului, care expiră în 2018. Atletico a marcat cel puțin două goluri în ultimele patru partide cu Eibar și va miza pe pofta de gol a lui Griezmann și pe revenirea lui Fernando Torres ca titular. Vrsaljko va evolua fundaș dreapta, iar Juanfran va fi avansat la mijloc pentru mai multă consistență defensivă.

Moya; Vrsaljko, Savic, Godin, Luis; Juanfran, Niguez, Gabi, Koke; Gameiro, Griezmann

 

Pont Eibar VS Atletico Madrid: 2 solist

Terenul pe Ipurua este unul de mici dimensiuni care avantajează o echipă ca Atletico. Madrilenii joacă foarte compact și are jucători care câștigă multe dueluri unu contra unu și care se angajează într-un joc de uzură. De aceea Atletico a câștigat ultimele două vizite destul de clar. Simeone știe cum trebuie să joace acest meci, echipa vine după un succes în deplasare în cupă care poate fi privit ca o repetiție generală.

Pont pariuri: 2 solist

Miza: 10/10

Cota: 1.70

Adaugat de: Ionuţ Angheluţă

Status: Castigat

Va fi acest pariu castigator ?

Da 4

80%

Nu 1

20%

Ionuţ Angheluţă

Ponturi:

14

Castigate:

7

Pierdute:

6

Anulate:

1

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!

Case de pariuri online legale recomandate

Abonează-te gratuit pentru a primi cele mai noi ponturi

Ghid Pariuri Online 2017

Descarcă acum

Ultimele ponturi si avancronici